Хаджигенов: Слави изчете куп биографии пред телевизора, опитваме се да предотвратим това

Перфектната биография на хартия не означава, че си добър управленец, посочи той
28 юли 2021 22:39, Анисия Иванова
142

"Демократична България" и "Изправи се БГ! Ние идваме!" с нови условия и изисквания към "Има такъв народ". Поставени ли са под въпрос преговорите за бъдещото управление?

"Условия винаги сме имали - върховенство на правото, върховенство на закона, свобода - тези простички неща", посочи съпредседателят на "Изправи се БГ! Ние идваме!" Николай Хаджигенов в ефира на "Денят ON AIR".

"Предният път Слави Трифонов изчете една купчина с биографии пред телевизора - това се опитваме да предотвратим сега. Преговорите, които започнаха след предишното четене на биографии, са конструктивни и вървят добре. Очевидно настройката този път е по-различна. Ако изчистим първите две условия - какво и как ще се прави, стигаме до третото условие - кой ще го прави", добави още Хаджигенов.

Съпредседателят на "Изправи се БГ! Ние идваме!" каза, че перфектната биография на хартия не означава, че си добър управленец. И добави, че в служебното правителство има хора, които не са политици, но вършат работата си по възможно най-добрия начин.

"Ако сега ще назначим някого, който ще бъде управляван по телефона по някакъв начин, не е интересно. Това го гледаме достатъчно много години", подчерта събеседникът.

Относно това кои от имената в служебния кабинет трябва да бъдат гласувани, Хаджигенов уточни, че ако той конструира правителство, би запазил Рашков, Стоилов и Пеканов.

"Бойко Рашков има политическа оцветеност през годините. Янаки Стоилов дори е по-зле. За първи път в най-новата ни история идеологията не пречи на никого. Те зарязаха идеологията и в момента са професионалисти", заяви съпредседателят на "Изправи се БГ! Ние идваме!".

Относно различията в групата Хаджигенов сподели, че макар и самият той да няма амбиции за постове, други имали.

"Има неща, които няма да приема, без значение дали са в нашата група, или не", посочи той. И добави, че това, за което се борят, са правосъдие, зелена икономика, образование, здравеопазване.

Хаджигенов коментира и специализираното правосъдие. Според него то е възможно по отношение на деца и по отношение на престъпления за животни.

"Идеята на правосъдието не е да е удобно на някого. А да е правосъдие - да е справедливо и правилно", каза юристът и политик пред Bulgaria ON AIR.

А за сигнала на Рашков за Гешев, Хаджигенов заяви, че е показал основната защитна теза на обвинението - че всеки един прокурор може да разследва главния прокурор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
11
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е най-тъпия адвокат в България. Но си мисли, че става за управленец.
59
9
 
25
 
! Отговори
Леле преди 2 години
Що не се сетих и аз да меткам яйца....
58
6
 
4
 
! Отговори
Wc преди 2 години
ХАДЖИИТЕ ПРЕВЬЗХОЖДАТ ФАРИСЕИТЕ.НЕКА БОГ РЕШИ...
57
21
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
г-н Байдън,аз безправният и ограбен български гражданин Ви моля"намесете"се във вътрешните ни работи...сами ни е трудно,путин,ердоган,китай,медии,ес финансиране на борисов и компания,Народа ни е лоялен...за секунди ми плющят десетки минуси...без аргументи...налагат страх и манипулации...държат всичко борисов и гешев,Справедлив Свят...или да го погребем!!!едната Чест ни остана!!!
56
34
 
7
 
! Отговори
ББ преди 2 години
мали това отиващите си гроб...каква ярости злъч,каква мобилизация...за 40 секунди ми плюснаха 7 минуса...самозабравили се...не,че има значение..пропаганда по гьобелс е тяхното...и не ги е страх от Народа ни...а би трябвало...ние ще ги съдим,от страх от Съюзниците ни ...те имат силата да им отнемат..парите...и няма ляво,дясно,синьо,червено...мантрата свърши... има Справедливо и Грабежи,служещи на крадци и мафиоти...и борещи се децата им да живеят в Справедлив Свят,вие избирате,свободни хора сте!
55
21
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 80Това не противоречи на истината нещастен обиржия на мандри!А ГЕРБ са червените Фашисти ако не знаеш.Изповедта на един свръхчовек-Статията, която разбуди духовете! Нашата цел е самоедна- да бъдем победители! Вашата участ е да бъдетероби за вечни времена. Ние успяхме да ви присадим генана робството завинаги. Ще ви дадем още хилядиреволюции и перестройки, вие вечно ще се борите засправедливост , но никога няма да я получите.
54
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само че хаджи нормалния български народ не ползва шатри и палатки яйца и парчета от риба да знаеш , направо ще те сгази
53
6
 
28
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 2 години
Не ти върви Хаджигенов ....Чалгаро и Крушовицата пак се уредиха на първата писта за парите от Бюджета и ЕС! Ти , с Маямата и Пинокио , пак ще сте измамените камили...ха,ха,хаааааааа.....НЕ ГО ЛИ УСЕЩАШ??!
52
24
 
5
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Хаджигян министър на адвокатите да арестува Тиквата :)))
51
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали си спомняш ВЕЛИКИ НАРОДНИ ВЪСТАНИЯ
50
33
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шайката на Тиквата скоро ще търка наровете в кауша! Свърши ограбването на българския етнос!
49
5
 
27
 
! Отговори
Уауууу преди 2 години
Ти,г-н Хаджигенов,така нареченият глас народ,предводител на протеста,ти който хвърляше домати и яйца по министерски съвет...И ти загърби идеологията си за сметка на по висши цели и идеали.. ,но замеряш ли и теб ще замерят,но не с труда на честните хора и техните домати и яйца,а с техните ***
48
3
 
33
 
! Отговори
Тони преди 2 години
Чете биографии пред телевизора и избира премиер и министри!? Докъде я докарахме в България, на необразовани тотално е възложена огромна отговорност, а те си правят шоу. Да плачеш ли, да се смееш ли!
47
5
 
35
 
! Отговори
Стефан преди 2 години
Тоя па мошеник и неуавновесен тип не го понасям.Същия като Волен Сидеров.Само се ребчи а няма едно спечелено дело
46
5
 
17
 
! Отговори
от парада преди 2 години
словоизлияния на една лека жена . нещата отиват към дай си ми куклите на си ти парцалките :)
45
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мая му ги раздава шамарите за негово съжаление ,горкия
44
6
 
19
 
! Отговори
МНООГО СТАРА ИСТИНА: преди 2 години
"Революциите , се правят от робите и плебеите--А СЛЕД ТОВА ВЛАСТТА СЕ УПРАЖНЯВА ОТ ПАТРИЦИИТЕ"/рим. пог./.....ЯВНО ВЕЧЕ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ , КОЙ КЪДЕ И КОГА Е ЛЕЖАЛ ПО ТРОТОАРИТЕ И Е ФЪРЛЯЛ ДОМАТИ И ЯЙЦА ПО ГЕРБ И НС----ВАЖНОТО СЕГА Е , КОЙ И КАК ЩЕ РАЗПРЕДЕЛЯ "ПОРЦИИТЕ " ОТ БЮДЖЕТА НА БЪЛГАРИЯ И ПАРИТЕ ОТ ЕС!............//СЕГА ВЕЧЕ , МАЛКИТЕ ПАРТИИ МОЖЕ И ДГД /
43
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На 23 април Николай Хаджигенов каза: "Готов съм да стана премиер и да свърша ръсната работа". Сега е получил амнезия и не помни. Вече нямал амбиции за постове, други имали амбиции. Абее, аламколоууу, къде си тръгна с гайдите? Нали искаше премиер да ставаш? Кой те ошамари и вече не искаш?
42
2
 
19
 
! Отговори
АНУС ШЕПТИ преди 2 години
ТЕ БИЗНЕСМЕНИТЕ ВЕЧЕ ТАКА РАБОТЯТ ОТ ТЕЛЕВИЗОРА ЗАЩОТО ПОЯВАТ ЛИ СЕ ПУБЛИЧНО...КАЛАШНИКОВ НЯМА ДА МУ СТИГНАТ ПАТРОНИТЕ
41
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нема да слагаш АПОСТОЛА до това гов,о ясно дори в едно изречение !!!!!!!