Борисов: Ако искат БСП да държат мандата до 36 септември, това е гавра

Според него това се прави, за да не се проведат избори 2 в 1
29 авг 2021 15:54, Елка Василева
292
Борисов: Ако искат БСП да държат мандата до 36 септември, това е гавра
Кадър: bTV

Ако искат БСП да държат мандата и до 36 септември, това е гавра с политиката и държавата, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред bTV.

Още по темата

“Нинова вече трябваше да е върнала мандата. В петък ѝ казаха, че не я искат, ние сме казали, че не я искаме, тя не иска с ДПС. За какво го държи, като няма да прави правителство. Това не е механична играчка да си играе с него. Освен да угажда на Радев да могат да се протакат и да не се проведат избори 2 в 1”, добави той.

По думите на Борисов всичко се прави по сценарий.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
17
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя пак се изходи на метеното.
127
3
 
34
 
! Отговори
Виктор преди 2 години
До 165 Защо си мислиш,че само тебе те боли ,когато ни наричат прости,ние тук в България също се наричаме прости .А не сме ли?Може ли за 30 год.да не можеш да се ориентираш кой е мошеника и да не виждаш кой какво е направил за България?Кой нормален народ ще си разреши лукса 3 пъти избори за 6 месеца + президентски и сигурен балотаж 5 избори и да не си дава смета, че всичко е от неговия джоб?Не сме прости а сме много прости,а младите освен, че са прости са и безотговорни .Това е истината за жалост
126
32
 
29
 
! Отговори
Хм преди 2 години
Ако имахме прокуратура вместо каскетатура досега тоя трябваше да търка наровете в ЦСЗ .
125
28
 
31
 
! Отговори
ИТН преди 2 години
Добре че го свалихме това недоразумение.
124
24
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
още от древността тиквата се е смятала за добър духовен проводник между хората и света на отвъдното ---///---- Да, да... Точно този смисъл са вложили мутрите, когато са нарекли Борисов "Тиквен гьс"...
123
22
 
9
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
Митофф щял да бъде...пазарен от Тиквата за...премиер на БСП-то,защото имал...опит;знаел как...веднага се връща мандата.
122
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Писна ми от разни бесепари, нови стари мутри, успяли от чужбина деца на бегълците с куфарите, всички те да наричат народа ми пр.ост! Като не го харесвате се откажете от него и си сменете гражданството. Кеф ви руско, кеф ви канадско или английско. Само да ви уведомя, че във вашите вени тече същата тая пр.ста кръв. Не е зле да я източите и да я подмените, може с кралска например. Да не забравите да си смените и имената, религията едва ли, тъй като очевидно нямате такава.
121
6
 
27
 
! Отговори
Здравко преди 2 години
Че те всичките чегъртачи на ГЕРП са задкулисни,но лъжливите си обвинения ги хвърлят върху тях и простите вярват.
120
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кутев, прибери си троловете да се изкъпят поне! xD
119
8
 
17
 
! Отговори
Епа преди 2 години
Ти си си виновен , Бойче. Що твоя не си го държа та да си по направиш малко реклама и предизборна кампания... Ами веднага го върна? Дето рИви! И ние ревем, че ни писна от щуротии, ама на никого от политиците не му пука.
118
15
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов знае как се събират трудно парите за държавата. На Нинова не и пука, че е 2 лева лука. Г-жа Импексова беше на 28г. когато дойде от село Крушовица и седна на министрески пост. Грабна куфарите с пари от Костов и заграби Техноимпекс и не само.Как мислите по онова време е било възможно на 28г.жена да вземе министерски пост ако не е била агент на чужда държава? Питайте Нинова защо Станишев я уволни за корупция през 2007г.! В партията и не я искат старите социалисти.Оставката и искат младите.
117
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За да допълня коментара си за тиквите, ще кажа че още от древността тиквата се е смятала за добър духовен проводник между хората и света на отвъдното. В старите келтски традиции тя е била използвана за светилник за душите. По-късно това се превръща в Хелуин. А тиквата е фенерът, който да предпазва хората от зли духове и в същото време да показва пътя на добрите такива към домовете в които живеят близките им.
116
16
 
26
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Мутрите вият на умряло! Техните *** не могат да заблудят никой!
115
14
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боко е самото доказателство, че този народ макар и малък е много пpocт
114
20
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ръси неадекватните си простотии с кофи.... като винаги. Умно нещо не сме чули от него.
113
20
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много голем НОС имаш бе Толуп.Това е от залебването през мутренските ти години.
112
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много често се споменава тиква тук. Аз понеже си падам еко, ще кажа че тиквата е нещо много полезно. Тя съдържа огромно количество витамин А, който ви помага да виждате добре. Който обича тиква се слави с хубаво зрение. Освен това и кожата става чиста и сияйна. Тиквените семки пък са магически при заразяване с ***. Консумирани без обработка, те са най-доброто лекарство против ***, които ви разболяват, изтискват силите ви и хранителните вещества от организма ви. Тиквата е прекрасна.
111
25
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ми пука за ГЕРБ и техния лидер, важното е да скимтят като напикaни кутрета.
110
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нека реве бе, заслужил си го е.
109
16
 
15
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
И защо БСП да не може да задържи мандата? Значи затова Славчо ни в клин, ни в ръкав даде интервю в петък и обяви, че няма да подкрепи? Защото работи заедно с ГЕРБ? Щом имат законно право, ще си задържат мандата.