Комитова смени шефа на „Автомагистрали“

Валентин Вълков вече не е начело на дружеството
Обновена: 4 авг 2021 14:33 | 4 авг 2021 14:32,
38
Комитова смени шефа на „Автомагистрали“
Снимка: БГНЕС

Служебният министър на регионалното развитие и благоустройството Виолета Комитова смени изпълнителния директор на на държавното дружество „Автомагистрали“.

От днес на поста застава Иван Станчев, който е член на Съвета на директорите. Той заема мястото на Валентин Вълков, пише „24 часа“.

Според изданието рокадата може да остане неизвестна извън самото предприятие, защото такива промени по принцип не се вписват в Търговския регистър.

Още по темата
"Още не сме предприели никакви действия, само коментирахме", каза пред "24 часа" третият член на Съвета на директорите на "Автомагистрали" Десислава Христова, но не отрече, че има рокада.

Тримата са били извикани при Комитова в понеделник вечерта, където им било съобщено, че Вълков няма как да остане начело на дружеството в интерес на работата.

Той се яви като кандидат в провеждащия се в момента конкурс за попълване на съвета на директорите, но комисията на МРРБ го отстрани от по-нататъшно участие с мотив, че му липсва управленски опит.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
4
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
Вместо пухкавия Пацо,тая жена трябваше да номинират шоумените...политице,че народа да им каже; -Машалла,аферим и вие да свършите нещо...полезно.
2
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
TAЯ ДА ВЗЕМЕ ДА СМЕНИ СЕБЕ СИ НАЙ ДОБРЕ ЩЕ НАПРАВИ.
1
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
TAЯ ДА ВЗЕМЕ ДА СМЕНИ СЕБЕ СИ НАЙ ДОБРЕ ЩЕ НАПРАВИ.