Бабикян: Важно е Слави Трифонов да даде своите гаранции

Според него президентът Румен Радев търси стабилност
26 юли 2021 09:05, Елка Василева
176
Бабикян: Важно е Слави Трифонов да даде своите гаранции
Снимка: архив, БГНЕС

Важно е носителят на персоналната харизма, отговорност и влияние на победилата партия г-н Слави Трифонов да даде своите гаранции. Трябва да чуем него, неговото мнение и дума. Това заяви Арман Бабикян, депутат от "Изправи се БГ! Ние идваме!", пред БНТ.

"Все още няма резултат след консултациите при президента, има основа за диалог. Никак не се говори за имена и кабинет, говори се по политики и приоритети, но имената в кабинета имат значение. Между нас и "Има такъв народ" общото е да сменим модела "Борисов", имаме общо и по отношение на социалните политики. Ще стигнем и до имената, ако има име, което предизвика у нас подозрения, няма да си го спестим само и само, за да бъдем в дружното мнозинство на управляващите. Никой не ни е канил да бъдем в коалиция", коментира Арман Бабикян.

Още по темата

По думите му предстоят разговори на тема енергетика.

Арман Бабикян поясни, че се говори по-лесно в този парламент.

"Няма гаранция, че няма да има нови предсрочни избори. Може да се намери добра пресечна точка относно името на бъдещия премиер, от нас се иска да подкрепим определена политика, ние не преговаряме с БСП и ДПС", подчерта Арман Бабикян.

Според него президентът Румен Радев търси стабилност, което е правилният ход.

"Надявам се да даде достатъчно време да се разберат партиите, не може да сме в перманентен цикъл на избори", каза още Арман Бабикян.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма по гнусен от този кривогледия на снимката.
112
3
 
13
 
! Отговори
Бунгар преди 2 години
Няма една дума истина излязла от устата на Бабикян,Спасов,Мая,Дончева.То не бяха фалшиви дипломи,но те беше Костинброд.Сега когато се оказа,че всичко това са лъжи,кой ще излезе да се извини.Дай му на българина да се радва на мазни лъжи.После да не се чуди защо е най бедния в Европа.Сега какво очаква от Станислав Трифонов и Тошко...???
111
1
 
13
 
! Отговори
Истината е, преди 2 години
че постигането на съгласие-правителство-работещ парламент,неизбежно минава през превръщаенто на ИТН в партия като тези,статуквените", на чиито гръб и с чието оплюване спечели първото място.И ушаците ще свият,и постове ще дадат,и ръчица ще целуват,това е положението.Не са те измислили топлата вода, за да се дръвчат и да продават краставици на краставичари.А отиде ли се на трети избори,смятайте,ИТН отива в небитието;ще е ясно, че полза от тях няма и аб-со-лют-но всички партии ще играят против тях.
110
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви гаранции чакате от чалгаря - не е депутат , крие се ? Той е на работа в ,,телевизията ''!
109
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Белия нос вече ви е подписал запис на заповед за това което сте му платили несе кахари Баби.
108
2
 
17
 
! Отговори
Няма как... преди 2 години
Няма как да подкрепим ДБ след като продължават да се гушкат с бивши и настоящи комунисти и проруския президент Радеф.
107
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма никаква корупция при Радев, само министрите му са с по 19 апартамента есеки.
106
3
 
15
 
! Отговори
Румен Пликов преди 2 години
При Радев България е най богатата страна в света, не само че няма корупция, но и налагаме санкции *** страни като САЩ за тяхната корупция.А Радев е световен лидер, канят го постоянно във всички столици!
105
2
 
16
 
! Отговори
Ликувай народе ! преди 2 години
БСП и ДПС се върнаха чрез своите БСП 2 - мутрите на Мая и ДПС 2 - чалгарите на Слави !Ура Народе ! Вече няма корупция, доходите и пенсиите се удвоиха, не
104
0
 
7
 
! Отговори
Павето преди 2 години
Да напиша пак, ще въртят, ще сучат и на финала правителство ще направят ИТН и ДБ. Това е решено още от 2016г от САЩ. Важното е да се промъкне здравния министър от ГАВИ. След геноцида който ще се опитат да направят, наградата ще е всичко което могат да откраднат.
103
0
 
13
 
! Отговори
Павето преди 2 години
Е, моля ви се. Каква е тази снимка? ха-ха Прилича на онази муха от Междузвездни Войни. Името му, лицето му, деянията - те казват всичко. Освен това, но кой му трябват гаранции от холограма?
102
0
 
9
 
! Отговори
Няма как да се преди 2 години
разберат. Ако некой не е разбрал още, големата мръвка са 20-тината млрд. лева по плана за възстановяване. За да се вземат трябва да има правителство, съответно устойчиво парламентарно мнозинство.Да,ама ИТН не знаят,не могат,не искат;БСП и ДБ, и двете класически партии на "статуквото"(ще искат,съвсем правилно, гаранции,ангажименти,обвързване,разбира се и постове), няма как да клекнат пред една партия-молец-от вчера до утре, в която се говори за отговорност,но няма кой да я поеме.Избори до дупка.
101
1
 
22
 
! Отговори
Схемата се повтаря преди 2 години
1. Мая от БСП избрана от ГРЕБ за омбуцман и плюе срещу 2те партии, странно нали? 2. Христо Иванов, ало Маджо и икономическия кръг Капитал зад гърба им, изглежда безкористно нали? 3. Рашков с 19 имота, изглежда законно нали? 4. Искаме главата на прокуратурата и да унищожат доказателствата от подслушванията(кой и как организира преврата) няма скрито покрито, нали?
100
13
 
1
 
! Отговори
До 107 преди 2 години
До БравоНароде!Типично за гербавите комунисти...плашат народа, че без тях слънцето няма да изгрее.Ее, само да ви кажа, ще има слънце и без вас...земята ще се върти и след вас...и България ще я има и след ва.
99
14
 
1
 
! Отговори
До 105 преди 2 години
До АнонименГербаджийче платено..Христо Иванов няма нищо общо с комунистите, за разлика от твоя вожд от Банкя.Той е комунист в мозъка на костите си.Целия библиотекарски го подкрепя и му крепеше властта 12г.Но...вие големите антикомунисти...явно сте с раздвоение на личността.Хем сте антикомунисти..хем подкрепяте един истински комунист.
98
3
 
14
 
! Отговори
БравоНароде! преди 2 години
ще ви управляват Бабикян, Тошко, Вигенин и тем подобни. Лошия Бойко, канибал, убиец и незнам си какъв вече не е на власт, но както каза един коментатор по БНТ, след 1-2 години няма да можете да си купите яйцата които хвърляхте по парламента през 2020 ...
97
9
 
0
 
! Отговори
До 101 преди 2 години
До АнонименНищо не забравям.Не ме интересува защо и как...той построи путиновата тръба с нашите пари.отделно от това...докарва само руски газ до България и лъже всички, че сме били енергийно независими. А, ние сме изцяло зависими от русия.Таа...кой следва кремълската линия, отново, да ми отговориш??
96
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най якото е как комуниста Бойкикев преговаря с Чалгара за съдебна реформа. Това е трагико-комедия за Оскар.
95
17
 
4
 
! Отговори
Браво на Радев преди 2 години
С правителството на Радев станаха промените - корупцията спря, удвоиха се пенсиите и заплатите, не сме вече последни в ЕС по доходи ..
94
13
 
2
 
! Отговори
До 98 преди 2 години
До Доктор СънИнтересно за кои комунисти говориш?Защото Бойко Методиев Борисов е комунист в червата.С червена книжка и не се е отказал от нея след 90г.Та...за кои точно комунисти говориш? Гербавите?