"Неясноти в биографията": Бил ли е студент Пламен Николов в Клагенфурт?

Защитил ли е научна степен бъдещият премиер?
Обновена: 9 авг 2021 14:15 | 9 авг 2021 14:15, Камелия Цветанова
252
"Неясноти в биографията": Бил ли е студент Пламен Николов в Клагенфурт?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Неясноти в биографията. Защитил ли е научна степен бъдещият български министър-председател в Клагенфурт?" - така е озаглавена публикация на австрийския журналист Уве Зомерсгутер в сайта на клагенфуртския вестник "Клайне цайтунг", свързана с образованието на номинирания за премиер Пламен Николов в Австрия.

Още по темата
За БТА авторът на статията, който е ръководител на икономическия отдел на вестника, твърди, че господин Пламен Николов не е бил възпитаник на университета, съдейки по официална информация, получена от д-р Анегрет Ландес, завеждаща отдела за връзки с обществеността на университета Алпе Адрия в Клагенфурт.

В писмено становище по случая тя посочва, че студент или абсолвент на име Пламен Николов не фигурира в компютърната система на университета. Името му не присъства и в регистъра на Съюза на австрийските библиотеки, където се съхраняват всички писмени работи на студентите в Австрия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
188
0
 
0
 
! Отговори
БайХ преди 2 години
Съдейки по проекто кабинета и проекто министъра човек може да заключи че има недостиг на управленчески кадри в България.
187
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе гавно.бг що не пишете за образованието на толупа , толкова години една статия не видях за академик Борисоф кой тракторен техникум е завършил.
186
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тошко каза, че с новия кандидат министър председател България вече няма да се излага. Бъди като Тошко. Вярвай си. :))))))
185
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Без да съм краен ломброзианец, без да съм дипломиран спец по поведенчески реакции, понеже съм поживял доста и съм срещал хиляди хора, твърдя,че този екземпляр е не съвсем редовен и категорично не става за някакъв дребен шеф, камо ли за премиер на МОЯТА държава! И ако все пак го направят, ще престъпя всички закони и ще вдигна хората на бунт! Отървахме се от едно изчадие, за да попаднем на друго! Никс, майката! Ще изхвърлим и плешо с EAD (Early Alheimer Disiase)!
184
0
 
3
 
! Отговори
Пацо доктора преди 2 години
Шнорхели продавам.
183
0
 
7
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Целия тоя цирк е за да се замаже основната изфънка, а тя е с дисертацията му в СУ, която е фалшива.
182
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да голямо падение ,тоя обръща внимание на дребнави случеи ,явно че не става за примиер
181
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боже какъв цирк и падение!Дребен тарикат,явил се на кастинг за политици.За 30 години е имало почти всичко в българската политика,но такава простотия,тарикатлък,лицемерие и кьорфишеци не е имало.
180
3
 
3
 
! Отговори
муспи преди 2 години
Няма как да е бил студент, след като няма средно образование. Той е ходил на училие колкото Бойко Б.
179
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И този като много други най вероятно си е платил един Мастер за седмица или месец и сега казва ,че има диплома и страшно много се е трудил за нея бре будала ми нали предварително си я плащаш ми все ще ти я дадат.
178
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българите до толкова са неориентирани, че се оставят да ги водят за носа с информация, която е дори правдоподобна, но поднесена по неподходящия начин. Никъде никой не твърди, че е завършил в чужбина. Станал е вишист в България и после доктор отново в България. За докторантура в БГ навремето искаха 2-3 месеца специализация в чужбина. Ходиш, слушаш лекции, гледш тук там из лабораториите и залите, запознаваш се с хора. За това кратко време- толкова.
177
1
 
25
 
! Отговори
... преди 2 години
Човекът сам си го каза в едно интервю : "България никога не е имала такъв министър председател"...и сигурно няма да има.
176
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това проекто-правителство изглежда е избирано на принципа ако не си менте нямаш място в кабинета. Все сме виждали безобразия, но тия са на ново ниво.
175
0
 
2
 
! Отговори
do 199 преди 2 години
Не, не са написали това. Пише единствено, че не е завършил с диплома издадена от този университет.
174
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А в университета за плажни топки и плавници провериха ли? Може там да е завършил.
173
2
 
20
 
! Отговори
…. преди 2 години
Потрес Отново ставаме за смях. Мащабно при това. Е, не .. Няма такъв народ
172
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До до 189 Всъщност са написали/казали, че Николов го няма в нито един австрийски регистър, включително на университета. Т.е. по никакви канали свързани с наука не е бил в Австрия. Ни студент, ни докторант, ни специализант или каквото и да е. Разбираш ли вече?
171
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе,този изобщо учил ли е някъде ? Няма лошо вишист да продава шнорхели,но този с една камара дипломи/ и май фалшиви /, пак ще си остане при плавниците и шнорхелите.
170
21
 
8
 
! Отговори
Активист на БСП преди 2 години
Абе щом една мутра от Банкя може и тоя ще го бъде !!!
169
5
 
1
 
! Отговори
ot 193 преди 2 години
Пичуе, гледам слагате палци надолу на един обикневен превод. Колкото и да ви се иска, черното не става бяло като го преведеш от един език на друг. Само се излагате.