Пламен Николов подбирал министри до полунощ, имало шанс за кабинета

Кандидат премиерът се надява на подкрепа
Обновена: 3 авг 2021 14:46 | 3 авг 2021 14:32, Нели Христова
227

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Започна срещата на "Има такъв народ" с парламентарната група на "Изправи се БГ! Ние идваме!", на която ще бъдат обсъдени структурата и състава на проектокабинета.

Преди да влезе в парламента, Николов разкри, че до 12 часа вечерта е подбирал министрите си за проектокабинета. От управляващата партия обаче засега запазват мълчание за имената им.

"Ще го направим по най-добрия начин - първо пред нашите партньори. Ще произведем новини, лаконичен бе Николов на всички въпроси кога ще обявят състава на правителството.

Той заяви, че е убеден, че има шанс кабинетът му ще получи подкрепа и обяви, че си е донесъл всички дипломи.

Парламентарната група на ИТН се събра на среща в Народното събрание час по-рано.  

В опит да реализират получения мандат от президента Румен Радев, от партията на Слави Трифонов след това ще проведат срещи и с парламентарните групи на "Демократична България" и "БСП за България". Всички те се провеждат в Народното събрание.

За срещите с парламентарните групи, от които "Има такъв народ" очакват подкрепа, те бяха поканени с писма, подписани от председателя на парламентарната група на "Има такъв народ" Тошко Йорданов.

От "Демократична България" декларираха, че ще решат дали да подкрепят проектокабинета, когато получат пълна информация за структурата, състава и приоритетите му. От БСП изразиха удовлетворение от проведените досега преговори, но ще очакват споразумение. За подписан документ с основните приоритети ще настояват и от "Изправи се БГ! Ние идваме!".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
191
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Без ДПС няма да има кабинет.Министрите им гладни ще ходят защото няма да има кой да им раздаде порциите.Ахмед Доган-Председателя Слънце каже ли НЕ-ЗНАЧИ НЕ! Кой разбрал-разбрал,кой не разбрал-ще се явява на поправителни избори!
190
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той подбирал министри? Лично той? *** ! Наистина ли вярва, че лъжата му се приема? С весело и приповдигнато настроение е, вече се е видял седнал в стола на Борисов.
189
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Подбирал' хаххахахайаайайййайайаабабаббахахаййайайайайайайайайхахахаах
188
1
 
10
 
! Отговори
Край преди 2 години
Кой бе Шнорхела ли беМа кой му е дал на тоя министри да редиНали а е гъкнал а са го върнали при джапаките и плавниците.
187
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ПОЛУНОЩ ауууу верно ли бре е тогава верно България не е имала такъв премиер веднага да му дадете почивка в ИНДИЯ!!!!
186
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Декларираните доходи на семейството на кмета за 10 години са 140 000 лева, на месец това означава малко под 1000 лева на месецРазминаванията между доходите на кмета на Несебър Николай Димитров и стойността на придобитото от него имущество са драстични.Фирмите на жена му Нури(Нурдживан) притежават милиони и имоти за милиони, тая и съпруга и ,са разграбили и части от Черноморието ,изглежда затова Обзор се откъснаха от Несебърска община. А защо изобщо Несебър се откъсна от Бургаска община и сам
185
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ГражданинНе БСП е проблема, ДПС им нареди кабинета, но по прочетеното ,изглежда всички олигарси са събрали там и ще има големи кражби
184
0
 
14
 
! Отговори
Гражданин преди 2 години
Трифчоооооо, НАЛИ НЯМАШЕ ДА ПРЕГОВАРЯТЕ И ПО НИКАКЪВ НАЧИН ДА ТЪРСИТЕ ПОДКРЕПА ОТ БСП?
183
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това правителство ще бъде сменено след няколко месеца!
182
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименМного си е добре колана на Дончева,най-големия венец в първенството по кич го държи Беновска, тя няма никаква конкуренция отникъде във външния вид, а след това е оная русата кифла-водеща, с надутите джуки. Дайте им да погледат малко западни медии, за да видят при какви случаи как се обличат хората! През соца , политиците и журналистите ни бяха абсолютно изрядни, от знанията до дрес кода и начина на поведение, беше кеф да ги гледаш, а днес - 70% са разпасана команда отвсякъде
181
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На снимка 1 Дончева е точно като бъчва с този жълт колан препасала на тумбака като обръч. Нямат ли стилисти тези хора да и кажат на Татяна Дончева да не се излага с тези голи рамене?
180
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Проблемът на българската политика е, че коронясва слуги. Но не на народа, а на частни и чужди интереси. Поставя ги много над нивото им на компетентност. Доскоро беше бодигард, сега шут. Не знаят, не могат, но искат. Всяко заявление за промяна се превръща в панаирджийска подмяна. Докато е така, интересите на българските граждани ще са на дъното. За съжаление прогнозите ми се сбъдват. #БъдетеЗдрави Васил Божков
179
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имената са написани в "Афера", масони , Гергов, ДСБ(ДБ), хора на ГЕРБ и ДПС, военни
178
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Момчето не е лошо, приятно момче, старателно, но имам чувството, че може да използват този наивник в политката и да си правят зад гърба му каквото си искат, пързаляйки го постоянно!
177
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
1.Хора на БСП и Гергов, те ще командват парада2. Хора на ДСБ(ДБ)3. Военни4. Хора от ДПС и ГЕРБ , но които ще работят за ИТН и себе си, а не за бившите си партии.5. Може и Мая с Дончева да намажат евентуално
176
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой изобщо представя ли си, каква подмяна става? Избирал министри, до полунощ! А Никито му трябваха 2 седмици, и е в пъти по-запознат от тоя шнорхел! Сигурно е искал да каже, че се е опитвал да ги запомни от листчето, до полунощ! А аз си мислех, че това става с кастинг и явна среща с хората, не по картинки и СВ, и изисква много повече време! Явно им требват ора за подпис, с които да си измият ръцете!
175
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като мразиш някого и го ненавиждаш, поне покажи алтернативата.
174
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Връщайте си пак Толупа.Той е най великия Вожд.Прави магистрали и санира сградиТой е Супермен.
173
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ние сме много мъдър и рационален народ...
172
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако Левски беше жив, щеше сам да се обеси след като види докъде е докаранаБългария и българския народ през последните 30г.