Кирил Петков получил документите, че не е канадски гражданин

Служебният министър в изявление: България е моята родина
355
Кирил Петков получил документите, че не е канадски гражданин
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Служебният министър на икономиката Кирил Петков е получил документите от Канада, че не е канадски гражданин. Това посочи той в изявление, разпространено от пресцентъра на МИ.

Още по темата

„Като спазвам принципа за пълна прозрачност на действията ми като министър на икономиката в служебния кабинет и поради нестихващите интерпретации в средствата за масова информация, Ви предоставям копие от волеизявлението ми за отказ от канадско гражданство, подадено на 21.04.2021 г. Миналият петък получих потвърждение, че не съм гражданин на Канада“, посочва Петков.

„Канадските власти ме уведомиха, че документите, удостоверяващи този факт, са изпратени към Посолството на Канада в Румъния, от където могат да бъдат взети от мен. С това смятам за приключени всички спекулации и дебати относно двойното ми гражданство. България е моята родина и аз, както и досега, ще продължа да защитавам интересите на всички честни български граждани“, заключва той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


355
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
226
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той е трън в очите на много мошеници и заради това го нападат, дано да продължи в същият начин. Всички бг партии са смешни , нищо добро не се случва, дано само да не се краде.
225
4
 
12
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
До Анонимен .....Да ви кажа ли една тайна - аз никога няма да се откажа от американското ми гражданство......-............... Аве петоколончик, я се скрий в ДС дупката си! Рундю е пътник да знаеш.
224
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да ви кажа ли една тайна - аз никога няма да се откажа от американското ми гражданство. За дивото племе не ме интересува - нечистопътни, прости, комплексари, мързеливи, заядливи, с големи претенции. Оказа се че БГ племето е доста назад в много неща и от това което съм видял пътувайки по света е една голяма ***. Вижте си улиците, изоставените коли, графити, обраслите градини, срутени къщи, грозни блокове. Много много сте зле но няма да го разберете, защото си мислите че на село е най-добре.
223
3
 
9
 
! Отговори
100 CAD преди 2 години
Сега видях, че е пуснал заявлението и е платил 100 долара на 21 април. Но първите 4 страници от заявлението ги няма, няма и резолюция.
222
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато кума ми, преди много години напусна България, беше по времето на соца. Той като високо образован човек, нямаше никакви емигрантски неволи. При заминаването на нашето летище като за последно го разнищиха от проверки, поради анонимен донос.... Тогава той каза, че винаги ще му липсва Родината, но хората никога....След много години му зададох въпрос, че вече е демокрация и сме член на ЕС, сега на какво мнение е? Той ми отговори, че лошите хора не са намалели, а напротив...Затова там си е добр
221
10
 
16
 
! Отговори
УДОБНО Е ТАКА... преди 2 години
БАЩА МИ - КАНАДЕЦ, МАЙКА МИ- КАНАДА.......АЗ - МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ.... ........... КАТО ВИДЯ ДЕБЕЛИЯ.... БЯГАМ ПРИ МАМА И ТАТЕ НА ЗАПАД................ Е ТАКИВА ТАРИКАТИ ТРОВЯТ ЖИВОТА НА КОРЕННИТЕ БЪЛГАРИ......
220
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герб са се превърнали на аниматори. Обикалят по всички села, където има някакво празненство и Бойко танцува с жените от третата възраст. Приличат на гастролиращ цирк.Но те поне знаят за какво се правят на маймуни. Охрани, коли, професори, Главен Прокурор е винаги зад гърба им и могат да си правят каквото си искат.....Коментират разни хора и си задават въпроси, освен тези, които наистина имат много големи облаги от Герб, освен изплашените за работата си, има и едни просто зомбирани.
219
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички, които не искаме да ни управлява Герб, щели да ни дадат по една виза за Канада и след това канадско гражданство...Да не пречим тук, че е много опасно ако мръднем от дъното на Европа.
218
3
 
20
 
! Отговори
Софиянец.. преди 2 години
БКП да си прибере ВЕРЕСИИТЕ-РАДЕВ, МАНОЛОВА, НИНОВА, ТРИФОНОВ, ЧЕРЕПА, БОБОКОВИ, ПРОКОПИЕВ,
217
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ВЪРНЕТЕ ЖИТЕЛСТВОТО! ВЪРНЕТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ОБРАЗОВАНИЕ!
216
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А бе хора, много станаха лъжците в това правителство. Първо Спецов, после Василев, сега и Петков. При това са от един и същи кръг. Много лошо, ако от тия специалисти по измамите зависи бъдещето ни! Осъзнайте се, докато не са ни обрали до шушка!
215
10
 
15
 
! Отговори
Кога преди 2 години
Получил е отказа през август мошеника но. Мълчи
214
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко мъка има по тази Земя......Българи срещу българин, защото главната вина на Кирил Петков е, че е заеършил Харвард. Друго си е онова прасе с леден поглед и 60/40, обаче само за фирмите на Пеевски и подобни истински българи. След като толкова държите, канадците да си стоят в Канада, аз пък искам да се върне софийското жителство, че вече не се диша.......
213
4
 
14
 
! Отговори
КОМУНИЗЪМ ДО ДУПКА!! преди 2 години
ДА ЖИВЕЙ РУМЕН РАДЕВ..!!...И ЧЕРЕПА, БОБОКОВИ, БАНЕВИ, АРАБАДЖИЕВИ,...!!
212
7
 
15
 
! Отговори
БАЩАТА НА КИР.ПЕТКОВ преди 2 години
ЗАЩО Е ОЩЕ Е ГРАЖДАНИН НА КАНАДА..???...... ИГРАЙКАТ ЯКО..........ПЪРВОТО КУФАРЧЕ-МУ ГО ДАДЕ ЛУКАНОВ.... ВТОРОТО - ЩЕ МУ ГО ДАДЕ СИНА КИР. ПЕТКОВ.......
211
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След като хора с двойно гражданство и още по-лошо дори не говорят български, гласуват и определят бъдещето на моите деца, значи предпочитам да дойдат още канадци, та а дано и ние накрая да не обикаляме по света, а света да иска да емигрира при нас. Даже ми е обидно, че ме мислят за такъв *** и ми обясняват разни тикви, че не са допускали мигранти в страната ни. Не, уважеми, те мигрантите, включително и Консула на Афганистан ни каза, че нямат желание да остават в най-мизерната от ЕС страна.
210
5
 
20
 
! Отговори
100 пъти писах преди 2 години
До момента на одобряване на Заявлението, след заплащане на таксите от 10 долара за заявлението и 100 долара за разглеждане на документите, заявителят остава канадски гражданин.
209
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко ми е гот ГЕРб да ме крадът
208
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не харесвам нито една от Партиите. Винаги съм харесвал само определени личности. Кирил Петков е една от тези личности.Не гледам назад, там няма да се случи нищо ново. Със старите муцуни няма как да се случат нови неща...А и в живота, винаги предпочитам да общувам с по-умни или образовани от мен хора, защото това е стремежът към развитието на един човек...
207
14
 
19
 
! Отговори
КАНАДА ЛИКУВА..!! преди 2 години
ОТЪРВАХА СЕ ОТ ЕДИН ЧЕРВЕН ББОКЛУК И МОШЕННИК, ПРИЯТЕЛ НА РАДЕВ И ПРОКОПИЕВ.....