Хаджигенов: Слави изчете куп биографии пред телевизора, опитваме се да предотвратим това

Перфектната биография на хартия не означава, че си добър управленец, посочи той
28 юли 2021 22:39, Анисия Иванова
142

"Демократична България" и "Изправи се БГ! Ние идваме!" с нови условия и изисквания към "Има такъв народ". Поставени ли са под въпрос преговорите за бъдещото управление?

"Условия винаги сме имали - върховенство на правото, върховенство на закона, свобода - тези простички неща", посочи съпредседателят на "Изправи се БГ! Ние идваме!" Николай Хаджигенов в ефира на "Денят ON AIR".

"Предният път Слави Трифонов изчете една купчина с биографии пред телевизора - това се опитваме да предотвратим сега. Преговорите, които започнаха след предишното четене на биографии, са конструктивни и вървят добре. Очевидно настройката този път е по-различна. Ако изчистим първите две условия - какво и как ще се прави, стигаме до третото условие - кой ще го прави", добави още Хаджигенов.

Съпредседателят на "Изправи се БГ! Ние идваме!" каза, че перфектната биография на хартия не означава, че си добър управленец. И добави, че в служебното правителство има хора, които не са политици, но вършат работата си по възможно най-добрия начин.

"Ако сега ще назначим някого, който ще бъде управляван по телефона по някакъв начин, не е интересно. Това го гледаме достатъчно много години", подчерта събеседникът.

Относно това кои от имената в служебния кабинет трябва да бъдат гласувани, Хаджигенов уточни, че ако той конструира правителство, би запазил Рашков, Стоилов и Пеканов.

"Бойко Рашков има политическа оцветеност през годините. Янаки Стоилов дори е по-зле. За първи път в най-новата ни история идеологията не пречи на никого. Те зарязаха идеологията и в момента са професионалисти", заяви съпредседателят на "Изправи се БГ! Ние идваме!".

Относно различията в групата Хаджигенов сподели, че макар и самият той да няма амбиции за постове, други имали.

"Има неща, които няма да приема, без значение дали са в нашата група, или не", посочи той. И добави, че това, за което се борят, са правосъдие, зелена икономика, образование, здравеопазване.

Хаджигенов коментира и специализираното правосъдие. Според него то е възможно по отношение на деца и по отношение на престъпления за животни.

"Идеята на правосъдието не е да е удобно на някого. А да е правосъдие - да е справедливо и правилно", каза юристът и политик пред Bulgaria ON AIR.

А за сигнала на Рашков за Гешев, Хаджигенов заяви, че е показал основната защитна теза на обвинението - че всеки един прокурор може да разследва главния прокурор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
11
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ехо, българите в чужбина, как е като знаете че гласувахте за БСП де факто и за нейните отцепили се друзя на престъпния контингент, Чувствате ли се удовлетворени, че вашия чаргар ще върне на власт ония, заради които избягахте от държавата, ония които ограбиха банките? А българите в Турция, как е усещането да си гласувал за ония дето ти смениха името и късаха потурите на жените ви? Защото гласувахте за Слави, а той връща тях на власт. Дано сте горди с избора си.
79
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 116 ""Първите паднаха в кърви, последните станаха първи". Е, поне знаете какво ви чака за да станат те първи, нали?" Мдааааа. Нищо, "малко по малко ..." както се пееше в една отвратителна чалга песен. :)
78
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имам въпрос към избирателите на ИТН- този ли избирахте или Мая? БСП или някой друг пребоядисан червен? За кой всъщност гласувахте? За това адвокатче на дявола? Ей народе, избрахте Слави защото обожава такива адвокати или защото ги плюе? И какво стана? Първия ще бъде управляван от последните. Нямаше ли едно такова комунистическо стихче? "Първите паднаха в кърви, последните станаха първи". Е, поне знаете какво ви чака за да станат те първи, нали?
77
7
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Относно това кои от имената в служебния кабинет трябва да бъдат гласувани, Хаджигенов уточни, че ако той конструира правителство, би запазил Рашков, Стоилов и Пеканов." Ахахаххахах. Патерицата от Кремъл си иска ДС сатрапа, БСП изпълнителното бюро и човека на Радев. КАк сте, шаранчета, имате ли усещане, че ви управлява Кремъл?
76
12
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хаджигената вече се отегчава. Той е дошъл да пусне гареви и божков на свобода. Доматеният ,,революционер,, няма интерес към ,,подробности,, като бъдещето на нацията.
75
7
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха-ха, Слави си избра прартньори. ДБ и *** - най-кресливите, най-нахалните, най-претенциозните. Хаджигенов каза преди година за кабинета на Борисов, "ще ви извиваме ръцете, докато ги счупим". Сега, другаре Слави-Трифоновци сте вие наред. Това е групичка с която може да сте заедно само когато им изпълните всички желания. Честити да са ви партньорите, сами си ги избрахте.
74
8
 
27
 
! Отговори
Манталитет преди 2 години
Образно казано, ще ви извиваме ръцете, докато ги счупим.
73
7
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Честен адвокат е все едно да кажеш честен крадец. Този ако ти каже Добър Ден, обърни се нагоре и погледни къде е слънцето .
72
7
 
37
 
! Отговори
Слави е преди 2 години
Дълбоко зависим от Дълбоката Държава. Поредният проект след Царя, Тиквата. Поредният комплексар с огромно его. Скоро ще стане ясно, че е така.
71
5
 
27
 
! Отговори
Повтарям преди 2 години
Няма Такава Държава.
70
13
 
13
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До АнонименЛилана викаш...боже, завиждам му благородно разбира се...ама е клюка...толкова ниско сте паднали...бягайте докато можете...и божкови и ц.василев не го вярваха...бягайте...и не от политиците и законите...от Народа ни!!!
69
7
 
24
 
! Отговори
Прав беше Слави преди 2 години
няма такава държава.
68
8
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този човек е адвокат на любовницата на Божков- Лилана. Така, че мутрите и техните адвокати влязоха в НС и ще яхнат Слави и ИТН. Славчо, Славчо вкара баш крадците във власта.
67
23
 
8
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Анонименвменени "грехове"от безпомощни...та Божков викаш...ама те си пушеха и менкаха пурите с борисов...и божков няма СМС-си с хаджигенов...а с министъра на финансите на борисов...как им нареждаже да го обслужват,пращахте администратори...севда ходеше в офиса на божков...менда излъга Народното събрание и му опрости едни 700 милиона данъци...молим САЩ...за бога не ставаите съучастници!!!милиарди по Света ни...са жертви...имаме нужда от подкрепата Ви за Бога!!!!!!!!!!!!!
66
41
 
12
 
! Отговори
До 96 преди 2 години
"Този" е един от онези, които ще ви разкатаят мaмeнцeтo на вас, гербавите крадци! Запомни го добре!
65
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е обичат те хората Хаджигенов и това си е
64
4
 
32
 
! Отговори
Кацарка преди 2 години
Кацарка беше антиваксърка, сега е агитаторка. Тези лъжеха разни случайници по мостовете, че ще ги набутат във властта, сега били против...
63
10
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не беше ли този който се предложи за жертвата да стане е министър само мир да има??? Не беше ли този който мяташе храна по сградите не беше ли този адвокат на лице свързано с Васил Божков не беше ли този който мая ако му скръцне със зъби и се напи,,,а и този ли ще реди правителство????????
62
25
 
6
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До МНООГО СТАРА ИСТИНА:хаха мантрите на гроб..."патрициите" от гроб ни вменяват...че сме "роби"...роби ли сте?и ни крещят просташки!нима Бог не ни дава Животите като Свободни?кое...наглостта,алчността,жестокостта ли ви прави ..."патриции?те с къщи в чужбините,раздават животите ни през джипки купувайки си власт,продадоха животите на родителите ни на скрап,прогониха децата ни от домовете ни...и ние им го позволихме,от страх,зависимости...децата и родителите си...нашите си животи продадохме...
61
15
 
3
 
! Отговори
историята помни преди 2 години
През Виетнамската война договорка между двата блока другаря Макартни избиваше САЩ д-е-б-и-л-и-т-е ,тук беше пълно с Виетнамци к-о-п-е-л-е-т-а на Виетнамските другари *** да не ги тресне някой куршум.После за три месеца си си прибраха да строят куманизъма.Още не са срутили Виетнамските общежития.