Какъв бе пътят на Пламен Николов преди да стане кандидат за премиер?

Той е имал бизнес в сферата на спортните принадлежности и автомобилите
31 юли 2021 21:05, Красимир Ангелов
454

Преди да влезе в политиката, кандидатът за премиер на "Има такъв народ" Пламен Николов е имал бизнес в сферата на спортните принадлежности и автомобилите. Той е роден в Горна Оряховица, но всъщност корените му са от съседно село. Семейството му е живяло в село Сушица преди повече от 40 години.

Родителите на кандидат-премиера Николай и Йорданка били преподаватели в училището на горнооряховското село Сушица.

Още по темата
"Тогава се запозна със съпругата си Данчето, която е начален учител и след известно време заминаха за Лозница, а след това и в Шумен. За Николай мога да кажа най-добри думи - много активен като ученик, а след това и като по-голям! Той винаги е бил на трибуната, водещ, имаше добър изказ!", разказа Димитранка Калева от Сушица.

Пламен Николов е роден през 1977 година в Горна Оряховица. Юношеските си години прекарва в Шумен, но често гостувал на дядо си Параскев, на когото е и кръстен. Венета Йорданова е работила в ТКЗС-то с дядото на кандидата.

"Той беше главен счетоводител на ТКЗС-то, после на АПК-то, много способен, въобще - стриктен човек! Изпълнителен, ТКЗС-то беше на първо място в Стражишка община", спомня си Венета Йорданова.

Пътят на Пламен Николов продължава с работа в автомобилна компания и като представител на американска фирма за плувно оборудване със седалище в България.

В политиката и партията влиза след кастинг, организиран в предаването на лидера на "Има такъв Народ" Слави Трифонов. Тогава водещият му обеща, че пак ще се видят.

А новината, че Пламен Николов е предложен за премиер, искрено изненада жителите на Сушица.

"Бяхме много изненадани, радваме се, че г-н Пламен Николов има корени от село Сушица. Неговият род е с авторитет, дядо му е бил много стриктен счетоводител. Искам да му пожелая успех, надявам се да бъде един добър премиер, който да поведе България към по-добър живот", радва се кмет на Сушица Николинка Никова.

Жителите на Сушица се гордеят с Николов и се надяват кандидатурата му да се гласува от парламента, а страната да се развива в правилната посока под неговото ръководство.

Вижте повече в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


454
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
266
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Славчо защо толкова много се подиграваше на Бойко, че не заслужаваш да бъде премиер? А Бойко беше премиер най-дълго време. И защото не можаха да го бият с политически средства, няколко партии му спретнаха преврат. От това трябва да ви е срам. А Славчо трябва да го е срам, че извади посредствен човек без истински професионален път и без опит, за да води България. Едва ли сме имали по-слаб кандидат и едва ли по-случаен човек е ставал кандидат-премиер където и да е по света.
265
9
 
6
 
! Отговори
Да ви сера в устата преди 2 години
Гнусни *** на Тиквата, нито ви е срам от хората, нито ви е страх от Бога, че съсипвате милиони човешки животи и една цяла държава за да плячкосвате и грабите. Толкова сте алчни, ненаситни и греховни, че дори не съзнавате колко много сте паднали. Един ден ще си спомните тези думи, които сега четете с насмешно презрение и ще съжалявате.
264
6
 
1
 
! Отговори
ДиРотеДиплом-Пацоват преди 2 години
Фейк Кандидат!на калинките и мисирките им стриптизираха дипломките,на Цецо с асенсьорната шахта и вършецката дипло, на Бойко-пожарникарската дипломка, на Цецка Цецкева РабФаканата-дипломка, на баш Прокурора зеха да го дърлят за дипломи и кетапи а на тоя Шньорхел фон Акваланггерсон едно дипломче не извадиха.Да не се окаже че след МГУ е минал МИТ в Бостон,после се е изхумболтин у Германечко и чък тогава е завършил у Свищовскио за счетоводилец да води вода се е изкетапил на ниво червен диплом
263
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
море как е тръгнал ще му съсипят големият шнорхелен бизнес.
262
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв "бизнес" е имал? Търговец на чужд продукт. Човекът е комплексиран, че не е постигнал нищо в живота и науката и иска да стане "някой" и "извйестйен"...........Въздухар и Сламен човек.
261
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Подкрепете Слави и БСП !
260
11
 
3
 
! Отговори
Цитат от Божков преди 2 години
....... А ако тезите на служебния кабинет се градят на твърденията на хунтата - жалко за надеждите на българите за възмездие и промяна." , т.е. служебното не са промяна, а подмяна, в друга медия пише, че са се договорили , да не си търсят отговорност за кражбите и престъпленията прз герберското управление
259
6
 
3
 
! Отговори
Цитат от Божков преди 2 години
Странно е, че финансовият министър на служебното правителство повтаря тезата на хунтата за несъбрани такси. Ще напомня и на Асен Василев - размерът на таксите е одобряван от Комисията по хазарта и предшественика му Влади Горанов. Всеки месец. Противозаконното унищожаване на компаниите лиши хазната от стотици милиони приход и хиляди български граждани от работа. Погазването на законите е от страна на държавата и нейните служители. И за тези престъпления в момента се водят десетки дела.А ако тезите на служебния кабинет се градят на твърденията на<
258
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 334 Щото тя при борчето,беше в "пътица" а? Всяко следващо събитие ,което НЕ Е СВЪРЗАНО С МУТРАТА ВИ Борисов,е ОК!!!-:)))
257
1
 
5
 
! Отговори
Шопинг терапия преди 2 години
Новото време идва!
256
5
 
3
 
! Отговори
Я! преди 2 години
Това Махатма Ганди ли е?!?
255
5
 
11
 
! Отговори
Уреди се момчето преди 2 години
Следва безпътица за страната.
254
7
 
7
 
! Отговори
asd преди 2 години
гербарите почнаха да плюят, защото знаят, че шайката им отива в ***. Ще трябва да работят като нормалните хора, а не само хранилка. Виите колкото щете, но вашето време свърши и никой не ви иска. Всичко различно от вас е по-добро
253
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кога ще приемат закон като в Великобритания и други европейски държави: който е живял по- малко от 180 дни в държавата, няма право да гласува. Тези хора само от нета не може да се ориентират, тъй като там не всичко е точно, а доста често контролиеано и целенасочено изкривявано и непълно.
252
5
 
16
 
! Отговори
бай Стамат преди 2 години
и аз съм продавал на сергия като студент, понеже нямаше какво да се яде 90-те. може ли да се запиша за премиер в пошлия маскарад на Глави
251
4
 
10
 
! Отговори
Са и това ли преди 2 години
Кой е тоя и откъде го изкопаха?!?
250
2
 
6
 
! Отговори
Всичко дойде преди 2 години
От това, че пуснаха Божо.
249
4
 
9
 
! Отговори
Васил преди 2 години
Гешата да падне и ви почвам
248
5
 
8
 
! Отговори
В Б преди 2 години
Мутри въърееееееееее. Идвам си
247
3
 
10
 
! Отговори
Васил преди 2 години
Митри вън а пък плаща черепа. АаааНещо май не се връзват нещата.