От ГЕРБ: Очевидно Радев не желае да има редовно правителство

Според Десислава Атанасова е можело мандатът да бъде даден на друга партия
26 авг 2021 17:45, Красимир Ангелов
95
От ГЕРБ: Очевидно Радев не желае да има редовно правителство
Снимка: БГНЕС

"Съвсем закономерно е г-н Радев да връчи третия мандат на БСП, все пак Корнелия Нинова го договори с външни сили и други генерали. Освен това преди 5 години почти Илияна Йотова го заплаши, че всяка стъпка срещу БСП ще му струва скъпо".

Още по темата
Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова пред медиите в парламента, след като стана ясно, че левицата ще получи утре третия проучвателен мандат за съставяне на правителство, съобщава БГНЕС.

"Очевидно е и друго, че господин Радев не желае да има редовно правителство. Той изглежда само прави сметки за своите избори, своята кампания и това предполагам желае действието на служебен кабинет, без парламент. Иначе не мога да си обясня по друг начин, въпреки заявките на всички останали т.нар. протестни партии, че няма да подкрепят кабинет на БСП, мандатът да се връчва именно на тях", коментира още Атанасова.

Според нея, ако президентът е искал да се постигне консенсус и съгласие, то е можел да посочи друга парламентарна група за третия мандат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
12
 
4
 
! Отговори
Миро преди 2 години
Идват президентски избори . Трябва де си мисли кой вече ще гласува за гн Радев
48
8
 
6
 
! Отговори
Ами,да.... преди 2 години
За какво му е да прави правителство от тротоарни смешници--ЩЕ СИ НАПРАВИ СВОЕ ПРАВИТЕЛСТВО С КИРЕ--***/канадецо/...ИДВА НОВ ИГРАЧ В ПОЛИТИКАТА.
47
7
 
4
 
! Отговори
До Трябва преди 2 години
Абе ти можеш ли да смяташ. Това дето го казват увеличение то си е намаление бе човек - само на най-ниските доходи им взимат 50 те лева и им дават 40 всичко друго е яко надолу. За медиците на първа линия да не говорим. А па колкото за калинките - новите си изпоназначиха децата и жените на мястото на калинките. Ония поне са ги слагали с някакъв фалшив конкурс, а тея сега прото си назначават поколението, па им вдигат и заплатите.
46
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Президента си знае работата. До ноември - негово правителство, след това пак пак той. Така бавно и постепенно ГРОБаджиите ще бъдат изчегъртани и заличени, от тях и помен не трябва да остане.
45
4
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Доневски от Австрали...бегай да доиш кенгурата и ни са бръчкай в работи,дето не са ти работа!
44
10
 
13
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
КУКУНДЕЛ!...Госина Радев ДВА ПЪТИ ДАДЕ на мераклиите в НС да съставят правителство /според Конституцията/..Сега ПАК ще даде мандат ЗА "РЕДОВНО"!!!...Е,щом МАЙМУНОПОДОБНИТЕКАТОТАЯ в НС НЕ могат да се разберат "Кой кум,кой-сват и кой на булката брат",каква "вина" има Президента?!..Искате да започне да ви кърми и да ви бърше оаканитезадници?..Много лошо ви НАСЪСКА Банкянската Мутра срещу Радев,много лошо!..Но и гза си да съдере,Тиквата НЕ може да стигне и 10 процента от нивото на Радев!..
43
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България е парламентарна република и правителството се съставя на партиен принцип и се одобрява от парламента. Какво значение има тук президента? Или просто го обвиняваме по навик?
42
18
 
15
 
! Отговори
хайше от лондон преди 2 години
ха ха ха оставка на мутрата фигурант радев
41
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ПроСоТо-прав е човека
40
6
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До До ПроСтоТо...САМО ЕДИН "ник" използвам,плешо!!..САМО ЕДИН!...А ако аз съм "амеба",то ти си ПЛАНКТОНА,който осигурява живот на големите (морски) чудовища..
39
13
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
копирах снимката и я разгледах увеличена../аз често се разнообразявам така../..Е,защо останах с впечатление,че лявото око на дамата от снимката е изкуствено?..Липсва блясъка,който се вижда в дясното й око..Освен това дясното гледа на ляво,лявото-на дясно...Странна работа..За протокола:-НЕЗАВИСИМО дали това,което написах е верно,или не,то в никакъв случай НЕ може да се квалифицира като "опит за обида"!!!!..Просто "Поглед върху погледа"..
38
11
 
24
 
! Отговори
ТРЯБВА преди 2 години
Президента изпълнява Конституцията .Но иначе напълно подкрепям Радев - трябва да бави докато не се приеме Бюджета - повишаване на Доходите и Намаляване на Администрацията пълна с Калинки на ГЕРБ - въшките и гнидите се избиват бавно ако главата не се остриже до кожа .
37
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това стана ясно още април месец, когато мазно излъга колко искал да има правителство, но тайно си прокара неговото. Сега е същата история, обаче както върви при първата криза ще се види колко струват.
36
13
 
17
 
! Отговори
НСО шофьорче преди 2 години
Тая сме я минали всички в службата.
35
9
 
20
 
! Отговори
Нане преди 2 години
Таз от, кой сериал за възрастни я поканиха в гепи... Прилича ми на палавата докторица...
34
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя си е пълно куку.
33
6
 
6
 
! Отговори
Готино преди 2 години
е да си опозиция. ГЕРБ се наслаждават на курорта. Критикуваш, критикуваш, искаш, искаш да искаш... Реално на когото и да беше връчил мадната Радев резултата при настоящата ситуация щеше да е оплюване в момента в който си покаже шнорхела.
32
7
 
20
 
! Отговори
мак преди 2 години
Тая да се сърди на герб и т.лупа, че не можаха пак да завземат цялата власт. Това което става сега е резултат от избора на хората, добър или лош, това е. И колко е сме.шна, как помни какво каза Йотова на Радев преди 5 години. А изцепки на оня без джипка, танева, кърджалийската, симеонов, помни ли? Хората ги помнят.
31
6
 
17
 
! Отговори
В паралелната вселен преди 2 години
Радев връчва мандата на ИБГНИ. Деската Атанасова заявява, че Радев е подкупен от Манолова с предложението да направят служебното правителство редовно. В трета вселена по повод връчването на мандата на ДБ Атанасова го обвинява в корупционни връзки с кръга Капитал. В четвъртата с мандата при ДПС Радев се превръща в национален предател, който за щяло и нещяло ходи на поклонение при Ердо, докато ГЕРБ отстоява българските интереси.
30
6
 
14
 
! Отговори
До Рамбото преди 2 години
За това ли ви даде Тиквата пари във Столипиново?