Бабикян: Очаквам да научим кабинета не пак по телевизията

Депутатът от ИБГНИ се надява първият мандат да се реализира
31 юли 2021 11:24, Елка Василева
59
Бабикян: Очаквам да научим кабинета не пак по телевизията
Снимка: архив, БГНЕС

Иска ми се да вярвам, че ще се реализира първият мандат, който вече беше връчен от държавния глава. Това каза пред bTV Арман Бабикян от „Изправи се БГ! Ние идваме!“ по повод връчения вчера от президента Румен Радев първи проучвателен мандат за съставяне на кабинет на „Има такъв народ“.

Още по темата

Всичко надолу теоретично е възможно (връчването на следващите мандати), но според мен е обречено. Счупи ли се доверието, вече е много трудно, уточни Бабикян.

Той също не познава предложения за премиер Пламен Николов, но харесва номинацията заради комбинацията между наука и бизнес, като се вижда в биографията му.

„Никога не е било споменавано името му. Очаквам да научим кабинета не пак по телевизията“, коментира депутатът от ИБГНИ.

Относно това, че Николов е неразпознаваем, Бабикян напомни, че сме имали и други премиери, които не са били известни, преди да заемат поста. За пример той даде Жан Виденов, Иван Костов и Сергей Станишев.

Подкрепа, без да е представен кабинет, е все едно да видите булката чак пред олтара, каза още Бабикян.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тумбалакът Баби кян с 5% подкрепа какво го показвате толкова.
23
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българи, защо негодувате? Ние, какво направихме да спрем безумието? Цяла година само гледахме как шепа платени протестъри разнасят ковчези, хвърлят запъртъци, блокират кръстовища, майки ур.одлив-ки и отровници в медиите ежедневно тровеха душите ни с лъжи и крясъци... Мнозинството мълчаха и не гласуваха, платените и лудите-умнокрасиви вкараха Рептила, Бойкикев, Бабикян, Галева, Нищото, Мулгитрупова и т.н. в НС, други бурно аплодираха юмрука на Фигуранта вдигнат в защита на шпиони.Честито ни.
22
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не защитавам П. Николов, нито харесвам ИТН, но искам да попитам: Има ли професионални политици в България? Кой е завършил специализирано училище за политици, в България няма такова. Има курсове, където партиите пращат членовете си да се научат да стоят пред камера и да говорят. Някой се научават, други още мькат... Някой познаваше ли Бойкикев преди Борисов да го направи министър? Ами Костов? Виденов? Беров? Хайде стига сте се правили на велики политици, не си виждате нацапаните зад-ни-ци.
21
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много простоват човек.
20
1
 
12
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
нищо чудно министрите да са участници в кастингите на славуца в белитедържави се готвят цели поколения ние ходим по кастинги и от философ ставатмагазинер на плавници
19
2
 
3
 
! Отговори
Мен преди 2 години
И какво като го види по телевизията? Да му напечатат издание на вестник на печатна машина ли? Да ти омръзне от динозаври вече.
18
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами ако тези не могат да съставят правителство,да видим как Боко тиквата ще го направи...
17
3
 
28
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Повервайте българи, тези ще Ви оправят както е написала една майка с увреждане по долу, с Бесилките, ковчезите и чувалите си за трупове ... с отровните триа и мутрите си, със свинските ушички, пъдпъдъчите запъртъци и нечистотиите си.. Тези и гномовете с гумените лодки дето взеха на абордаж държавата по вдигнатия юмрук на един кремълски парашутист.. Сега се наслаждавайте на Чалга концерта си, пък като изтрезнеете и огладнеете ще видим ... ?!
16
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Самоизяждат се ....Бойко нейде потрива ръце .
15
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пожарникаря Бойко познавахме ли го преди да влезе във властта?Да. Работеше години без да се щади и на всичко това носеше цялата отговорност и негативи на безотговорни хора, които вършеха много глупости и злоупотреби с пари, власт и доверие. Гуляяха си и не изтърваваха възможности за банкети и празници.
14
3
 
8
 
! Отговори
Майките с увреждане. преди 2 години
Вади ковчега, бесилката и черните чували за трупове. Ти си нашата надежда. И Мая. Вие сте промяната
13
3
 
10
 
! Отговори
Totenkopf преди 2 години
Чудят се как да се извъртят, като знаят, че наркоса е проект на доганя, ама искат кокала, уж некви неща щяха да се уговарят да се направят от чалгарите, ама явно това дори на хартия е отекло отдавна
12
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не мога да преценя кой е по-отвратен бабикяна или галевицата: и двамата са грозни, алчни, нагли и кресливи наглеци. Но, избора е много затруднен предвид бойкикевия, рептила, мултигрупа, техноимпекса, р.овч, р.геч, бея, гея... и фигуранта. Ужас! Бог да пази България!
11
2
 
11
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
- Пази, Боже, Бабикян да прогледа!
10
3
 
12
 
! Отговори
инж Владова преди 2 години
БАБИКЯН, СПРЕТЕ СЕ С НЕПРЕМЕРЕНИ ДУМИ. НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО ИСКАТЕ. ДОВЕРИЕТО МИ КЪМ ВАС- КЪМ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СЕ СВЛИЧА БЕЗ СПАСЕНИЕ.
9
3
 
10
 
! Отговори
Гълъбов преди 2 години
Чезвай,Банчо!!!
8
4
 
19
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Бабукян Минекян Хаджигян и Галева немат партия - ползват франчайз на Татяна Дончева и Мара Капон :)))
7
2
 
20
 
! Отговори
Ко бе преди 2 години
Бабикянчо, ти си си кукла на конци - или те действат по телефона от Дубай или по фейсбука и телевизора Славчо ви врътка. Хоп хоп - за 2 часа му гласувахте всичко дето му трябва - сега с машинките ще си прави каквито си иска изборни резултати хаха не се правете на учудени продажни ***
6
18
 
7
 
! Отговори
? преди 2 години
Пожарникаря Бойко познавахме ли го преди да влезе във властта?
5
4
 
3
 
! Отговори
ЕНТЕЛЕГЕНТНИО преди 2 години
Тоа новио, номиниранио де, мое ли убао да бие дуспи /докат фкара/ и има ли убав анзук и оранджава фанела. Туй е най-важното за менека и да мое да казва убао ''конграчулейшънс''