Пламен Николов подбирал министри до полунощ, имало шанс за кабинета

Кандидат премиерът се надява на подкрепа
Обновена: 3 авг 2021 14:46 | 3 авг 2021 14:32, Нели Христова
227

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Започна срещата на "Има такъв народ" с парламентарната група на "Изправи се БГ! Ние идваме!", на която ще бъдат обсъдени структурата и състава на проектокабинета.

Преди да влезе в парламента, Николов разкри, че до 12 часа вечерта е подбирал министрите си за проектокабинета. От управляващата партия обаче засега запазват мълчание за имената им.

"Ще го направим по най-добрия начин - първо пред нашите партньори. Ще произведем новини, лаконичен бе Николов на всички въпроси кога ще обявят състава на правителството.

Той заяви, че е убеден, че има шанс кабинетът му ще получи подкрепа и обяви, че си е донесъл всички дипломи.

Парламентарната група на ИТН се събра на среща в Народното събрание час по-рано.  

В опит да реализират получения мандат от президента Румен Радев, от партията на Слави Трифонов след това ще проведат срещи и с парламентарните групи на "Демократична България" и "БСП за България". Всички те се провеждат в Народното събрание.

За срещите с парламентарните групи, от които "Има такъв народ" очакват подкрепа, те бяха поканени с писма, подписани от председателя на парламентарната група на "Има такъв народ" Тошко Йорданов.

От "Демократична България" декларираха, че ще решат дали да подкрепят проектокабинета, когато получат пълна информация за структурата, състава и приоритетите му. От БСП изразиха удовлетворение от проведените досега преговори, но ще очакват споразумение. За подписан документ с основните приоритети ще настояват и от "Изправи се БГ! Ние идваме!".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
0
 
17
 
! Отговори
Николов преди 2 години
Николов иска да каже, че до сред нощ е чакал да му подадат имената. Ами ще чака, ще чака и ще изпълнява
170
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От един Толупа та на друг.Шиши го направете министър председател.За заместник сложетеДъмбела от Люлин.Перата и Динко да поемат постове МВР и МО За.Министър без портфейл Сарайския милиардер Доган.Толупа е шеста глуха,засега.
169
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Усещам как ще удариме блек-джек.
168
0
 
3
 
! Отговори
Образовам: преди 2 години
От началото на времето на света се водят няколко вечни войни лейтенант. Роби срещу роботърговци, местни племена срещу завоеватели, култура срещу невежество, интелигентност срещу простотия, изкуство срещу бездуховност и не сте в състояние лейтенант да извадите себе си от кашата дето сте позволила да ви забъркат. Добрия войник знае правилото - добър живот е ако успееш да останеш жив, ако успеете да доплувате успешно до родна база ще продължите обучението си!
167
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В ку-ку бенд няма ли достойни хора за министри.
166
0
 
0
 
! Отговори
Instructor Pyro преди 2 години
Educate the leutenant!
165
1
 
21
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 2 години
Николов или Трифонов.... Баси, как само лъжат... Преди 2 седмици го избрали, а до 12 снощи търсил министри... Ха-ха-ха
164
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя народ докато не спре да ходи да гласува......Не виждате ли, че в България няма политици. Това е трагедия в момента.
163
0
 
2
 
! Отговори
Не е етичен човек преди 2 години
Всеки който може да прецака седем други по свестни от него хора и да се пласира къде му е хрумнало, а то мястото му не е там. Не е етичен човек. Leutenant seek life elsewhere!
162
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Съставът на правителството е тотална трагедия. Това не може да е правителство на промяната, а порденото на подмяната!
161
0
 
0
 
! Отговори
Етиката определя: преди 2 години
Правилно или неправилно решение не толкова закона. Това иска да каже Аристотел на платон, че закона на племето е само един Убунту - аз съм ти. И че този закон е по-силен от етиката, ама само той.
160
0
 
0
 
! Отговори
Етичен конфликт преди 2 години
Нищо няма да става от мене ако не спазя етиката! Тя етиката ме държи жив бе! Да много е готина много ... обаче етика .... тва е лошо човек когато е професионалист осъзнава, че изгубиш ли етиката изгубваш професионалистта в себе си, а загубиш ли професионалистта в себе си губиш и артистизма в себе си. Художествената традиция е професионализма и без него го няма истинското изкуство дето изгухва като вулкан от време на време. А някой хора никога ...
159
1
 
21
 
! Отговори
Кой не скача преди 2 години
Абе какво стана митинга на Орлов мост, концерта на чалгаря и "Кой не скача е червен"? Сега цунки и гушки с БСП и МаяМа дето и тя свети в ярко червено. Суверенът сега за кого би гласувал?
158
0
 
12
 
! Отговори
Че преди 2 години
той шнорхела кого познава и кой него го познава та да реди той кабинет . Ха ха.
157
8
 
7
 
! Отговори
Емигрант преди 2 години
Гласуваме напук за ИТН, виждаме че положението е зле. Другия път пак ще гласуваме за тех, просто за кефа да им е гадно на ония в България. Наздраве!
156
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За македонците в Космоса казаха ли нещо, то се говори само за изчегъртване и ония рошавия Тошко африкански се плюнчи и мисли, че е оригинален като турски дънки.
155
0
 
35
 
! Отговори
Въпрос преди 2 години
Какво стана с това, че Пацо Шнорхела е известен от две седмици? Сега до последно подбирал министрите нощеска?! Това е обидно и подигравателно. ИТН сменят плочата всяка секунда, поне да си сверявават версиите, че почна да мирише. Дано тези дето гласуваха за плешивия сеирджия, сега им дойде акъла.
154
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лошото е че му личи че не може да лъже. Виденовата зима идва.
153
1
 
0
 
! Отговори
Ама не разбирате: преди 2 години
Ако преди десет години някой даже ми беше казал, че ще използвам креативната си страна за такива разговори с определени същества щях да кажа ти луд ли бе? Не сте наясно с трендовете както например Фил Хенсън - много свестен художник- та той работел едни финни прецизни работи точица по точица и получил нервно увреждане на ръката, която почнала да трепери. И някъв свестен доктор дето не го надрусал с леказрства до козирката му казал: Фил защо просто не прегърнеш това треперене, рисувай така!
152
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кастинга за секретарки кога е?