Хаджигенов: Ситуацията е твърде несериозна

Дали тоя ураган дали няма да ни насмете и нас, попита той
Обновена: 1 авг 2021 21:32 | 1 авг 2021 21:30, Александър Попов
110

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов разбуни политическите духове в неделния ден в импровизирано интервю във Facebook в което отправи остри критики към съпредседателя на "Демократична България" Христо Иванов.

"Мисля, че Христо Иванов си слага и той по-голяма роля, отколкото има всъщност, той има точно толкова, колкото му е определил суверенна. Като всеки един - и аз, и ти, и г-н Христо Иванов, и всеки един, който участва в тая история, ще си носи отговорността за действията си", заяви Слави Трифонов.

Интервюто на Слави дойде няколко часа, след като Христо Иванов упрекна Трифонов, че не се водят преговори за подкрепа и липсва информация за имената на министрите.

Още по темата
"Спечелил си изборите - честито, Конституцията и политическата логика ти дават на тебе мандата – поеми си отговорността. Ако не можеш да конструираш подкрепа, ако не можеш да получиш подкрепа, ако не можеш да убедиш останалите политически сили – поеми си отговорността. Не се опитвай да казваш "Аз съм много готин, ние ще си правим, каквото искаме, а после вие ще сте виновни, че ние си правим, каквото искаме", коментира Иванов.

От "Изправи се БГ! Ние идваме!" идваме също отвориха темата за отговорността и последствията от подкрепа на бъдещ кабинет пред Bulgaria ON AIR.

"Ситуацията е твърде несериозна, за да можем да продължим така. Да, ние искаме да го направим, да, ние искаме подкрепа, ама това не означава, че ще вземем котка в чувал или ще видим булката след свещеника. Твърде несериозно ми идва това нещо в този вариант, те очакват от нас подкрепа, ние си носим отговорността, да, бе, вярно е, че вие си носите отговорността, ама тоя ураган дали няма да ни насмете и нас", попита адв. Николай Хаджигенов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още по темата: николай хаджигенов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още един со росоиден екстремист...
5
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А стига бе
4
0
 
12
 
! Отговори
ДС преди 2 години
сиДСуацията
3
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма да станеш министър!Хахаха!Язък за доматите и яйцата!
2
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В 17ч във фейсбук излиза видео на Слави, което 90% е плюене на Христо Иванов и обяснение, че ИТН няма с никой да се консултира за министри и да ги споделя до последно, за да не ги очернят за ден преди гласуването.В 20ч излиза новина, че министрите ще бъдат представени на ДБ, ИМВ и БСП.Какво става? Какво е това извъртане битер Борисов?
1
5
 
26
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Споко, когато т.н. коалиция от "протестни" партии поуправлявате малко държавата в тази сложна ситуация и отървете всичко в киреча - тогава ситуацията ще стане твърде сериозна...