Хаджигенов: На крив сценарист, шоуто му пречи!

Опитвам се да си обясня защо ИТН настоява на Илиев, заяви той
185

"Изправи се БГ! Ние идваме!" ще гласува компактно следващата седмица, когато ще стане ясно дали ще бъде подкрепено проектокабинета на "Има такъв народ".

"Има огромно значение кой ще сложим в парламента, както и кой ще сложим в правителството. Обсъдихме възможните сценарии. Единодушно решихме, че групата ще гласува заедно, съобразно взетото решение - нещо, което ще се случи за първи път. Групата ще се събере във вторник следобед, тогава ще вземем решение. Знаем състава, но структурата на правителството я научихме от телевизията", заяви заместник-председателят на ИБГНИ адвокат Николай Хаджигенов в студиото на "Денят ON AIR".

По думите му номинацията на Петър Илиев за вицепремиер показва определен тип отношение на "Има такъв народ". И добави, че се опитва да си обясни защо ИТН настоява на Илиев, упреквайки медиите, че "ровят".

"Същите тези хора, в качеството си на телевизионери, до вчера развяваха флага на свободата на словото у нас, или по-скоро на липсата ѝ. Сега изведнъж медиите са виновни, че намират недостатъци на кандидатите. А те дори още не са във властта", коментира още адвокатът.

"Днес получихме трети вариант на декларацията, която се изчете в Народното събрание. Ние поставихме условия. От нас се очаква да ги подкрепим. Защо настояват да ги подкрепим? Естествено, че вината ще е наша - те ще направят правителство, но вината ще е наша. Тези упреци Борисов ги отправяше към хора като нас 12 години. На крив сценарист, шоуто му пречи", уточни Хаджигенов пред Bulgaria ON AIR.

За евентуален сценарий, при който на следващи избори ИБГНИ не влиза в Народното събрание, депутатът каза, това би било великолепна възможност, тъй като тогава ще остави БСП, ГЕРБ, ДПС и ИТН да правят правителство.

"Ние дори не искаме места, нищо не искаме. Искаме ясни разделителни линии. Това, което искаме, е правосъдие, демокрация и върховенство на закона. Те ни бяха обещани", посочи Хаджигенов.

А ако третият мандат отиде в БСП, депутатът каза, че не биха подкрепили БСП в управлението на този етап.

"Ако от БСП поумнеят политически и зарежат всички неща, които правят по принцип, и представят третия мандат  - да може да се конструира правителство, така че да се постигне промяна, може би", заяви още адвокатът.

"Пеканов, Петков, Василев, Рашков, Стоилов - това са хората, чиито имена знаем, защото те работиха. В тази трудна ситуация имаме нужда от такива хора. Както виждате, Бойко Рашков докарва корупцията до истерия, ГЕРБ до истерия", уточни Хаджигенов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
0
 
1
 
! Отговори
Ски пи преди 2 години
Служебният кабинет не трябва да става редовен защото ще започнат да лъжат много те си свършиха работата за тези три месеца
152
0
 
1
 
! Отговори
Регистър преди 2 години
Г-н Хаджигенов ти пък си много хубав и с голям опитГледаш само да човъркаш и да се заяждаш Хапеш много опасно
151
2
 
12
 
! Отговори
Регистрация преди 2 години
на партия трябва да се случва след доказани за пет години състав, структури по региони, колко членски внос имат събрани, партийно строителство, обучение на кадри , политики, и чак след пет години, след критерии да се регистрират. А не този юруш - един файтон и хоп партия, че и субсидии.
150
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наведи се мутри вътре ще си свършат работата
149
9
 
17
 
! Отговори
Отвратеният преди 2 години
Като всички от неговата партийка този подлец е по подъл подлец от сички подли подлетци
148
16
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И Цацаров и Гешев на съд.
147
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Служебното правителство да остане, със смяна на министрите на: енергетиката, транспорта, земеделието!
146
24
 
20
 
! Отговори
Емил преди 2 години
Защо разваляте настроението на хората за месеци напред? Постоянно показвате това недоразумение на човешката природа, Хаджигенов!
145
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Експертите на Бойко от първия кабинет изкараха България сравнително бързо и без кой знае колко трусове от икономическа криза. Коя точно криза? Тази дето не помните изобщо и която тресеше целия свят от 2008 до към 2012
144
11
 
26
 
! Отговори
10 години назад преди 2 години
Може ли някой да припомни какви "доказани експерти" назначи Бойко в първия си кабинет? Цецка Цачева? Верно ли? Румбата Желева?Помните ли я? Роско Синоптика?Веждичката? А във втория кабинет? Ненчев трудовака пое армията! Ангел с голем нос като гларус изгони туристите! И следват Лилето с винетката, Барни ръбълоФФ,Боилчо...Нищо страшно няма, щом тия са на Бойко отличниците!
143
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ИТН били протестъри. Интересно къде и кога ги видя за една година по площадите. Измишльотини. По-скоро позитанковците се появяваха, а телевизията им беше почти всяка вечер и предаваше с часове. Много протестър нещо стана, ще се счупи клона.Така че псевдо демократчета и чалгари по-скромно в лъжите.
142
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Др. Хаджигенов няма нито едно дело спечелено в полза на неговите олигарси и сега Гешев му е виновен заради некадърноста си. ***.
141
18
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Толкова нагъл и долен човек като т.н. адвокат Хаджигенов може само в България да вирее. Навсякъде в Европа щеше да носи кафе на адвокатите. Некадърник.
140
27
 
17
 
! Отговори
you преди 2 години
Хората рано или късно ще разберат,че само ГЕРБ могат да движат държавата в правилна посока.Вижда се ,че този материал в момента за нищо не става.Става само за крадене и жажда за постове,за да си въртят далаверките без да ги е грижа за хората.Военен да управлява държавата е пълен смях.Отидете вижте в мизерните ни военни подразделения само от *** нагоре събрани.Жалка държава!!1
139
17
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
стига бе Хаджигенов, некадърн=ик, ти си кръг-ла нула
138
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 155 ДПС изкара тотално зависими неадекватници. Все е на печалба. Ако ги изберат, ще мълчат и ще крадат. Така или иначе са некадърни и го знаят, а и са или правилни отрочета, или счетита и адвокати на схемите за крадене и досега. Ако дойдат нови избори, ниската активност ще върне предния месия на бял кон. Какво повече да иска един Соп ол? Кръговете от ДС си играят пак с нас. Дано са ни подценили и да мине трети мандат със служебното или на третите избори отчаяните от ИТН гласуват за протеста
137
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 161. Много си заблуден. Никой от ИТН не е бил на площада освен 1-2 пъти сценаристите и Балабанов да снима. ИТН не са партия на протеста и бягаха от участие в него. Представиха се като такава, за да откраднат вота на протестиращите, но поначало не искаха да влизат в конфликт с ДПС и ГЕРБ. А сега просто лъснаха като проект на ДПС с отрочета на БКП и ДС и компрометирани и зависими от ДПС хора. Просто поредният в редицата месии от НДСВ насам.
136
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хаджигенов малко ли е крив, ха ха ха. Там при него са събрани само криваци.
135
6
 
16
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Тези калмуци се нападат и хапят още преди да има съставено правителство, какво ли ще е да се подкрепят един друг в реален кабинет. А Славуцата разчитал на подкрепа от партиите на метежа :))) Няма да го бъде и това правителство. Нови избори на есен и това ще е и Славуцата ще е в положението което иска - 2-ра или 3-та политическа сила. Няма да носи отговорност по съставяне на правителство, няма да му се налага да управлява, ще е или в коалиция с управляващите или в опозиция и ще си плюе на воля
134
20
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
всъщност рашков нищо не е докарвал! а герб докара олигарсите от бсп в истерия! затова напъваха да го свалят!