Тошко Йорданов: За ДПС са важни имената в кабинета, но съвети не приемаме

Повечето от идеите ни съвпадат, каза Карадайъ
Обновена: 25 юли 2021 13:09 | 25 юли 2021 13:07, Александър Попов
206
Тошко Йорданов: За ДПС са важни имената в кабинета, но съвети не приемаме
Снимка: БГНЕС

Повечето от идеите ни съвпадат, но имаме и различия. Заявихме категорично, че безусловна подкрепа няма, каза лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ след среща с представители на "Има такъв народ" в сградата на Народното събрание.

"Посочихме едно неотменимо условие - възстановяването на нормалността в политиката и демокрацията, което за нас значи НС да заеме мястото си според Конституцията на България, и държавният апарат да не се ползва като бухалка срещу гражданите и бизнеса, а да функционира съгласно законите и в услуга на хората, за създаване на добър бизнесклимат. Това ни беше условие, което няма как да се откажем от него. Заявихме и още едно нещо на срещата - персоналният състав на кабинета за нас също е от значение, като категорично заявихме, че не държим и не искаме да предлагаме министри и имена, завърши Карадайъ.

"Говорихме за приоритети, не сме водили диалог за подкрепа на евентуален кабинет. Просто изложихме нашите приоритети. Те казаха, че за тях персоните в евентуален кабинет са важни, а ние уточнихме, че това е наша отговорност и няма да взимаме съвети от никого, и няма да се съобразяваме с никого. Подкрепа от тях не сме търсили, нито те са ни предлагали хора, нито пък щяхме да ги приемем", каза от своя страна Тошко Йорданов от "Има такъв народ" след срещата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
5
 
8
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
До 1. Каква просешка тояга бълнуваш бе, църввул миризлив? Кой вдигна и пенсиите и заплатите и то с много? Народът не е спрял в последните години да пълни и заведения, и магазини, да скита по чужбина. Ей, това зомбираните говведа като теб си знаят тяхното и го плюнчат по форумите.
125
3
 
13
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Карадайъ, Карадайъ, каква нормалност, каква демокрация бе, аркадаш? Нали виждаш отсега диктатурата на този орангутан " Ние съвети не приемаме от никого".
124
1
 
13
 
! Отговори
Гражданин преди 2 години
И какво се оказва - че всички партии имат много общи приоритети и политики. Ех, ех, "политици", ама ние знаем, че на думи всички сте велики.
123
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДИКМЕ- НИЕ НЕ ПОДКРЕПИХМЕ ИТН, НИЕ ПОДКРЕПИХМЕ ЛИЧНОСТИ ОТ ИТН НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ, В ШУМЕН БЕЗ НАШИТЕ ГЛАСОВЕ ИТН НЯМАШЕ ДА ИМА ХОРА В ПАРЛАМЕНТА.- ЗАЕДНО С ИТН ША ЧАГЪРТАМЕ ХОРАТА НА БОЙКО.
122
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ТОШЕ В ЕДНИ ПО ДОБРИ ВРЕМЕНА ТИ ЩЕШЕ ДА ПРОДЪЛЖАВАШ ДА БЛИЖЕШ ОНАЯ РАБОТА НА ТВОЯ ГОСПОДАР, АМА НА ПРЕМИЕР ША БЪДЕШ, МАЛИЙ КВА ДЪРЖАВА КЪФ НАРОД...
121
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Покажете ми една държава в която да има партия на верска основа. Защо няма Българска партия в Турция. Защото няма кой да я регистрира като такава. Къде в Конституцията пише че може в парламента да има партия която да е на верска основа и за нея да гласуват само турци от Турция и турчеещи се такива в БГ. Вие сте уникати и като държава и като народ. Затова и не напредвате в нито една посоко с изключение на посоката надолу. Отдавна сте подминали дъното а монополистит ви мачкат като тесто.
120
3
 
23
 
! Отговори
Да да ама не преди 2 години
Тошко -злобното джудже. Не приема съвети , но е в съдружие БСП. Радев е връзката между тях и най-вече Радевица. Всичко до тук е цирк и накрая ще плеснат с ръце и ще се прегърнат с третата партия . Това на практика е преврат - червен , ко*му*нистически.
119
1
 
9
 
! Отговори
GG преди 2 години
Слави много ми прилича на Златния пръст. Навремето Болен излъга хора чрез постоянно плюене по ДПС и БСП и после всички знаем какво стана (и аз се излъгах тогава ) Спокойно можем да наречем Слави - Златния пръст 2
118
2
 
17
 
! Отговори
руски поодлоги преди 2 години
И Слави Трифонов и Ахмед Доган са стар и вкиснат руски борш и от неговото претопляне манджа няма да стане, но вие дерзайте друзя.
117
2
 
16
 
! Отговори
GG преди 2 години
Тоя и на мамут не прилича. Много рядко срещана отвратителна личност
116
2
 
21
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 2 години
Слави Трифонов съвети не приема, само пари в брой.
115
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Четирилистната коалиция се оформи. Ще драпат към Русия.Решетников ги строява.Те само козируват.
114
2
 
19
 
! Отговори
чарли преди 2 години
ИТН много на сериозно се взимате, я по кротко .
113
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сибил Тошков -синчето на Тошко хаджиАфрикански лaпа чрез фирмата си държавни поръчки.Разграбването продължава.Висаджиите от ИТН си набутаха и децата в Парламента. Иванчо Клисурски/24годишен/ от ИТН и ортак на Сибилчо позира с частен самолет.Парите искат своето. Синчето на Корни-в банката на Ротшилд. И то ще пазарува държавни предприятия като мамка си. Честити ви нови /гладни/муцунки
112
1
 
18
 
! Отговори
смях преди 2 години
Тошко африкански да каже, ако ДПС не бяха подкрепили фъфлека, дали щяха да съберат 121 гласа за да имат председател.Добре, че бяха ДПС , че да имат председател на народното събрание . . .И дори и най баламите няма да се вържат, че ДПС просто ей така са ги подкрепили без никакви договорки.
111
7
 
2
 
! Отговори
1 преди 2 години
До прогноза,ти отдавна го целуваш,за нас не мисли,продължавай да го целуваш.
110
13
 
3
 
! Отговори
1 преди 2 години
До stiling, а тиквата,има ли качества,че доведе народа до просешка тояга,такъв живот нямахме,даже през видиновата зима.
109
11
 
3
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Щерю,тиквата,така се е запасил със суджуци,че за 20 зими напред има,ти за него не бери грижа.
108
3
 
17
 
! Отговори
stiling преди 2 години
Докъде стигнахме хора. Тошко Африкански да реди министерски съвет и да преговаря с политическите сили за БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ. НИЩО ЛИЧНО ПРОТИВ ТОШКО, СИГУРНО Е ДОБЪР ЧОВЕК И СПЕЦИАЛИСТ В НЕГОВАТА СИ ОБЛАСТ, НО НЯМА КАЧЕСТВАТА ДА НИ ОПРЕДЕЛЯ БЪДЕЩЕТО. НЕ Е ЗА ТАЗИ РАБОТА. ВОЖДЪТ МУ СЛАВИ ГО НАПРАВИ ПОЛИТИК И СЕ ОТДРЪПНА ДА НЕ СЕ ПРЕРАБОТИ И ГО ПУСНА НЕГО НАПРЕД. ТОВА СИ Е ПАРОДИЯ ДА МЕ ИЗВИНИТЕ АМА САМИ СМЕ СИ ВИНОВНИ, САМИ СИ НАДРОБИХМЕ ПОПАРАТА И ЩЕ Я СЪРБАМЕ!
107
2
 
18
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Да 1: ще ви спрем бурканите с туршия и домашните суджуци, когато Трифоновата зима ви налети.