Балабанов: Думата и моралът са по-важни от един подпис

ИТН очаква най-голяма подкрепа от ИБГНИ и ДБ
5 авг 2021 11:24,
86
Балабанов: Думата и моралът са по-важни от един подпис
Снимка: БГНЕС

„Тежката дума, моралът и достойнството са много по-важни от един подпис“. Така депутатът от „Има такъв народ“ отговори на журналистически въпрос в парламента по повод отказа на партията да подписват споразумения с политическите сили, от които очакват подкрепа.

Той отново поясни, че от ИТН не са затворили вратата към никого и са готови да водят разговори с трите формации - „Демократична България“, „Изправи се БГ! Ние идваме“ и БСП, ако те имат някакви въпроси.

Още по темата
От партията на Слави Трифонов очакват най-голяма подкрепа от ДБ и ИБГНИ.

„Надявам се да бъдат мъдри, защото е в интерес на обществото. Да не стане така, че после да се чудят кой спря идеята за промяна”, заключи Балабанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
3
 
6
 
! Отговори
моч преди 2 години
Чалгаро-фашизоидите ( чиято отличителна черта е генерирането , тиражирането и налагането на пошлост , низост , дебелашки хумор и проста_шки език като форма на изказ и стандарт за поведение ) говорят за тежестта на изречените думи - "ДУМАТА" и за "МОРАЛЪТ".......Това сериозно ли е ?!?!?! Ако е виц от шоуто им - много е т ъ п !!!!
51
3
 
13
 
! Отговори
До 50 преди 2 години
До МнениеАбе, ти като сключиш договор с банката, мобилния оператор, с бизнес партньор, с работодателя си...на добра дума ли го правиш???На доверие ли ти дават кредита и на доверие ли плащаш за някаква услуа?Или искаш да подпишеш договор, на база на който след това можеш да прекратиш отношенията си??Вие, феновете на ИТМ, имате ли завършен 8ми клас??
50
1
 
3
 
! Отговори
Да, да, ама не преди 2 години
До ДааСпоред мен вече ги е .......! И си го знаят!
49
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хахаха, тези живеят на друа планета.Да сме им вярвали, без подписани споразумения? Вие, добре ли сте, бе?И как очаквате подкрепа от ДБ като вашите бъдещи министри ги плюят във фб и ги обиждат на соосррроосоиди?!!!Ахаам и последно...ДБ и ИМВ да си помислили добре...че тяхна щяла да е вината, ако не подкрепят правителство, изцяло предложено от ИТН.Чалга партийката, верно не знае къде се намира. Ведно с всички в нея.
48
1
 
3
 
! Отговори
Да, да, ама не преди 2 години
Това ми напомня стария брадясал виц за едно наше момче и джентълмените-покерджии, които си вярвали на "честна дума" кой какви карти държи в ръката си!? И като му тръгнала на нашето момче една хубава серия карти.....?!
47
1
 
2
 
! Отговори
Даа преди 2 години
По принцип е прав човекът. Но такова нещо като морал и лично достойнство отдавна няма помежду нашите политици. Пък и въобще в Западащия свят. Иначе, според мен, Слафчо ще преве Ристе и Миямата.
46
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хванете тролея от Левски Г отидете в парламента и си признайте че сте оплескали нещата
45
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя като му гледам бузите, преял е с морал...
44
1
 
3
 
! Отговори
Лудия преди 2 години
До Сата НАТО - Да, ако се ваксинира.
43
2
 
7
 
! Отговори
Кал-Ел преди 2 години
Шамар да му удариш, все едно си ял пържени кюфтета с ръце.
42
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДБ ще си вкарат страшен автогол ако се хванат с чалгарите. На следващите избори ще потънат заедно със СлаФчо...
41
2
 
17
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Вие на човек с тая мазна муцуна бихте ли дали 5 лв назаем? Аз не.
40
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали си гледал филми за мафиоти в Италия и Америка. Мафиотите се изразяват така. Мъжете на честта сключват договор с думата си не с подписа си. Само че има и продължение. Когато такъв договор бъде нарушен съдник е коршума. Ти драги във някакъв мафиотски филм ли живееш. Или скечовете при Слави са ви повредили чувството за реалност. Нещо сте изкофяли цялата "глутница кучета". Гладни кучета.
39
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
итн - 65 депутатибсп-36дб--13ТИЯ НАГЛЯРИИ СЕ ПОДИГРАВАТ С ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА 83 ДЕПУТАТА, КАТО ИМ НАЛАГАТ ПЕЕВСКОТО СИ ПРОЕКТОПРАВИТЕЛСТВО НА ШНОРХЕЛИТЕ!
38
1
 
4
 
! Отговори
tt преди 2 години
Проблема е,че вашите думи рядко струват повече от 2 стотинки.
37
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Надеждата умира последна, но обединението на ИТН с БСП е знаково за перверзията в БГ политиката и сме погнусени от поредния лъжец който иска да ни оправи.
36
3
 
3
 
! Отговори
:-) преди 2 години
Абе с ДПС и с ГЕРБ нали подписахте цзадкулисно споразумение как да правите проблеми на реалните опозиционни партии, що се прави на улавейковци?
35
2
 
8
 
! Отговори
ГОРБАЧОВ И РЕЙГЪН! преди 2 години
Ха Ха Ха, смешно и жалко! Такова доверие само в семейството. Навън само с подпис. НАТО Е СЕГА НА РУСКАТА ГРАНИЦА, И БЪЛГАРИЯ Е ФРОНТОВА ДЪРЖАВА, ЗАЩОТО ГОРБАЧОВ НЕ ПОДПИСА ЯСНО СПОРАЗУМЕНИЕ С РЕЙГЪН! Никога повече! Българското общество не трябва да бъде заложник на Слави и неговите кукловоди. Тези големи думи си ги запази за себе си, Балабанов. Поведението ви показва точно обратното на това, което говорите.
34
1
 
5
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
За това изявление заслужава един .. и повече да не стъпва в НС.
33
2
 
3
 
! Отговори
ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ преди 2 години
До г-жа ЛъжаГЕРБЕР ЗНАЕМЕ ЧЕ СТЕ ЗА ПРАВИТЕЛСТВО НА ПАТЕРОК СЛАВИ, ЯСНО НИ Е. ЗНАЕМ СЪЩО, ЧЕ ГОСПОДИН ЛЪЖЕЦ Е ОСЪДЕН ЗА ЛЪЖА ОТ ГОСПОЖА ЛЪЖА ХАХАХА УМРИИИИИИИ ОТ ГЛАД И КОНФИСКАЦИИ *** ГЕРБЕСТ НЯМА ДА ИМАТЕ ПАТЕРИЧО ПРАВИТЕЛСТВО, ОСВЕН АКО НЕ ГО ОСВЕТИТЕ ГЛАСУВАЙКИ САМИ ЗА НЕГО ХАХАХАХ ПУКАЙ НЯМА ДА ЛИПСВАШ НИКОМУ