Филип Станев в НС със скъсани дънки, забраниха му подобно облекло

Председателят на парламента Ива Митева му направи забележка
Обновена: 5 авг 2021 16:51 | 5 авг 2021 15:04,
388
Филип Станев в НС със скъсани дънки, забраниха му подобно облекло
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Председателят на парламента Ива Митева забрани на депутата от „Има такъв народ“ Филип Станев да идва със скъсани дънки на работа в НС.

Фотосите с облеклото на Станев обиколиха социалните мрежи. На тях се вижда, че той носи сако и дънки с кръпки, вместо официален панталон. На ръката си пък има пръстен с наподобяваща череп фигура.

Още по темата
Това накара шефката парламента да направи забележка на колегата си.

„На Филип Станев му правя забележка за тези дънки“, обяви Ива Митева. Г-н Станев, забранявам ви да идвате с тези дънки", предупреди от трибуната Ива Митева.

Народният представител бе избрал за пленарната зала популярен модел дънки с кръпки, съчетани с бяла риза с къс ръкав, лилава вратовръзка и сако в пурпурен цвят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


388
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
282
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато емигрирам, планирам края на 22-ра, защото тогава ще свърши комедията ковид, ще си утвърдя плана против носталгия. Ще си сложа в клозета ламинирани снимки - на това недоразумение, на тиквата, на прасето и на още няколко десетки тунеядеца. Да ми напомнят защо да не се връщам
281
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скъсаните дънки на тоя ли са проблема на държавата? Къде са откраднатите милиарди от шайката?
280
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Съчетанието в облеклото произведоха много впечетления и коментари. Дрехите не са само дрехи... и умело са подбрани и комбинирани.
279
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разиграват си театри.
278
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пълен циркаджиия ,новата униформа )
277
2
 
25
 
! Отговори
Няма начин преди 2 години
Риза с къс ръкав и вратовръзка!!!Селянин сър!
276
0
 
18
 
! Отговори
Найса преди 2 години
Маратонки от ЦЪРВУЛИТЕ ,не стават!!!
275
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
292 Куцо и кьопаво се втурва, да "твори", когато БКП пращаше луди пари на послушните си творци от соца. След промяната се видя, кой колко наистина, може и кой, не. Останалите извън борда наши певци и художници, артисти, едвам връзват двата края. "Великите"чалга шоумени, видяха тъжната сага с пенсиите на българските творци и се юрнаха към политиката. Без програма, кадри, идеи, само с лъжи и торикатлъци, възползвайки се от наивните си фенове.
274
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
285 ИТН е такава, какъвто е и Слави чалгарят, дава се на който даде повече. Обикновено, го купуват от БКП/БСП/ДС, Овъргаз. Затова отстъпва, за кой ли път, от обещанията си преди изборите и променя курса на евроатлантическа България. Отлага влизане в еврозоната. Нали, менторите трябва, да си перат мръсните руски пари, а с еврото, това е невъзможно. Ха, бъдещият министър на финансите каза, че чак като сме станали средно европейска страна по стандарт, тогава ще приемем еврото. Дългата ръка на Путин
273
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дънките(сините джинси) постепенното добиват фантастично превъплъщение след след 1860 г(може и 50г, или по - рано) традиционни, изкуствено изтъркани, закърпени, изобщо подложени на всички трансформации, на които е способна будната фантазия на търговеца, за да носи милиони печалби. Ф. С е с исторически панталон-желание, който е донесъл милиони печалби на своите създатели. Нямам нищо против модата да се мени. Но нека модата да бъде наш слуга, а не ние роби на модата.
272
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
292 Ивайло Вълчев, както и останалите "гении", чалга сценаристи, се трудоустроиха в парламента. Иначе трябваше, да идат на бюрото по труда.
271
1
 
9
 
! Отговори
Няма ТН преди 2 години
Най-голямото разочарование на последните избори партията на един физически и морално деградил шоумен. Да се надяват със сценаристчетата около него да няма нови избори, защото с цялото поведение, безмислени решения и подигравки ще върнат ББ на бял кон.
270
1
 
23
 
! Отговори
Петър преди 2 години
Селски бек от ИНТ.
269
0
 
12
 
! Отговори
до Ф. Станев преди 2 години
Сега ще ти обясня накратко. Всички сме умрели от глад и си носим дрехите с години, освен новите ти колеги и още няколко около тях. То е ясно, че ще се поизтупаш и ще ти хареса, но имай предвид, че народа този път е отвън и си спомни.
268
1
 
14
 
! Отговори
Те ти булка прозт преди 2 години
Решил да мине за оригинален . Пък просто . то просто билопрос то. Лесно ще се разберем . С Бойко се разбирахме по просто му ,така по просташки ще си паснем с има няма те такъв народ.
267
0
 
28
 
! Отговори
Баба Яга преди 2 години
Слави, къде си сега да кажеш "няма такава държава"?
266
3
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Ами защо да се учудваме,че Станев така ходи в парламента след като неговият ръководител баш чалгарят Славуца дава интервю на де*билният Тошко по тениска излегнал се на дивана.Народът отдавна е казал,че лошият пример е заразителен,и че крушата не пада далече от дървото.
265
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия не знаят как да дишат,тръгнали държава да управляват!
264
2
 
8
 
! Отговори
Anonimen преди 2 години
Акъла ***работа
263
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя *** *** освен да къса снимката на президента Радев друго не умее