Бащата на Кирил Петков: Аз не бих могъл да направя такава жертва

По думите на Петко Петков двамата много обичали Канада
20 авг 2021 14:33, Нели Христова
340
Бащата на Кирил Петков: Аз не бих могъл да направя такава жертва
Снимка: БГНЕС

Бащата на икономическия министър Кирил Петков Петко Петков публикува във Facebook силно емоционален статус свързан с дебата около неговото гражданство.

Петко Петков категорично заявява, че самият той никога не би направил жертвата, която е направил синът му - да се откаже от канадското си гражданство, тъй като страната на кленовите листа е направила за семейството му повече от българската държава и защото и двамата обичат тази страна.

Според него единствената причина Кирил Петков да се откаже от канадското си гражданство е за доброто на България. Бащата на икономическия министър е категоричен, че синът му в началото е бил подценен от опонентите си, а след това те са опитали да го вкарат в "техния клуб".

Ето цялата публикация на Петко Петков:

Искам да кажа, че това, което жертва Кирил - да се откаже от канадското си гражданство - аз не бих могъл да направя.

Канада е една прекрасна държава, която ни е дала много повече от българската държава, и двамата я обичаме много. Кирил намери сили в себе си и за доброто на България, направи своя избор и се отказа. В канадската практика няма такъв прецедент - някой доброволно да се откаже и после като кандидатства, да си го получи обратно.

Дано Господ помогне и неговата жертва не е била на вятъра.

Хронологията е следната. Отначало го подцениха. После той с усмивка спря милиардите на крадците, които от 30 години смучат от нашите пари. Те си помислиха - добре ще го приемем в нашия клуб и също ще ръфа кърваво месо от робите, но - изненада! Какъв е тоя? Не иска да ръфа, а иска да се бори за робите? Такъв не сме виждали. Трябва да го оваляме в лайна и да го изплашим.

Дотук така. Да видим как ще продължи!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


340
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
295
6
 
2
 
! Отговори
Stoenv преди 2 години
Браво на г-н Петков-и баща и син! С вас съм, щом истината е на ваша страна.
294
4
 
7
 
! Отговори
Пенев преди 2 години
Канадският паспорт е един от най- ценените в света . Министерският пост е временен. Според мен този млад човек греши .
293
22
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това не е саможертва, това се казва нахалство и непознаване на законите. Първо, че е учил международно право,а това значи много, а не познава канадските закони. Второ, той не искал да става канадски гражданин, да не е ставал, още тогава да е отказал, ама е имал интерес. И сега в България, не се срамува от своите незнания и с лукава усмивка прави българите на балами. По достойно е да подаде оставка. Не стига,че цялото служебно правителство изтормозиха народа, такова чудо не е било.
292
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бащата се чувства привилегирован, синът - се изживява като привилегирован. Сем. Петкови са свикнали само са взимат май
291
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирил Петков с тая спорна репутация защо още е министър? Че и с двойно гражданство отгоре на компрометираното си минало.
290
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоз баща е нагличък! Да си седи у канадата и хич да не се обажда, че още не са взели властта и тежко досадиха и омръзнаха!
289
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гуд пърформънс, ама няма да стане. В България не пасем трева. Да ти берат греха, тези, които те въвлякоха в престъпните си схеми, и ти самият, дето им пристана.
288
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Страхотна жертва, министър! Е от такива "саможертвеници" сме на това дередже!
287
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голяма част от коментиращите тъгуват за Баце! Аз вече съм гурбетчия, но българския народ може да си коригира грешката на следващите избори! Заради това и се изселих, защото не искам да съм все на последно място по доходи, по здравеопазване и.т.н. А и не искам да работя за дебеловрати мутри със съмнително образование! Връщам се само при нормализиране на обществото, което значи, че много дълго ще идвам на посещение при роднини!
286
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
как пък всички скочихте срещу него!!!Това означава ,че човекът си върши работата
285
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Относно вица и звездичките, които ми сложиха - "...пишело Д.е.б.или..."
284
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един стар, любим ми виц за Кирчо. Бащата на Кирчо отива на родителска среща. Качва се на първия етаж на у-щето и вижда табела "Отличници-6-ци, 5-ци".Пита дали негов Кирчо е тук, отговарят му НЕ, да пита на следващия ет. при средните оценки 4-ки и 3-ки. Но пак същия отговор "Питай на следващия". Там били двойкаджии, ама Кирчо го няма! На по-горния пишело "***", но и тук липсвал Кирчо! Качва се на последния, където с големи букви пишело "КИРЧООО!" /Във вица името си е Кирчо, не съм го сменил
283
1
 
12
 
! Отговори
Майтапчийси преди 2 години
Каква жертва бе, наглецу, да назначиш гаджето со на 8400 евро заплата на месец, да й дадеш кабинет в МИ... Едната *** сменяме с другата само.
282
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Петко Петков , кои са нашите пари ? Твоите в Канада ли ? Ти от 30 години плащал ли си данъци в бг за да говориш за наши? Синът ти почна веднага с далаверите, хариза 33 милиона евро за 10000 електрически трабанта с две врати. Това са по 3300 евро на кола. Бъди сигурен , че те толкова и струват, нищо че цената им е 20000 евро.Синът ти сменя ръководството на Терем със старото,което беше преди и което го изкара на загуба от 12 милиона,сегашното се бори години наред за да го изкара на печалба от 4 ми
281
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирето канадеца освен , че е нагъл челото му е три пръста , не е два , но и три е лоша индикация. Убавец мамин.
280
18
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Крушата не пада по-далеч от дървото". Като виждам какъв мазен, арогантен и крадлив измамник е кирил петков, вярвам, че баща също е негодник, след като го поощрява да наглее и гази Конституцията. Искам, след решението на К.С., че к. петков е назначен за министър с двойно гражданство, да се направим подписка, в която да се искаме отнемане на българското гражданство на кирил петков и баща му поради гаврас българската Конституция.
279
2
 
7
 
! Отговори
Ааа преди 2 години
ИТН добре си отмъстиха на ДБ за помията която изляха по технити кандидат министри.
278
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изявление на ГЕРБ (талибани): "Киро Язовиро трябва да бъде изчегъртан." Изказване на ИТН от дивана фейсбук: "Да му се отнеме и българското гражданство. Ние сме в опозиция"
277
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нееее. Непрекъснато чета за Кирил Петков. Какво направил, какво не направил, какво мисли по този или онзи въпрос. Сега трябва да чета и за баща му. Моля ви списващи, пощадете читателите и се ограничете до роднини по права линия.
276
3
 
6
 
! Отговори
пср преди 2 години
Какво има да чакаме, господина вероятно бърза преди да затворят границите.