Тошко Йорданов: За ДПС са важни имената в кабинета, но съвети не приемаме

Повечето от идеите ни съвпадат, каза Карадайъ
Обновена: 25 юли 2021 13:09 | 25 юли 2021 13:07, Александър Попов
206
Тошко Йорданов: За ДПС са важни имената в кабинета, но съвети не приемаме
Снимка: БГНЕС

Повечето от идеите ни съвпадат, но имаме и различия. Заявихме категорично, че безусловна подкрепа няма, каза лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ след среща с представители на "Има такъв народ" в сградата на Народното събрание.

"Посочихме едно неотменимо условие - възстановяването на нормалността в политиката и демокрацията, което за нас значи НС да заеме мястото си според Конституцията на България, и държавният апарат да не се ползва като бухалка срещу гражданите и бизнеса, а да функционира съгласно законите и в услуга на хората, за създаване на добър бизнесклимат. Това ни беше условие, което няма как да се откажем от него. Заявихме и още едно нещо на срещата - персоналният състав на кабинета за нас също е от значение, като категорично заявихме, че не държим и не искаме да предлагаме министри и имена, завърши Карадайъ.

"Говорихме за приоритети, не сме водили диалог за подкрепа на евентуален кабинет. Просто изложихме нашите приоритети. Те казаха, че за тях персоните в евентуален кабинет са важни, а ние уточнихме, че това е наша отговорност и няма да взимаме съвети от никого, и няма да се съобразяваме с никого. Подкрепа от тях не сме търсили, нито те са ни предлагали хора, нито пък щяхме да ги приемем", каза от своя страна Тошко Йорданов от "Има такъв народ" след срещата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
2
 
16
 
! Отговори
Велик е Доган и само преди 2 години
Карадайъ е бъдещ заместник!
85
4
 
37
 
! Отговори
Пян Гъ преди 2 години
Подкрепа от ДПС не били търсили, нито пък щели да приемат съвети, казва Тошко Аф-кански. Ми тогава що въобще се събирате? И от ГЕРБ не искате помощ и съвети, но с тях не се срещате, а щяхте да разграждате модела ДПС/Пеевски... Тая плоча ще се надраска много бързо и няма да може да свири...
84
2
 
47
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Боже, какво доживяхме! Бъдещето ни да бъде свързвано с п.р.и.м.и.т.и.в.и като Тошко, Славчо и подобните им!
83
2
 
34
 
! Отговори
До Златния телец преди 2 години
Протестите почнаха от бг студентите против локдаунда ,после работищи в чужбина ,после се лепнаха т.нар.протесни партии -да се намърдат в парламента понеже са безработни в гол си част.:)
82
1
 
35
 
! Отговори
Хъм... преди 2 години
Аз не мога да разбера, нали щяха да са прозрачни открити дебати пред медиите и пред хората да няма задколисие? Защо по дя.во.ли.те след срещата излизат и говорят с медиите? Защо медиите не са вътре и не отразяват реално какво се случва? Не ИНТ ще ни оправи, то ни връща в ръцете на мафията като Божков, който беше изгонен и сега чрез тях и Радев иска да се върне невинен. Защо бързат да унищожат доказателства от подслушването, какво се чува там Радев и Божков да правят план за преврат може би?
81
10
 
4
 
! Отговори
Друга тема преди 2 години
Живко от Варнае подарък от БОГ ТАНГРА за България и света ! Трябва да заживее добре, да има пари да има приятелка и да управлява много добре !
80
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чалгара + Доган = Вечна Неразделна Любов
79
2
 
20
 
! Отговори
Караибрахим преди 2 години
Интереса клати феса
78
1
 
29
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Преговорите между ИТН и ДПС продължават в момента в сараите на Доган.
77
2
 
21
 
! Отговори
Доган преди 2 години
От толкова много порции, вече не мога да въртя обръчите...
76
1
 
12
 
! Отговори
ФатаМоргана преди 2 години
Законно движение на парите от Турция... това е най-важното за ДПС.Това е тяхната легитимация пред ЕС.
75
1
 
20
 
! Отговори
КОЛЕВ преди 2 години
ДПС КОМАНДВА ПАРАДА И РЕШАВА КОГА ДА СВАЛИ ПРАВИТЕЛСТВОТО ОТ ТАЛИБАНИ И ФАШИСТИ
74
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тошката по мяза на овчарин, който са го сложили в костюм под наем.
73
3
 
26
 
! Отговори
Златния телец преди 2 години
Накрая ще се окаже, че всичкото им съвпада и няма за какво да се е протестирало. Той интересът им един.
72
3
 
35
 
! Отговори
ще видим преди 2 години
Бил крал Борисов, мразят го, защото не им дава разни работи да правят. А те свети води ненапити, като че ли не знаете какви са Дончева,Манолова и т.н. да не изброявам.Сега са се развихрили да се правят на политици,защото смятат,че ще векуват.Аз пък ще им кажа,че няма,защото рано или късно заблудените ще се осъзнаят и тогава да видим кой кого ще почегърта.Чак толкова ли да е т***п този народ, не вярвам,но заблуден, да.Младите хора не са го преживели или не искат да повярват,но и това ще стане.
71
1
 
19
 
! Отговори
Карадайъ преди 2 години
Не искаме много.. Само на всека тъща по три къщи...
70
1
 
17
 
! Отговори
Доган преди 2 години
Каквото и да разправя Тошко, нито едно правителство от Иван Костов насам, не ме е оставило без големи порции...
69
4
 
27
 
! Отговори
Агент Тенев преди 2 години
МАЯ МАНОЛОВА - РОДЕНА В 1969 ГОДИНА В КЮСТЕНДИЛ.= ГРАДА НА ВИС-1 И ВИС-2, И НА БРАТЯ ИЛИЕВИ...ПОЗНАВА СЕ С БРАТЯТА ИЛИЕВИ ОТ МАЛКА ТИИНЕЙДЖЪРКА...БИВШЕ ГАДЖЕ НА ГЕОРГИ ИЛИЕВ КАТО ТИИНЕЙДЖЪРКАВ 80-ТЕ ГОДИНИ , ПОСЛЕ И ЛЮБОВНИЦА НА ЖОРО ИЛИЕВ В 90-ТЕ ГОДИНИ ....ТАТАНЯ ДОНЧЕВА ===АДВОКАТ НА ИЛИЯ ПАВЛОВ И МУЛТИГРУП ОТ 1996 ДО 2003 ГОДИНА ...СУПЕР ЧЕНГЕ ОТ ДС ...3 МАНДАТА ДЕПУТАТКА ОТ БСП--2001-2013 ГОДИНА.....ЕЕЕЕЕ ТОВА ЛИ СА ВИ НОВИТЕ ПРОТЕСТИРАЩИ И НОВИТЕ СИЛИ НА ПРОТЕСТА ??????
68
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А бе фанете го тоя и го пострижете, да заприлича малко на човек. Кой туй нящо бря? Ква таа излагация бря....
67
2
 
23
 
! Отговори
това,което няма преди 2 години
Тошко и сие не са политици,нямат никаква представа какво значи това.Нито някога ще се научат да бъдат такива. Не представиха никаква програма,визия, специалисти или промяна(а подмяна на един модел с техния модел),който по нищо не се различава, дори лицата са си същите от преди години,само партиите са различни.Ако имаше закони,не председател на комисия щяха да са Манолова и Хаджигенов, а в затвора за лъжи,кражби, унищожаване на имущество,поругаване и т.н., а пък вие си ги избирайте и чакайте....