Балабанов: Думата и моралът са по-важни от един подпис

ИТН очаква най-голяма подкрепа от ИБГНИ и ДБ
5 авг 2021 11:24,
86
Балабанов: Думата и моралът са по-важни от един подпис
Снимка: БГНЕС

„Тежката дума, моралът и достойнството са много по-важни от един подпис“. Така депутатът от „Има такъв народ“ отговори на журналистически въпрос в парламента по повод отказа на партията да подписват споразумения с политическите сили, от които очакват подкрепа.

Той отново поясни, че от ИТН не са затворили вратата към никого и са готови да водят разговори с трите формации - „Демократична България“, „Изправи се БГ! Ние идваме“ и БСП, ако те имат някакви въпроси.

Още по темата
От партията на Слави Трифонов очакват най-голяма подкрепа от ДБ и ИБГНИ.

„Надявам се да бъдат мъдри, защото е в интерес на обществото. Да не стане така, че после да се чудят кой спря идеята за промяна”, заключи Балабанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
през годините сме се нагледали на множество споразумения, декларации и обещания, които просто не се спазват, така че е прав, подобни документи нямат никаква стойност, особенно, ако под тях стоят подписите на т.н. стари партии
31
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Експертите по плагиатство, шнорхели, задкулисие, Банкя и Росенец, по интернет простотияя ОПРЕДЕЛЕНО ИМА КАКВО да покажат - Бай Ганьовщината си. Все пак и Бай *** е обичал да прави избори с бой и чалга. А гербестите *** тука как само подкрепят чалгопитаещите се. ПРАЗНОСЛАВИ АКТИВИРАН В НАЙ-ТЕЖКИЯ МОМЕНТ ЗА гроб И анкара
30
1
 
5
 
! Отговори
г-жа Лъжа преди 2 години
Народа иска да остане ФИГУРАНТСКИЯ кабинет! Много са добри и послушни! Вервайте ми!!!!!!!
29
1
 
15
 
! Отговори
Живял-видял преди 2 години
Нито на думите ви вярвам, нито на морала ви. Черно на бяло. Подписвайте, иначе ви чака фалиралата кабеларка в Левски Г!
28
1
 
8
 
! Отговори
Едно лайно преди 2 години
без грам морал,говори за морал.Ая сик-Т-е ера беееее
27
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
АЗ НЕ ИСКАМ ДА МЕ УПРАВЛЯВА ПАТЕРИЧО ПРАВИТЕЛСТВО НА ПОДМЯНАТА НА ГЕРБ И ДПС С ГЕРБ И ДПС С ПРЕМИЕР ШНОРХЕЛОВ ДИЛЪР.
26
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КУРТ КАПАН Е ДА СИ В КОАЛИЦИЯ СЪС СЛАВИ, ПРОТЕСТИ И НОВИ ИЗБОРИ, ИЗЧЕГЪРТВАНЕ НА ФАЛШИВАТА ПАРТИЯ НА СЛАВИ И ИСТИНСКО ПРАВИТЕЛСТВО НА ПРОМЯНАТА. НИТО ГЛАС ЗА СЛАВИ
25
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тогава защо лъжете и кажи нещо за ваксините и как ще се справите с пандемията, като ти пълничкият само се подиграваше с НОЩ
24
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този кога стана комик? Нали се представяше за репортер, за журналист. Подходящо е за творческото му име да си избере Балабан майтап! Баба Мика пък била оптимист, животът е пред нея?!
23
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
итн - 65 депутатибсп-36дб-34ибни-13ТИЯ НАГЛЯРИИ СЕ ПОДИГРАВАТ С ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА 83 ДЕПУТАТА, КАТО ИМ НАЛАГАТ ПЕЕВСКОТО СИ ПРОЕКТОПРАВИТЕЛСТВО НА ШНОРХЕЛИТЕ!
22
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
герберските *** пак налазили форума,като гледам освен свините нормалните хора са на работа
21
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хайде бе кандидат премиерине нали вчера каза , че ще предадеш мандата по-рано. Кво става пак ни излъга, Преспанското споразумение ли чете или имаше много клиенти на сергията за шнорхели в Илиенци?
20
1
 
8
 
! Отговори
:-) преди 2 години
Дайте ги тия псевдопротестърите, интервюирани режисирано от този фалшвеещ журналист. Дайте да ги видим какви зверски активисти вероятно са сега на Измамих Този Народ.
19
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха, голям смях. Вие ежедневно унижавате тия хора, сега чакате подкрепа от тях. Ясно е , че не ви стиска да управлявате и правите всичко, ама абсолютно всичко да не стане факт така нареченото ви правителство, съставено от случайни хора, водени от абсолютно безхаберния ви премиер.
18
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти ли имаш морал бре журналистчето от седем осми, когато се видя морала ти на протестите, когато даваше микрофона на режисирани ваши хора, провокатори, не реални протестиращи, а не даваше микрафона на реални протестиращи?!?! Аман от такива морални като теб, то лисичата ти нагла физиономия дразни та прелива от арогантност.
17
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скоро ще се сформира анти мутренски алианс срещу Слави Тр.Преди г го спряха от евровизия,сега ще го полеят със студен душ и за политиката.
16
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В дивия запад със сигурност.Ама не сме там.
15
1
 
10
 
! Отговори
добре знаят преди 2 години
Подписаното споразумение:- задължава подписалите го да следват начертаните приоритети;- при неспазване на подписан приоритет е ясно кой и как е нарушил споразумението:- двете горни дават гаранция за по-устоичиво правителство.При разчитане само на "тежка дума" има договорки на 4 очи и липса на каквато и да е ясна следа кой и как е нарушил устното споразумение, в резултат на което "моралът" ще бъде споменаван многократно в посока на това кой колко е неморален и виновен за несполуката.
14
1
 
15
 
! Отговори
asd преди 2 години
Ти ли дето всеки ден се гавреше с щаба и им лазеше по нервите? На хора, които са 100 пъти над теб като образование и положен труд за обществото. Нали пандемията била измислена и преувеличена да подчиняват хората и свободата да им отнемат? Е Славчо как се разболя от няма такъв вирус та чак го заняма никакъв? Колко хора подведохте и платиха със здравето си? Само с едничката цел да изпълните желанията на Божков и да се доберете до някаква власт. Това ли е морала? Да се гаврим с лекарите?
13
1
 
12
 
! Отговори
aa1830 преди 2 години
Е тогава подписа не ви е проблем, Балабанов. А и ако си говорим за думи - та нали Трифонов каза че с БСП сте от двете страни на реката и БСП са статуквото, срещу което бяхте, сега май сте на един и същи бряг и БСП след три месеца вече не са статукво.........Думите били по-важни - taka e, но когато ги казват точни и почтени хора. Иначе са си само думи...