Кирил Петков: Хора с майбаси имат проблем с оставането на Асен Василев

"В никакъв случай аз не бих влязъл в правителство, където неоценяват финансовите стратегии"
Обновена: 29 юли 2021 18:13 | 29 юли 2021 18:09, Красимир Ангелов
177
Кирил Петков: Хора с майбаси имат проблем с оставането на Асен Василев
Снимка: БГНЕС

"НАП, преди Асен Василев да влезе във финансите, се беше фокусирал върху малки кафенета, ресторантчета и плод-зеленчук. Сега НАП се е фокусирал върху компаниите с големи обществени поръчки, компаниите с много кеш в сейфовете. Предполагам, че някои от тези компании в момента не искат да видят отново Асен Василев министър на финансите".

Още по темата
По този начин служебният министър на икономиката Кирил Петков защити колегата си Асен Василев, срещу когото днес изненадващо се появи персонална атака от страна на "Има такъв народ".

Както е известно, в декларация от името на партията, Тошко Йорданов посочи, че срещу Василев са се водили дела в миналото за кражба на интелектуална собственост.

"В никакъв случай аз не бих влязъл в правителство, където неоценяват финансовите стратегии, финансовата мисъл на финансовия министър, който за мен направи уникален бюджет. За първи път имаме бюджет, в който и на пенсионерите се дадоха пари не се взеха от учителите, не се взеха от здравните работници, взеха се от майбасите", каза служебният икономически министър, цитиран от БГНЕС.

Така че, според него, може би хората с майбаси имат проблем с неговото оставането в един бъдещ кабинет.

"Нищо лошо срещу колата, но ако сте си я купили на базата това, че сте направили иновативен бизнес и сте правили експорт на дейност - браво. Но ако сте били част от системата, където сте усвоявали едни средства и сега не искате да се види как тези средства няма да отидат при вас и стреляте към финансовия министър, това за мене е много жалко. Трябва всички да следим много внимателно нещата, които се направиха", каза още Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
17
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** изявление - оставяме малките обекти да си пускат бележки по желаное, ние ще гоним само големите длъжници, е директна покана за нарушения. Няма никакви индикации, че са събрани допълнителни средства от големи длъжници, нито едно число не е цитирано в подкрепа на тази теза. Борави се с фишеци и бенгалски огньове и с чисти лъжи. А през това време се отчитат като успех процеси, които се случват по инерция. Но инерцията вече е загубена, скоро това ще стане ясно и в статистическте данни.
135
26
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези двамата се опитват да внушават идеята, че са някакви вълшебници, които от нищотото ще направят нещо. Те знаят, че на такава стръв се кълве яко. Техният подход разчита на това, да бъдат сугестирани максимален брой хора, като при Кашпировски. Финансисти - почти вълшебници, които с магическа пръчка ще накарат благоденствието да потече. А ако не потече, ако системата се срине, ако се издъни - взимат си шапката и изчезват като чеширския котарак, на който само усмивката остава, преди да изчезне.
134
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да му мисли Магърдич Халваджиян. Той има Майбах.. Аз съм с S65 AMG.
133
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 104Калето ти говори за хората с пари не за хората с коли, има доста хора в България с доста пари който въобще не плащат данъци който могат спокойно да издържат страната който не плаща конфискация и да заминава при Божков само хотелите и ресторантите по морето могат да им свалят кожата тъкмо ще станат по малко!
132
29
 
18
 
! Отговори
Самовлюбен мърльо преди 2 години
Този нарцис се защитава колегата си крадльо.Всеки знае, че съдът оправдава стига да има и 0,0001 % уязвимост на обвинението.Колко наши политици и мафиоти са осъдени а?Опуленият финансов министър е посредствена личност, ако внимавате ще видите, че той само сипе шаблони.А, този налцис на снимката е същата стока
131
12
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тошко и Слави не могат да разберат, че само съда има право да издава присъди "обвинен" не е също като "откраднал". Английски съд, го е оправдал по всичките дела! Човекът е невинен.Тошко пък бе назовал, съдружникът на депутатка от Герб "Албански мафиот" при положение, че няма влязла в сила присъда на съда. Тя рече ще го съди и той чак тогава се усети да се извинява.Тези не могат да разберат, че не може да говориш като в кръчмата. Ако искахме нов Бойко, щяхме да изберем стария.
130
2
 
18
 
! Отговори
пенсионерка преди 2 години
Майо, хайде създавай комисии.....за кражби на интелектуална собственост, за майбаси, за къщи в Копривщица...и т.п.и започвай да чепкаш.... виж ква работа ти се отвори, няма да ти стигне един мандат...
129
24
 
18
 
! Отговори
Голям смешник преди 2 години
Много нагла тази калинка на Фигуранта ! Кире, я източи още един язовир и направи финансова оценка !
128
4
 
14
 
! Отговори
noname преди 2 години
До Х това ми харесва "толкова арогантни и ***" абсолютно описание на ИТН.
127
6
 
30
 
! Отговори
Х преди 2 години
До nonameПо- скоро итн се оказаха мухи без глави. Не знаят какво ика к да го свършат. Тошко съвсем ги огелпи и обърка нещата, отличните министри от служебния кабинет вдигнаха високо летвата. сега който и да предложат ще бледнее след тях. Ах Тошко, Тошко. Не сме и предполагали, че може да сте толкова арогантни и ***.
126
22
 
15
 
! Отговори
РоРо преди 2 години
Този да си легализира фалшивата дипломата за 650долара ,тогава да приказва. Не кадърник Радев вън мутро .какъвто си ти такива са и хората ти
125
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
94 94 ДБ са патерица на БСП, като ***.
124
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирчо и кокорчо могат да се сравнят само със Милен краднивелчев и никито фалирвасилев .Просто въздух под налягане
123
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
122 Представителен, с този мрачен поглед, с тъмни кръгове под очите и тази захапка? Ти се шегуват. Типичен военен, който изпълнява чужди заповеди. Беше комичен, когато заплаши на морето и за да оправдае бензина и НСО, взе да обяснява надълго и широко, как ще посрещнем английските туристи. После, затворихме границата за тях.
122
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кокорчо и Киро язовиро вън мутри некадърни. Киро хариза 37млн. на албанци ,които уж ще сглабят китайски коли в Ловеч.а кокорчо е фалирал 2 фирми до сега .народе спиш ли ?Или чалгата ви е изпита мозъка?
121
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
130 Забрави руската БСП/ДС и патериците й ДБ, ***. При социалистите спират еврофондовете и България потъва в изолация. Факт.
120
8
 
9
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
И теб няма да те вземат в друго правителство заради глу.постите, които постоянно говориш и твориш.
119
4
 
25
 
! Отговори
noname преди 2 години
ИНТ се оказаха същите боклу.ци като герб и дпс. Честито.
118
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Може би това е поне една от причините чуждите инвеститори да не искат да инвестират в България.
117
7
 
22
 
! Отговори
? преди 2 години
Споко, скоро Кирил и Асен си тръгват и на тяхно място ще дойте този КОЙто заслужавате!Дано се сещате имената на последните 3-4 министъра на Икономиката - пионките на властта, вносителите на фурми. Това заслужавате това ще получите.