Станишев: Какъвто и да е кабинетът, ще го нарекат четворна коалиция

ИНТ искали да бъдат вечно харесвани, а нямало как да стане
103
Станишев: Какъвто и да е кабинетът, ще го нарекат четворна коалиция
Снимка: БГНЕС

Според бившия премиер и настоящ лидер на ПЕС Сергей Станишев какъвто и кабинет да бъде сформиран, ще  бъде наречен четворната коалиция.

Още по темата

„Не се съмнявам в искреността на „Има такъв народ” да направят промяна, въпросът е дали знаят как да подходят политически”, коментира той пред Нова телевизия.

„Това първо движение беше доста смущаващо. Първо – защото беше обявено, без да се разговаря с всички останали, което създава огромно напрежение. Второто, което ме смути, е рязкото оттегляне на този кабинет без достатъчно основания или обяснения. Това, че във фейсбук пише едно или друго за някого, не е достатъчно основания за мен. Това дава много опасен сигнал за бъдещето”, каза Станишев.

Още по темата

„Каквото и правителство да се направи, предвид изпитанията, пред които е изправена България, през които ще трябва да минем, реформи се правят винаги, така че има и недоволни. Много лесно се огъват под натиска, а една управляваща партия трябва да носи на критики”, каза още Станишев.

С Николай Василев имали различни възгледи по редица икономически въпроси.

„Но това, което видях като проектокабинет, беше кабинет на професионалисти и експерти, който можеше да свърши работа“, коментира Станишев.

„От ИТН искат да бъдат нови и хубави и вечно обичани. Това няма как да стане, защото какъвто и кабинет да създадат, ще бъде наречен четворната коалиция", каза още Станишев.

Той коментира и поканата на ИТН за преговори към БСП и ДПС. По думите му, това е шанс за БСП да извоюва свои политики в този кабинет, ако го подкрепи.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още по темата: СтанишевИТН
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
клишетата...ляво,дясно,тройни,десеторни...носещи разделения не работят за елементарни грабители...или работиш за просперитета на България...или...ти доказа,че работиш за джоба си и чужди...не сме те забравили!!!
82
1
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
о станиш ага...как ни наричат...и варвари ни наричаха...Обичащите и милеещите искаме от тях да съставят правителство...което да рабоити за налагенето на Справедливостта и Просперитета на децата ни...на България...и разбира се отговорност на ограбилите ни и отнели ни права...клишетата с които ни ограбвахте с царо...объркал си Народа!!!...и не си забравен...ЕС...ЕС...то и Турската гарантираше една безнаказаност на едни е.и.а.и...ама си го понесоха...самозабравихте се бре...чете Историята!!!
81
0
 
2
 
! Отговори
комитата преди 2 години
теб те видяхме всемай си бонусите и си пий пиенето
80
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 81 Пий гинко билоба бе,човек!Помниш несъществували неща.Или направо по-добре консултурай се с психиатър-имаш халюцинации.
79
0
 
10
 
! Отговори
Димитров преди 2 години
Боцкат ни на периоди през ~10 години, като основно разчитат на това, че помежду си ще се изпокараме. Досега тази формула работи безотказно. Имаме ли некви сили да се еманципираме и да земем бъдещето в наши ръце или ще предадем щафетата на внуците? Шутът Трифинов е гарант за новият ни 10 годишен период на безхаберие.
78
0
 
13
 
! Отговори
4-орна коалиция преди 2 години
Народа му вика ЧЕТВЪРТИТ.
77
1
 
8
 
! Отговори
да ама преди 2 години
До МонтерейГлавния ГЕЙ от Монтерей другаря Любен Гоцев гушна букетя и спря да им върви на БСП.Няма кой да комаандва милиционерската организирана престъпност.А и Руснаците денгги не пращат!
76
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Емигрант !Помага на икономиката в България !:)))(
75
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Глас от затвора !!
74
2
 
12
 
! Отговори
Монтерей преди 2 години
ВДобре се справя СЛАВУН поне засега:) Правителството тип Беров е готово- за всички ( без ГЕРБ) ще има парченца от хубава сочна Брюкселска Пица! На Рашо Дамаджаната и Решетника ще има торти,баклави...ще отправим предупреждения към Мравояда и Гнома да не лаят срещу Доганя...щото можем и без тях :))
73
4
 
9
 
! Отговори
Сат Н преди 2 години
Станишев е съвсем прав. Може би това, че вече е извън системата, го прави обективен.
72
2
 
15
 
! Отговори
Боби преди 2 години
Станишев предаде избирателите на БСП като се коалира с ДПС. Изневери им. Така ще направи и Слави. Той нищо не обещава, ама знае как се краде.
71
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От управлението на тройната коалиция помня, че заплатите се повишиха с 88% (2005-2009), но после дойде ГЕРБ и заплатите се повишаваха с 6% на година.
70
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Помня КАКВО БЕШЕ при Тройната! Леееее какво ни ЧАКА при четворната почти петорната ,като добавим гладните при РАДЕВ!
69
3
 
10
 
! Отговори
US Immigrant преди 2 години
Закривайте и спец съда, и прокуратурата, и полицията, и армията, и ТРИТЕ овенни сгради на МО-МО1 и Ген. Щаба, и ще има хляб за всички без да работят. Гарантирайте безпроблемен бизнес на западни и далекоизточни компании, разрешете строеж на сгради и предприятия в България, позволете на FBI & CIA да се разположат в България, плюс повече войски на НАТО и постройте колкото може повече затвори за престъпниците. А ако забраните и политическата дейност - дюшешът е в кърпа вързан. Иначе, здравей СССР.
68
0
 
14
 
! Отговори
За начало преди 2 години
Премахнете имунитета си срещу съдебно преследване ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ПАРЛАМЕНТА и да видим ....
67
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 57Съдебна реформа! Каква!ГЛАВЕН прокурор под ЮМРУКА НА ПРЕЗИДЕНТА или под ЮМРУКА НА премиера! ЗАКРИВАНЕ НА СПЕЦСЪДА И СПЕЦ ПРОКУРАТУРАТА И ДЕЛАТА СРЕЩУ ОЛИГАРСИТЕ И ПРИВАТИЗАТОРИТЕ ДА БЪДАТ ПРЕКРАТЕНИ? ТОВА ЛИ ИСКАМЕ? ЕЕЕЕИ АЗ ИСКАМ НЕЗАВИСИМ ПРОКУРОР! КОЙТО И ДА Е! СЛЕД ОБВИНЕНИЯТА ИДВА РЕШЕНИЕТО НА СЪДА! НЯКОЛКО ИНСТАНЦИИ! АКО ЧОВЕК Е НЕВИНЕН СЪДА ЩЕ ОТСЪДИ!ПРОКУРАТУРАТА НЕ Е КРАЙНА ИНСТАНЦИЯ!СТИГА СА НИ ОМА ВАЛИ !НИЕ НЕ СМЕ ТОЛКОВА ПРОСТИ ЗА ДА НИ ЛЪЖАТ! ОТЪРВАНЕ ОТ СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ
66
3
 
8
 
! Отговори
Нинова преди 2 години
Пленума в неделя 25/07/2021-ва година реши единодушно да управляваме подкрепени от "дългия"чалгар!Закривайте седянката вече.Ще ви турим Станишев за премиер
65
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 57 "Да оглозгаме България" е най-точното име за ДБ, което съм чувал. Харесва ми и "*** на България"... Но, както и да ги наричат, едно е ясно - тази формация е неокомунистическа и нейните водачи и идеология нямат нищо общо с демократично и дясно.
64
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 57 Защо не приемаш, че името на ДБ е Дай да изядем България? Нима вярваш, че са дясна партия при лидер от кърваво-червен род в семейно-приятелски връзки с Доган, и с прокурора на Живков по времена възродителния процес? За какво се борят тея двамата? За връщане на Живковата конституция, в която Прокуратурата е на изпълнителната власт; За закриване на специализираните съд и прокуратура и връщане делата на олигарси, мафиоти в обикновен съд до изтичане на давността и...сбогом затвор. Е, вЕрвай им