ГЕРБ против временно правителство с третия мандат, искат нови избори

Българите искали стабилност, търпението им се изчерпало
240
ГЕРБ против временно правителство с третия мандат, искат нови избори
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

За нови бързи избори призова шефката на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Според нея идеята за кабинет с третия мандат, който да работи до пролетта, е доста налудничава.

„Редовно правителство се избира за 4-годишен мандат, не с някакви други срокове, визирани в някакъв проект на решение. На България ѝ е нужно редовно правителство, което да взема решения и носи отговорност“, отсече тя.

Атанасова предупреди, че предстоят не само тежки кризи, които според нея служебното правителство не може да управлява, но предстои да се изработи и гласува и бюджет за следващата година.

Още по темата

Освен това имало и много друго въпроси, с които служебното правителство не било добре да се справя, защото след това не е ясно кой ще носи отговорност.

„Всички други, които се обявяваха за наша алтернатива, очевидно не са такава. Не са в състояние да поемат никаква отговорност“, настоя тя.

„Вече имаше две възможни за съставяне на правителство – и през април, и през юли. Търпението на българите ще се изчерпи, те искат стабилност и сигурност. Единствено ГЕРБ е доказала, че може да я осигури“, коментира Атанасова.

Тя добави, че ГЕРБ винаги участва на избори с една единствена цел – повече доверие от повече български граждани.

„Победа, това е целта ни“, обобщи шефката на ПГ на ГЕРБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


240
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
174
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Права е Десито. Не е мой тип, но е болезнено права!
173
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колкото и ялова да е една партия,след 12 г във властта ще се ошлайфа и ще стане плодовита.Това е цял курс средно образование....Да образоваме и други.
172
5
 
5
 
! Отговори
HRISTO преди 2 години
ATANASOVA NA SELO E PO DOBRE HAIDE VV DULOVO BARZO!!!
171
3
 
2
 
! Отговори
Do 196 преди 2 години
Аз гледах видео, как те гонят в лудницата за да си изпиеш лекарствата,които явно не ти помагат.
170
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има и други видеа как министърът на икономиката Кирил Петков източва водата от язовири, как раздава необезпечени кредити от ББР, как президеснткият съветник Пламен Узунов приема от корумпиран митничар плик с пари и др.Заснети са Христо Иванов да поставя условия на Тошко Йорданов за постове в правителството и много други.
169
2
 
4
 
! Отговори
СТАБИЛЕН КАБИНЕТ преди 2 години
Единствено Джоузеф Байдън може да назначи стабилен кабинет у нас и това ще стане, щом феодалните при.митиви започнат ядрената война, за да изчезнат от лицето на Земята...
168
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Смотана,нагла,проста,долна безхаберна калинка! Дуловската ПП си въобразява,че все още мутренската и уж партия може да нарежда какво да се случва в РОДИНАТА ни! Неадекватните гробари все още не могат да зацепят,че тяхната свърши безвъзвратно!!!Съсипаха Държавата и Народа ни! Сега е ред и те самите да се продънят в дън земя и повече никога да не чуем за тези БЪЛГАРОУБИЙЦИ, *** и МАЙКОПРОДАВЦИ!!!
167
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички без ГЕРБ са трайно ялови партии , е как да родят правителство?
166
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 44 парламент вкл. нямаше ялови партии, а сега какво стана, толкова ли изглупя народа да гласува за с-ульо и пу-л-ьо?
165
6
 
16
 
! Отговори
дЕдо БлЭк преди 2 години
Разбира се - ЦК на ГЕРБКП си иска властта, държавата и всичко прилежащо им по право, но, е твърдо против всичко което не ги урежда и не им изнася! Особено щастлива е таС "Цъфтяща и усмихната герберска роза" на снимката! И това ми било "нежно острие"... Боже! Има недодялани хора, които са миловидни в незнанието си. Тази госпожа, освен немиловидна, е и грубо недодялана. Излъчването и е привлекателно, колкото зловещо ПТП. Едва ли и Вогоните биха гласували за нея.
164
5
 
15
 
! Отговори
до ГЕРБ преди 2 години
А Симеон Дянков с какво ГРАЖДАНСТВО е ?
163
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лицето Десислава Атанасова е отвратителна персона. Като външен министър демонстрира рядко срещано тесногръдие. Винаги се заяждаше за дребни неща. Не можеше да произнесе две сложни изречения поред. Надменна, глупава жена. Типичен пример как герб работи с калинки. Напоследък се изявява все по-често по медиите и с все по-голямо самочувствие и наглост. Ни интелекта и изказа и не са се подобрили. Трудна е за понасяне. Като Цачева и Караянчева ще приключи.
162
10
 
19
 
! Отговори
герб закопани преди 2 години
герб отдавна трябваше да са закопани под купчина фъшkuu. Там са само нагли престъпници.
161
15
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герб не е българска партия -- това е лобистка групировка за прокарване на чужди интереси на българска територия.
160
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая с големия клюн да си взима шапката и да си заминава на село, а не да кряка. Самозабравила се е вече. Иска и се да пълни и тя чекмеджетата.
159
14
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русенското пате много е яло ..ама е забравило че и други преди нея ядоха в джипката с разкопчания цип на шефа !
158
13
 
11
 
! Отговори
Неволята преди 2 години
Де се загуби на пик янов, срам го е от червения му нос ли. Искаме нови избори. Доста веселба с чалгарите, пияниците, кариеристите и властолюбците. Времето им изтече. Белите коне отидоха при ГЕРБ. Даже магаретата избегаха от професионалните про(Т)(Ф)ес(Т)ори
157
15
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи от ГЕРБ врещяха срещу вторите избори, а сега искат трети!!! Май не знаят къде ги сърби - отпред или отзад.
156
16
 
14
 
! Отговори
да, да. преди 2 години
До Браво на служебното/// 800 000 българи, които подкрепят Герб, ги интересува как Герб преценяват ситуацията при настоящата политическа, икономическа и здравна криза, в които ни вкараха протестърските партии, и конституционната криза, в която ни вкара прецедента Грипенов с канадското протеже. Ако, оставим протестърите да ни "оправят" още 2-3 месеца, ще разберем, че може да бъде по-зле и от Лукановата и Виденовата зими. И, всичко заради втори мандат на *** и мераците на галева, бойкикев и ДС.
155
27
 
26
 
! Отговори
нищоправещият преди 2 години
Фигурантът Радеф нищо не свърши цял мандат. Една мишка работеща за БСП и Русия.Това е най-слаабият и най-продажният президент на България досега. Жалко!