Балабанов: Думата и моралът са по-важни от един подпис

ИТН очаква най-голяма подкрепа от ИБГНИ и ДБ
5 авг 2021 11:24,
86
Балабанов: Думата и моралът са по-важни от един подпис
Снимка: БГНЕС

„Тежката дума, моралът и достойнството са много по-важни от един подпис“. Така депутатът от „Има такъв народ“ отговори на журналистически въпрос в парламента по повод отказа на партията да подписват споразумения с политическите сили, от които очакват подкрепа.

Той отново поясни, че от ИТН не са затворили вратата към никого и са готови да водят разговори с трите формации - „Демократична България“, „Изправи се БГ! Ние идваме“ и БСП, ако те имат някакви въпроси.

Още по темата
От партията на Слави Трифонов очакват най-голяма подкрепа от ДБ и ИБГНИ.

„Надявам се да бъдат мъдри, защото е в интерес на обществото. Да не стане така, че после да се чудят кой спря идеята за промяна”, заключи Балабанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
1
 
2
 
! Отговори
До 70 преди 2 години
Морал беше непозната дума за Бай-*** и останалите крадливи мутри,които ограбиха народа.
71
2
 
7
 
! Отговори
Уууууу преди 2 години
Този е най големия клоун в ИТН, ходи навсякъде намръщен и сърдит, имитирайки учиндолският си ментор. Горкия, колко злоба и злъч изля по митингите, само и само да влезе в Парламента, тотален ***. Просто го гледам и се смея.
70
4
 
2
 
! Отговори
N преди 2 години
До ЧЕРВЕНИ ФАНТАЗИИ!Е няма го Плевнелиев МИСИРКАТА, на всяка втора дума да лепне нещо за евроатлантичеслите ценности. Тези имат акъл в главите, не са с една прочетена книжка и без научена дума на чужд език.
69
2
 
6
 
! Отговори
Джо преди 2 години
Палячовци
68
3
 
6
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Нови Избори!!! ГЕРБ и ИТН вън от власта.
67
2
 
6
 
! Отговори
Тоя преди 2 години
го показаха в обедните новини - леко побледнял, с пресъхнала уста и измъца две-три нищонеказващи изречения за "преговорите".Явно не им се отваря парашутът и този, КОЙто им дърпа конците ще ги плеска по кунките.А сигурно и кинтите за "проекта" ще трябва да му връщат.
66
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На Вашата дума не може да се вярва , а пък морал е непозната за Вас дума....
65
5
 
8
 
! Отговори
ЧЕРВЕНИ ФАНТАЗИИ! преди 2 години
Прави силно впечатление, че чалгарите и метежниците на Радев и дума не споменават за ЕС, за НАТО, за европейските перспективи на България, не представят никакви планове в това отношение, само търсят подкрепа и чакат обявяването от Радев на президентска република и Евразия. неща все фантазии на политически не.грам..отните.
64
1
 
13
 
! Отговори
Ле-ле , преди 2 години
Тия, които повече от десетилетия ни заливаха с евтин цинизъм, сега щели да ни четат ..."морал"! А и думата на Трифонов нищо не значи ! Да не говорим, че сам се афишираше, че никога нищо не е обещавал! Но нека си разиграват сеир за наивници!
63
2
 
9
 
! Отговори
Totenkopf преди 2 години
Да всички ви видеха думата, днес едно утре друго същите сте като Бокича
62
1
 
7
 
! Отговори
Да, но преди 2 години
ако ДУМАТА е дадена от човек на когото може да се има доверие, а не от някой новоизлюпен или случайно прелитащ )))
61
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Егахте мамамта на готовата работа.Не вярвах,че сте чак толкова ...!
60
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не трябваше да пускате Тошко на първа линия,френд.Вземете и му направете една мечка-уби коча с мотиката!Демек-изтакова се на метеното!Обилно!
59
3
 
13
 
! Отговори
Край преди 2 години
Тоя наглец има всички данни да стане новия Дилян Пеевски.
58
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко бързо свърши всичко,а Балабанов!?Важното е,че вие сте правите!Ха-ха-ха.
57
1
 
10
 
! Отговори
До 57 преди 2 години
До До 52Пич, ти верно нямаш никаква идея за какво става въпрос, нали?Предлааш да излязат хората на Слави, да кажат и обещаят нещо, другите да им стиснат ръцете и да и подкрепят ли??Тук не става въпрос за морал или не, а да застанеш зад обещанията си и да се подпишеш под тях.Да дадеш достатъчно основание на някой да те подкрепи.Едиснтвения начин е да се подпишеш под дадените обещания.Иначе, казаната дума, особено от рошави сценаристи, не значат нищо.
56
1
 
18
 
! Отговори
До 57 преди 2 години
Коалиционното управление на Германия е в договор от 357 стр с подпис на лидерите!!!! Те понеже германците са глупави и само с една усмивка управляват държава, в челните 20 на най развита икономика! Чедо, далеч си от тези неща и не се изказвай неподготвен!
55
2
 
15
 
! Отговори
Забавно! Но трагично преди 2 години
ГОСПОДИНЪТ МОЖЕ ДА Е МОРАЛЕН, ОБАЧЕ СЦЕНАРИСТИТЕ И ПЛЕШИВЕЦА МОРАЛА ГО ИМАТ ЗА ЯСТИЕ ОТ ОБЯДА! КЪДЕ ВИ БЕШЕ МОРАЛА, КОГАТО ОТ ЕДНА ЛИЧНА ТРАГЕДИЯ С ЖУРНАЛИСТКАТА ВИКТОРИЯ МАРИНОВА СЪЗДАДОХТЕ ЦЯЛА ЕПИЧНА ОДИСЕЯ? ИЗВИНИХТЕ ЛИ СЕ? А ЗА ПОДКРЕПАТА ВИ ЗА ОНЗИ СКЕЧ С ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА ИЗВИНИХТЕ ЛИ СЕ? А ЗА ГАВРАТА С ПЛЕВНЕЛИЕВ В ДЕНЯ В КОЙТО ПОГРЕБА НЕВРЪСТНОТО СИ ДЕТЕ ИЗВИНИХТЕ ЛИ СЕ? А ЗА АТОМНОТО КУКУ ИЗВИНИ ЛИ СЕ ТРИФОНОВ? КЪДЕ ВИ БЕШЕ МОРАЛА??? МОРАЛНИ СТЕ КОЛКОТО КИМ ЧЕН! ЛИЦЕМЕРИ!!!
54
4
 
6
 
! Отговори
До 50 преди 2 години
До МнениеНе само българинът иска подпис и печат. Навсякъде, за подобно нещо, а и за каквото и да е, ще ти е нужен вид договор, за това, че даваш нещо в замяна.Искаш ли да ти предложа нещо.Давай ми по 100лв на месец, а аз ти обещавам, без договор и подпис, че ще ти плащам сметките за телефон и вода.Ако случайно 2/3 месеца се окаже, че не съм ти ги плащал...ех..здрави да сме.Аз ще заявя, че не съм обещавал подобно нещо.Ти ще заявиш обратното.Хайде сега, кажи, как ще го докажем? Договор!!
53
2
 
9
 
! Отговори
Т.Шак преди 2 години
Абе имаше преди един, дето искаше да му вЕрваме, оправи се за 800 дни и си замина в Мадрид :-)