Кирил Петков получил документите, че не е канадски гражданин

Служебният министър в изявление: България е моята родина
355
Кирил Петков получил документите, че не е канадски гражданин
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Служебният министър на икономиката Кирил Петков е получил документите от Канада, че не е канадски гражданин. Това посочи той в изявление, разпространено от пресцентъра на МИ.

Още по темата

„Като спазвам принципа за пълна прозрачност на действията ми като министър на икономиката в служебния кабинет и поради нестихващите интерпретации в средствата за масова информация, Ви предоставям копие от волеизявлението ми за отказ от канадско гражданство, подадено на 21.04.2021 г. Миналият петък получих потвърждение, че не съм гражданин на Канада“, посочва Петков.

„Канадските власти ме уведомиха, че документите, удостоверяващи този факт, са изпратени към Посолството на Канада в Румъния, от където могат да бъдат взети от мен. С това смятам за приключени всички спекулации и дебати относно двойното ми гражданство. България е моята родина и аз, както и досега, ще продължа да защитавам интересите на всички честни български граждани“, заключва той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


355
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
21
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано най-после враговете му се успокоят,че треска ги тресеше.А иначе можем да имаме партия на етническа основа,нали господа съдии и бивши управляващи???
5
29
 
17
 
! Отговори
де е Канада преди 2 години
получил документите, ама не били в него, а ги изпратили в Румъния... сигурно с въздушна поща ... ГЪЛЪБ, до изборите за нов фигурант сигурно още няма да са пристигнали
4
7
 
9
 
! Отговори
До 2 преди 2 години
Пак не си ги пило
3
31
 
28
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
.........Миналият петък получих потвърждение, че не съм гражданин на Канада, посочва Петков......... Уааахахахаааааа, ами от 21.04.2021г. до 20.08.2021г. какъв беше бре, търгаш? Аре ставай, сдавай и уволнявай! М и н д и л :)))))))))))))))))))))))))))))))))
2
18
 
43
 
! Отговори
Lina преди 2 години
Продължавайте, министър Петков. Боли, след като се чуват толкова явни с.вински звуци. Ду.песе ще ви спретнат и още обаче.Ще ви измислят сестра, спокойно.Така както държаха да покажат топла връзка между А. Василев И Спецов. То е ясно Това, но е по - важна работата, а не кой с кой си ляга. Но с това разполагат - фонд кафяво, завещан от Пак.перс кръг- ДС.
1
28
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъвто фигуранта такива и калинките му!!!