ГЕРБ скочиха: Привиквали директори на училища и детски градини на разпити

Питали ги за кого са гласували и дали са агитирали
29 юли 2021 15:09,
204
ГЕРБ скочиха: Привиквали директори на училища и детски градини на разпити
Снимка: БГНЕС

„Днес ми сигнализираха директори на училища и детски градини за това, че са привиквани в полицейските управления да дават обяснения за кого са гласували и дали са агитирали да се гласува за определена политическа партия“. Това обяви на брифинг областният координатор на ГЕРБ в София Николина Ангелкова.

„Получавам десетки сигнали от притеснени хора от района, които и в момента са подложени на политическа репресия от служебния вътрешен министър Бойко Рашков, независимо, че изборите приключиха.  Извинявайте, но къде е тайната на вота? Хората се страхуват. В София област има 97 директори на училища и 73 на детски градини. Всички те ли ще бъдат привиквани, за да дават обяснения?”, попита тя.

„Става въпрос за български учители, а не някакви купувачи на гласове. Повтарям, това са учители, а не престъпници. Не знам кой от вас би си представил как директорка на детска градина организира купуване на гласове. Това може да се роди в главата само на човек като Бойко Рашков. Човек който се държи като социалистически милиционер, който следи, слухти и търси анонимни доносници, с които да преследва български преподаватели. Това не се случва само в София-област. Би било добре час по-скоро началникът му Румен Радев да го озапти и изолира, където той да не разиграва лудостите си на гърба на едни обикновени български граждани", каза Тома Биков.

Към момента има данни за около 25-има преподаватели от Самоков, Ихтиман и Костинброд, предаде Нова тв.

„Никой не го е страх от човек, станал случайно министър на вътрешните работи", заяви Биков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ПуркоТолкова си могат хората, к'во искаш повече....хехехе :)
103
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
117 Знаеш, че това не е вярно, нямаш нито едно доказателство. Докато срещу Рашков има показания, изказани публично, от пострадалите, връчени протоколи със забрани и обвинения, по които няма никакво доказателство. Само предадени слухове, "рекла, казала".Този "стил" на работа, е уронва институцията МВР, за което Рашков ще отговаря
102
4
 
16
 
! Отговори
Пурко преди 2 години
Колко сте жалки гербчета.От злоба и безсилие това ли измъдриха *** ви манерки?
101
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Работих 40 г в ДГ, последните 30г е нямало никакви политически разговори или агитации, защото това е личен избор и бихме обидили колегите като налагаме своите виждания за политика. Ако това е вярно- Министърът е навлязъл грубо в нещо което е личен избор. Каква е целта- сплашване, но защо, ето това на това не знам отговора.
100
1
 
7
 
! Отговори
kalinka преди 2 години
Красавицата и Звяра
99
10
 
3
 
! Отговори
Бай Баяни преди 2 години
Червената генералска хунта в действие: репресии,разпити,уволнения.
98
7
 
7
 
! Отговори
Независим преди 2 години
По голямо падение от това здраве му кажи. Кой има зор да привиква учители, сякаш някой го интересува кой за кого е гласувал. Резултатите са ясни. Позор!
97
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 87Аз също имам познат, който по необясними причини го "освободиха" от работа, причината била, че говорил против Вожда :)) Смешна работа, сега се правят на умрели лисици гърбавите :)
96
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
96 Какво като са назначени по времето на ГЕРБ, не са направили нищо незаконно. Лъжите и лъжливите доноси са специалитет на БКП/БСП/ДС, без доказателство, да се обвиняват и репресират хора, е престъпление. Ще има дела в Страсбург, срещу Рашков.
95
6
 
4
 
! Отговори
Payak преди 2 години
Ако това е вярно и продължават да се пазарят да министерства бавейки създаването на кабинет ми се струва че този селски *** Рашков ще си тръгне под обсада от камъни от МВР. Апропо нека всички си спомним белия автобус и сестра Галева от преди няколко години. Ще се повторят събитията натам отиват нещата.
94
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 46 РЕПРЕСИИТЕ, ТОРМОЗЪТ И ПРОИЗВОЛЪТ СА ХАРЕКТЕРНИ ЗА УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ. ЗА 12 год. ГЕРБ НИ ВЪРНАХА ВЪВ ВРЕМЕНАТА НА АРХИПЕЛАГ ГУЛАГ.
93
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мани са бе кон!
92
0
 
13
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 години
Точно в тези три града има един периодично заплатен електорат. Дали е случайност?
91
15
 
2
 
! Отговори
Румбо преди 2 години
Рашков пияницата действа, но и неговия ред ще дойде. Ще го обесим в централата на ГЕРБ пред камерата.
90
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами вие като нямате деца, ние не искаме нашите деца да се учат от гербави калинки. На какво ще ги научат? На любов към Пеевски и че можеш без образование да станеш прокурор, министър председател или да вземеш 100 милиона от държавните пари на България?
89
4
 
17
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Гербавите св*ине кви*чат здраво-идва им Коледата!Впрочем верно всички приличат на пра*сета,все едно са братовчеди на Пеевски.Конвергенция,какво да се прави.
88
3
 
19
 
! Отговори
8 преди 2 години
Тия от ГЕРБ били много притеснителни!А когато ги назначаваха по партлиния -не бяха така чувствителни и нежни души!Всички службаши са гербаджии-вън!
87
3
 
15
 
! Отговори
Тома Бикова преди 2 години
Ние с колежката вече сме остриетата на ГЕРБ след Цвета Карапутанчева и Десито Атанасова и много си приличаме по маникюрите и гримовете.
86
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашков пияницата действа, но и неговия ред ще дойде.
85
2
 
13
 
! Отговори
иван преди 2 години
тома биков в ролята на торбалан.....слабичко...