Тошко Йорданов: Готови сме и за избори!

ДБ и "Изправи се! Ние идваме!" са на ход, посочи той
29 юли 2021 19:00, Красимир Ангелов
101
Тошко Йорданов: Готови сме и за избори!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Демократична България" и "Изправи се! Ние идваме!" са на ход. Ние сме готови и за избори", заяви председателят на ПГ на "Има такъв народ" Тошко Йорданов в предаването "Лице в лице" по bTV.

"Ние от миналия петък водим разговори и консултации. Не знам какво е станало с ДБ. Не разбирам защо Христо Иванов излезе и прочете тази странна декларация", каза още Йорданов.

Още по темата
Той е категоричен, че още по време на разговорите е станало ясно, че ИТН и ДПС нямат никакви допирни точки.

"Ние с ДБ постигнахме абсолютно съгласие по темата, че трябва да има дълбока съдебна реформа. Ние постигнахме пълно съгласие и после се появи Христо Иванов, който започна да ни обвинява във връзки с ДПС. Кой саботира тези промени? Кой ще спре процеса в момента – не сме ние", попита Йорданов.

Той добави, че ако се стигне до предсрочни избори за втори път, отговорността ще е изцяло на ДБ и ИБГНИ, тъй като точно от тях ИТН е поискала политическа подкрепа.

"Ние сме заявили какво правим, постигнали сме договореност по политиките. Искат ли това нещо да се реализира или не – топката е в тяхното поле", каза Йорданов.

Той допълни, че министрите в кабинета на ИТН ще бъдат професионалисти без политическа обвързаност, които не са били министри, не са били част от НДСВ, ГЕРБ или БСП.

"Експерти, млади – или по-стари хора, но образовани, доказали се експерти", каза Йорданов.

Той каза още, че проектоминистрите са обсъдени като политически фигури с ДБ и с останалите партии, но конкретни имена не са коментирани, защото "не били попитали".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
1
 
0
 
! Отговори
Няма Такава Държава преди 2 години
Повече минуси не значат повече истина. И милион минуса не правят дори една истина.
84
1
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Вуте питахаха...и тошко може да пита...до кога ще ни командори командира например?ИТН си имат имена,очи,деца които трябва да могат да погледнат,политиките ...ок няма проблем,а не са ли те най-важни?човешкият също е...но ак някои се зайграе...бива сменен и толкова...май не ви дреме за Народа ни...и няма да върнем Борисов...ще родим чудовище което ще ви разкаже играта...Избори Братя!!!...за тях сме стока...банкомати!!!...и няма да ви обслужва...чужди и олигарси...не потривайте ръце доволно..
83
2
 
4
 
! Отговори
Вуте пита преди 2 години
КОЙ е сложил зелка на мястото на Тошковата глава?
82
3
 
6
 
! Отговори
Миро преди 2 години
До 88 Забравяш за 10 000 заплати а на председателката и замълчи.Власт председателите на Народното събрание още по-голями.Тия дето гласуваха за паважните и учиндолските мошеници много се съмнявам,че са с всичкия си.
81
3
 
9
 
! Отговори
Тупани, Задници, преди 2 години
С досегашните избори+още едни+и президентските на народа ще струват 500 000 000 лв.Това е половин милиард от нашия джоб.Давате ли сметка за какви безотговорни ци и разсипници става въпрос,а на всичко отгоре и политически неграмотни
80
2
 
12
 
! Отговори
Pipi dalgoto chorap преди 2 години
Тошко,Тошко,отколкото на една маруля ти е по-малко мозъкът в главата.Използват за мюре,а ти си мислиш,че си велик,защото някой ти написал този път на тебе сценария.Асен Василев бил престъпник,съдили го в Лондон по търговско дело,ами ти като изкупи под масата земеделската земя в Ямболска област,че и сградата на земеделския техникум в Стралджа,какъв си?Нека ти кажа.ДАЛАВЕРАДЖИЯ.И мястото ти е в затвора,не в НС.
79
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей Африканския Тошко ние маймуни от твоето племе ли сме!На маймуни ни направихте бре!
78
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Може да има още спектакли, но на публиката и писва да иде пак и пак ....Не разбраха ли че народа иска обща кауза а Не партийни пристрастия !
77
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А, и ние сме готови: няма да ходим да гласуваме, а ще ви гледаме сеира! Дотук бяхте с политиката - показахте, че от гъдулари и пишман сценаристи политици не става. Трябва и малко акъл плюс способност за работа в екип. При вас - нито едното, нито другото.
76
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Може и да не влезете, то само като ви види човек :)) Все пак има сел яци като вас, ще хванете 4% бариера, споко Тоше :) Не го понасям Дългия, обаче си затри кариерата като чалга певач, да го е мислил това нещо :)) Даже ми е жал за него, щото е много заблуден :)
75
0
 
7
 
! Отговори
гост преди 2 години
На учиндолския му е трудно да повярва, че Той и шоуто му са били популярно за 24% от гласувалите или едва за 10% от имащите право на глас. Ако иска да провери за 3-ти път на избори.
74
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Игра на Тенис без топка - Публиката е разочарована и си тръгва .
73
0
 
7
 
! Отговори
Тошенце преди 2 години
Ще го кажа на вашия език.......ваш ни яко.
72
0
 
8
 
! Отговори
Без име преди 2 години
Браво чичо Петре за съжаление малко ще те разберат,особено младите от чужбина!!!!!
71
0
 
9
 
! Отговори
чичо Петър преди 2 години
- Абе, Тоше, ще обеднеем още с това твое приказване, бе! Здравето ни си взе! Хайде, остави ме мене, ами хората спряха да гласуват, при 20 секции гласове от чужбина чакат! Аз и на война съм бил, ама такова чудо! Бомбардират, бомбардират, па спрат. А при тебе спиране няма, от сутрин до вечер! Какво е това чудо, какво беше това твое полит-изкуство, бе? Обедняваме, бе, Тоше! Кът, кът, кът, кът ...
70
0
 
14
 
! Отговори
Трошляк преди 2 години
Политиката е баланс на интереси.Закопахте държавата и си джасате маанета.
69
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Надявам се че сте доволни от партията на Тошко тя не само че няма да поеме отговорност но и обвинява други хахахахахахахаха ха-ха-ха хахахахахахахаха евала тоше евала Филип
68
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Циркаджии
67
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти тоше си готов на всичко ясно е но хората дали са готови?????
66
1
 
15
 
! Отговори
Трошко преди 2 години
Прекаленият светец и Богу не е драг.. Не се прави на кокона, щото след вас такъв народ нема да има.