Слави Трифонов: Оттеглянето на Николай Василев не беше слабост

Лидерът на ИТН отговаря онлайн на въпроси
Обновена: 1 авг 2021 17:11 | 1 авг 2021 17:02, Александър Попов
151
Слави Трифонов: Оттеглянето на Николай Василев не беше слабост
Снимка: БГНЕС

"Изтеглянето на Николай Василев не е въпрос на слабост. Той е един изключително достоен човек с много качества. Когато ние решихме да подходим чисто практично към визията на един кабинет, решихме да се свържем с хора, които имат опит. Василев има сериозен опит, бил е два мандата министър. Запознах се с него и семейството му и установих, че той е много свестен и много морален човек. Дълго време работихме на база това, че имаме еднакви виждания за това как трябва да изглеждат участниците в един български кабинет. В момента, в който го обявихме настана едно говорене, което ме изненада. Политици, визирам Христо Иванов, заяви, че само заради факта, че в това правителство тогава е имало министри на ДПС и следователно Николай Василев бил ДПС. По същата логика и Христо Иванов е ГЕРБ. На въпросът защо мисли така, той не можа да ми отговори. В крайна сметка се създаде напрежение от този ход, че ще правим правителство на малцинството. Оттеглихме го, защото се създаде впечатление, че има връзка с нещо старо, нещо, което не е достатъчно почтено. Няма проблем, има и други хора, които имат необходимите качества да поемат този пост, както стана ясно", сподели Трифонов.

На въпросът защо мисли така, той не можа да ми отговори. В крайна сметка се създаде една ситуация, по-скоро напрежение, от този ход, че ще правим правителство на малцинството. Оттеглихме го, защото се създаде впечатление, че има връзка с нещо старо, нещо, което не е достатъчно почтено. Няма проблем, има и други хора, които имат необходимите качества да поемат този пост, както стана ясно”, обясни още Трифонов.

„В продължение на над 20 години всеки ден съм бил по телевизията и сега се наслаждавам на възможността да не присъствам толкова в публичното пространство. Мога да си върша работата и без да давам интервюта и да обикалям по студиата. Това ми е изключително неприятно.

Слухове за мен е имало, откакто съм в публичното пространство. Повечето от тях са неприятни, не знам защо хората ги харесват”, това заяви лидерът на „Има такъв народ” Слави Трифонов във видео, качено в социалните мрежи, на което отговаря на актуални въпроси.

Според него "ходенето по телевизиите" изкисква огромни усилия. Трифонов отново цитира Марк Твен и посочи, че "слуховете за него са силно преувеличени". Семейството на депутата и тв водещ всеки ден поддържат връзка с него и не обръщат внимание на слуховете, посочи още той.

Очаквайте подробности!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още по темата: Слави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
3
 
0
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Не, разбира се. Било е заблуждаващ маньовър, за да ни сервират след това новият комунистически сговор - ИТН + ГЕРБ + БСП.
103
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е ли вече време прокуратурата да се самосезира и да задържи лицето Станислав Трифонов с обвинение за опит за транспониране на персонална невменяемост на ниво "управление на държавата" ?
102
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дълъг неприятно изглеждащ човек реве и се оправдава пак навсякъде.
101
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Общо взето сте слаба ракия. Няма такъв задръстен народ.
100
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя си е мислел, сега смотавам канарчетата, после сядам на бялата покривка с батковците от ДС и разпределяме порциите. Чувал той, че батю му Доган така прави и защо да не се опита. Да не е по-***. Даже Никсъна два месеца тайно сновал да подготвя заверата. Да ама не. Нещо май обърка времето. Чалга вече никой не слуша
99
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
още малко ще ви почакаме и ще ядете шнорхела итн
98
4
 
14
 
! Отговори
Чичо преди 2 години
Защо никой не пита за биографията,връзките,и бизнеса на Трифонов?Едно време вечеряше с Илия Павлов и Ахмед Доган.
97
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цар Киро уби две български млади момчета и отрови няколко млади помака с фалшив алкохол , защо продължава - "Вървят слухове, че инвестирал в нова нелегална база за фалшив алкохол" ? Няма ли кой да им обере богатството и ги вкара по затворите и да ги озапти?
96
2
 
1
 
! Отговори
вземете им всичко кр преди 2 години
адено,на тези убий"И до днес никой не знае защо синът на Цар Киро разпродава златните накити дали за да погасява борчове ила за да стартира нов сенчест бизнес. Вървят слухове, че инвестирал в нова нелегална база за фалшив алкохол и търговия с меласа в пазарджишкия регион, но официално потвърждение няма,споделя запознат с житието на страховития ромски клан от Пловдив.Кирил Рашков-Цар Киро почина на 1 април на 79-годишна възраст. Твърди се, че ботатството му е достигнало близо 100 милиона лева
95
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трижипко по пантофи. Народът в захлас Покажете му поне чекмедженцето. Кожен диван- отврат.
94
2
 
6
 
! Отговори
Недоразумения преди 2 години
Какво падение ! Някакъв къс рунтав Тошко или Гошко с малки очички и с два пръста чело периодично да свежда до знанието на простосмъртния народ взаимнопротиворечащите си "нечленоразделни директиви" на неговия старателно укриващ се татуиран (а може би и дрогиран) вожд. Май някой старателно е поработил над сценарий за разпускане на тая държава.
93
3
 
7
 
! Отговори
Чичо преди 2 години
Пълна боза са тези палячовци.Това не ти е написания сценарий,да го четеш и да се плезиш като олиго....н и тълпата чалгари да им увисват ченетата от захлас по тъпотиите,с които ги облъчват.
92
4
 
14
 
! Отговори
3592 преди 2 години
Празни мисли на един празен човек или с една дума - чалгопитек.
91
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави се подигра с този ,,морален и интелигентен човек,, Н.Василев. В същото време Тошко ,,работил,,три годити с Пл.Николов. Това на нищо не прилича.
90
3
 
12
 
! Отговори
123 преди 2 години
"Василев има сериозен опит, бил е два мандата министър. Запознах се с него и семейството му и установих, че той е много свестен и много морален човек." Гусин чалгар, пак ли сте се нашмъркал ?!
89
4
 
13
 
! Отговори
анонимна преди 2 години
Колко раболепно само Тошко-пуделя задава въпроси на своя господар.А вие викате,че ГЕРБ била авторитарна партия с еднолично управление.Слепци-наивници!Иначе Слави не изглежда чак толкова зле,че да не може да управлява.Позалинял е очевадно,но явно предпочита да дърпа конците задкулисно.А вече кой ще дърпа неговите ще се види ако успеят да прокарат правителство и то да заработи.
88
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави Трифонов обвинява Бойко Борисов, че управлявал еднолично България от джипката ама аз силно се съмнявам, че той ще е по-различен. И двамата са тоталитарни типове и затова не успяха да се разберат навремето.
87
4
 
7
 
! Отговори
Всъщност преди 2 години
Тъжно ми е за Слави. Но каквото повикало - такова отговорило. Закон! Жалко за загубата на душата му.
86
3
 
16
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
Слави НЕ МОЖЕ, НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ПРИЗНАВА ГРЕШКИТЕ СИ. ТАКЪВ МУ Е ХАРАКТЕРА. НЕ СТАВА ТАКА, ЧОВЕК. ПЪРВО ТРЯБВА ДА БЪДЕШ ЧЕСТЕН СЪС СЕБЕ СИ. НЕ МОЖЕШ??? ОТИВАШ СИ.
85
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чухте ли го Слави? Продължавал да не се смята за политик. Ами щом не си политик ИТН не е партия. Има Такъв Компот е бомбаж. Няма такава партия щом лидера не е политик. Това си е движение или секта. От кога секти могат да се явяват на избори? Защо държава от ЕС ще бъде подложена на риск за националната сигурност в тази криза с хора неполитици? Може ли да управлява държавата един търговец на шнорхели с купена диплома?