От ГЕРБ: Очевидно Радев не желае да има редовно правителство

Според Десислава Атанасова е можело мандатът да бъде даден на друга партия
26 авг 2021 17:45, Красимир Ангелов
95
От ГЕРБ: Очевидно Радев не желае да има редовно правителство
Снимка: БГНЕС

"Съвсем закономерно е г-н Радев да връчи третия мандат на БСП, все пак Корнелия Нинова го договори с външни сили и други генерали. Освен това преди 5 години почти Илияна Йотова го заплаши, че всяка стъпка срещу БСП ще му струва скъпо".

Още по темата
Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова пред медиите в парламента, след като стана ясно, че левицата ще получи утре третия проучвателен мандат за съставяне на правителство, съобщава БГНЕС.

"Очевидно е и друго, че господин Радев не желае да има редовно правителство. Той изглежда само прави сметки за своите избори, своята кампания и това предполагам желае действието на служебен кабинет, без парламент. Иначе не мога да си обясня по друг начин, въпреки заявките на всички останали т.нар. протестни партии, че няма да подкрепят кабинет на БСП, мандатът да се връчва именно на тях", коментира още Атанасова.

Според нея, ако президентът е искал да се постигне консенсус и съгласие, то е можел да посочи друга парламентарна група за третия мандат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Нане-добре ли сте?
8
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Убавица!
7
12
 
17
 
! Отговори
АнтиРадев преди 2 години
Кръвта вода не става! Винаги верни на партията, винаги верни на... банковите сметки.
6
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре ***, птицо пернАта, президентът до сега едно нарушение на КРБ не е допуснал. Всичко, което прави, го прави в съгласие с КРБ и законите. В момента е задължен да даде мандат на трета сила - дава го, в срок е. Къде ти убива, освен на празната ***? Какво значи да "не желае да има редовно правителство"? Да не ви е спрял нещо да се договаряте? Връчва ви мандатите, както пише. Това, че вие, бившите управляващи, всичките не ставате за ч*еп за зеле, никой не е крив.
5
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев тази година специално пропусна да си пече д-то в Евксиноград да може да ви се хареса още повече за изборите. Но всички знаем, че той е фигурант с неоправдано висока заплата, няколко резиденции като Ким Чен Ун и слуги от НСО които водят Деса за парцали.
4
11
 
24
 
! Отговори
Нане преди 2 години
Свиквайте герберастията...Редовно правителство скоро няма да има, а изчегъртването, ще продължи за неопределено време.. Тая е еманация на герберастката наглост... Колко и струват тоалетчетата и чантичките на таз...
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Очевидно е да и набира спасители да провалят вота на хората. Новия дето бутат е Кирчо
2
10
 
23
 
! Отговори
деси преди 2 години
деси кьоравото да не говори за неща които не разбира
1
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми не желае. То и служебното е на БСП.