Корнелия Нинова: Без БСП няма да има стабилно правителство

БСП няма да предлагат министри в новия кабинет
31 юли 2021 13:21, Елка Василева
120
 Корнелия Нинова: Без БСП няма да има стабилно правителство
Снимка: архив, БГНЕС

Сериозните разговори, които проведохме, уважителното отношение към БСП, което получихме от „Има такъв народ“, и необходимостта от нашата подкрепа в самата зала ни дават основание да кажем, че без БСП няма да има стабилно правителство, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова. Според нея е все по-вероятно да има редовен кабинет.

Още по темата

„Разбира се, остават още важни решения. Трите т.нар. партии на протеста нямат достатъчно мнозинство, за да съставят стабилно правителство”, каза още тя, цитирана от Нова тв.

БСП няма да предлагат министри в новия кабинет - това заяви още на връх Бузлуджа лидерът на социалистите.

Корнелия Нинова коментира и кандидат-премиера на „Има такъв народ” Пламен Николов.

„Запознах се с Пламен Николов по време на преговорите за политики. Той беше част от преговорния екип на ИТН за частта „Образование”. Той показа компетентност и диалогичност, но това не е достатъчно”, каза Нинова относно кандидатурата за премиер от „Има такъв народ”.

Затова Николов ще бъде поканен на общо събрание на парламентарната група. От БСП искат да го изслушат и да получат гаранции, че това, за което са се договорили по време на преговорите, ще бъде изпълнено от следващия Министерски съвет.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
3
 
! Отговори
Бай Кольо преди 2 години
Сега разбрахте ли господа протестъри каква беше целта на Радев? Чрез протестите да докара БСП на власт.А след това БСП ще му осигури втори мандат.Всички други партии и партийки са папаван за основнота цел на БСП - власта,а ИТН са тарана,който проправя пътя на БСП.А ИТН си мислят,че те водят играта - наивници!
99
0
 
6
 
! Отговори
До Жожо Звяра преди 2 години
Слави последните 30 години е аватар на БСП. Той е една от раковите разсейки на столетницата. Сега ще имаме социализъм на нов глас. Толкова сме търпели, ще изтърпим и тези. Важното е да запазим хладнокръвие и да не губим кураж.
98
0
 
10
 
! Отговори
Право казва преди 2 години
БСП е источник на нестабилност в България през последните 100 години.
97
0
 
4
 
! Отговори
izh преди 2 години
Както се изразяват изборните и ортаци "Гъонсуратлък"
96
0
 
8
 
! Отговори
Стоян преди 2 години
Мани бе без вас направо не можем да дишаме.Е защо се залюбихте толкова страст но с учиндолските мутри.Забравих,че вие си ги създадохте, те се самоизбиха ама Славе с тая охрана оцеля и сега се упражнява върху гърба ни
95
0
 
12
 
! Отговори
Жожо Звяра преди 2 години
Нали Слави Трифонов се кълнеше, че няма да прави коалиция с БСП? Ко стана?
94
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Г-жо Нинова, платихте ли си наема и тока на Посраnо 20? Къде са парите от касата? Кой олигарх Ви спонсорира за рекламите? От къде взехте пари да платите на Петър Илиев по 50 000 всеки месец за консултации?
93
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нинова, имаш само 36 депутата. Партията ти отива по дяволите. Но продължаваш да говориш като подебител. Как не те е срам? Колко трябва да си безочлива, че да продължаваш да лъжеш? Хората знаят какво направи след 1989г. Кажи защо Станишев те изгони от министерството през 2007г.! Кажи за Техноимпекс, за Булгаргаз! Кажи си! Няма да те бият!
92
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АЗ СЪМ ПРОСТО ЧОВЕКТова е чиста лъжа, градовете в цялата страна се чувстваха по-добре и по-спокойни с кадрите на БСП и когато БСП управляваха, факт, даже по емиграцията и умрелите през различни управления , може да се види, че управленията на БСП бяха най-добрите!
91
1
 
8
 
! Отговори
АЗ СЪМ ПРОСТО ЧОВЕК преди 2 години
Да бе да как не. Помним правителствата на БСП през 1990-91, 1994-96, 2005-09 година. След тях оставаше фалирала държава. Източиха парите всички министерства дори и пенсионният фонд.
90
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименИ какво от това? Най-доброто управление на България беше, когато управляваше Станишев от БСП , служебното правителство също се справяше много добре, нека управляват и със Слави!
89
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хайде , съставяйте правителство, за какво протестираха хората? Нека видим как се справя и ако работи добре няколко месеца и в полза на населението ,да остава и управлява!
88
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гласуваш за ИТН получаваш Нинова. Няма Такъв Компот защото е бомбаж.
87
1
 
8
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Ако БСП подкрепи правителтсво на ИТН, това ще краят на БСП. От трета политическа сила ще слезе на последна. Бяха фаворити за спечелване на изборите, ама ИТН промени всичко.
86
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Честито Слави ще оправлява с БСП-БКП и неуспелите други уж политици ОПА и ДПС
85
2
 
13
 
! Отговори
Робот преди 2 години
Тая е готова на всичко за Власт!
84
5
 
4
 
! Отговори
НикогаВечеСДС-Чума преди 2 години
Сред кому нягите - Преродената Пастирка и Сашо Шебека(Ал Йо) от СДС-то, г-жа Техноимпексова по наглост е на трето място, но по противност води класацията.
83
3
 
3
 
! Отговори
НикогаВечеСДС-Чума преди 2 години
Сред *** - Преродената Пастирка и Сашо Шебека(Ал Йо) от СДС-то, г-жа Техноимпексова по наглост е на трето място, но по противност води класацията.
82
5
 
7
 
! Отговори
Румен преди 2 години
Без БСП няма да има стабилно правителство...Така е Нинова..Браво --позна--а пък с патерицата БСП ще е супер стабилно./. Госппод да ни е на помощ
81
6
 
10
 
! Отговори
Историк преди 2 години
Корнелия,младоците дето ни докараха "Има такива недоразумения "не знаят ,но ние знаем и помним времето когато можехме да купим цитрусови плодове САМО по коледа и то само ПО ...ТРИ килограма, когато при излизане в чужбина ни се даваха САМО по 16 долара, когато чакахме за кола, за хладилник с години ,когато раздавахте купони за на същния,когато се издигаше лозунга " Винаги верни на партията! " а не на НАРОДА и още много други "НОРМАЛНИ" ситуации.Айде, стига хвалебствия - отдавна сте ни омръзнали