Пламен Николов на кастинг за политици, какво каза?

Вижте 15-минутното му представяне
30 юли 2021 17:52, Александър Попов
106
Пламен Николов на кастинг за политици, какво каза?

Кандидатът за премиер Пламен Николов е сред участниците в риалити формат при Слави Трифонов.

В шоуто Слави и сценаристите му дадоха трибуна на млади лидери, които могат да поемат управлението на България. През 2018 година той коментира, че е представител за Европа на американската компания Finis, която е лидер в плувното оборудване.

Оскъдните биографични данни, свързани с предприемача, показват, че е магистър по "Философия на правото" от СУ "Св. Климент Охридски" и доктор по право от австрийския университет "Клагенфурт".

В своето представяне пред сценаристите на "Шоуто на Слави" Николов споделя желанието си да работи за развитието на качественото образование в страната, съобщава Investor.bg. Той коментира още, че държи много на дисциплината, която липсва на българското общество, а в своята компания я постига чрез задаване на задачи за определени срокове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
1
 
0
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
пред НАРОДА Трифонов е ОТГОВОРЕН! ----///----- И как е отговорен? Ако само отидеш да му кажеш една дума накриво, Държавният престъпник Гешев ще те затвори за тормоз над свободен гражданин.
82
0
 
0
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Този приятел искал да ни научи на дисциплина. И да ни помогне да разгърнем пълния си потенциал, като ни изцеди. След като комунистите от ГЕРБ и БСП го прокарат през Парламента, няма да можете да го махнете. Ще ни свалят кожите, а Борисов ще злорадства от Барселона.
81
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Записа е манипулиран... Наскоро.
80
10
 
2
 
! Отговори
Д-р Исня преди 2 години
Аз се учудвам колко ограничени мозъци има тук! Държавата е голяма фирма. Фирмата провежда интервю за работа и най-добрите кандидати получават позицията. Ако държавата започне да се управлява като фирма, а не като разграден двор, скоро ще излязат и цифрите. Това е първото нещо, което гледам за Славчо и ми харесва. Директор на нашата фирмма трябва да се филттрира чрез сериозно интрервю за работа. Ние(народът) наемаме тези хора, за да вършат работа. Изглежда обещаващ този.
79
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бпжичко каква срамна снимка оставяме на историята!
78
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тва на снимката дава или взима мандата?
77
1
 
4
 
! Отговори
СЛАВИ преди 2 години
или ни смята за *** или той е.КАК при ОСКЪДНИ данни ще НИ назначи ПРЕМИЕР!?ЗА неговите шоу НЕ НИ интересува: но пред НАРОДА Трифонов е ОТГОВОРЕН!
76
1
 
9
 
! Отговори
тъжна работа преди 2 години
Слави е едно просто момче което държаха 30 години по телевизията. Затова някои по-ограничени хора го помислиха че е нещо. Това е още едно престъпление на БСП. Доброто от цялата история е че отнесе младото поколение което би гласувало за БСП и след като се разочароват и от него /има някои които са разочаровани цял живот/, Бъгария може да очаква да приключи с мъчителния преход.
75
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Странна обвързанност със спорта има Пламенчо, демек със спорт тотото, разбирай Шиши и майка му т.е. ДПС
74
1
 
7
 
! Отговори
Аноним преди 2 години
Да, точно така е, задачи и текущ и последващ контрол на изпълнението им. Друга формула на успеха няма. При нас просто всичко е оставено на самотек.
73
3
 
19
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Въпрос:Колко парламентарни избори трябва да се проведат,за да може определена част от обществото с по-ограничени умствени способности/***/да проумеят,че циркаджия не може да състави правителство и да прекратят гласуването за ИТН?
72
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изгледах видеото,не ми стана ясно как ще накараш българите да си изтеглят депозитите и да инвестират в образованието.Три пъти да вдигнеш заплатите на професорите и хората да инвестират в образованието,за мен означава само едно-недостъпно и скъпо образование.
71
1
 
12
 
! Отговори
аз преди 2 години
Аз го гледах шоуто България търси премиер. Нашия бъдещ премиер се справи отлично в дисциплината скачане в басейн с отработена от крава трева. Сами Слави му каза скачай и той скочи. Такъв човек ни трябва с дисциплина. И не гнуслив.
70
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ИстуканДо 58. Слави няма никакво образование. Може да пее само и да свири на виола. ??? Ами, ако пял преди 30 години, сега вече грачи.
69
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КАСТИНГ ЗА ПОЛИТИЦИ .. ХА-ХА-ХА ...EБATИ СМЕШКАТА ... ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА ...
68
3
 
6
 
! Отговори
Долу МАСКИТЕ 2 преди 2 години
Ако на някой оли.гоф.рен му е СТУДЕНО и при 40 градуса температура на въздуха, може да облече ВЪЛНЕН КОЖУХ, вълнена шапка, шал и маска през лятото. Но НЕ и да принуждава останалите в България да носят Кожух посред лято и да ХАРЧАТ пари за маски, вместо с тия пари да си купят ХРАНА, ДРЕХИ и ОБУВКИ !!
67
3
 
2
 
! Отговори
Долу МАСКИТЕ 3 преди 2 години
И КРАКА може да си СЧУПИШ. НО това НЕ означава, че след това ,трябва да ЛЕЖИШ на легло ПОСТОЯННО или да ходи постоянно с ПАТЕРИЦИ, до края на живота си...След като си ОЗДРАВЯЛ, ИЗГОНИ всички араби, не.г.ри и китайци да бягат ДАЛЕЧЕ от теб и България за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ и да НЕ ни КРАДАТ Бизнеса, Парите и работата на българите.
66
6
 
2
 
! Отговори
Долу МАСКИТЕ 4 преди 2 години
Арабите и китайците ПРЕНАСЯТ ВИРУСИ, за да ни ПРОДАВАТ маски, китайски ТЕСТОВЕ и китайски ваксини, и да ни ОГРАБЯТ.Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Бoоклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия...
65
6
 
2
 
! Отговори
ПАНАЦЕЯ: преди 2 години
СЛАВУЦА И ТОШКО НАПУСКАТ ИТН и се връщат да си гледат телевизията -> Вкарваме БУЦИ при СТАВРИ -> Правим модерна държава, която да се управлява от КУНПЮТУРИ
64
5
 
5
 
! Отговори
Клуб НЛО преди 2 години
До Време е за шоу - точно от това имаме нужда. Публично избран премиер, а не хванат от тротоара "премиер"-изпълнител на марионетки от Клуб ДС-НЛО