Борисов: Ако искат БСП да държат мандата до 36 септември, това е гавра

Според него това се прави, за да не се проведат избори 2 в 1
29 авг 2021 15:54, Елка Василева
292
Борисов: Ако искат БСП да държат мандата до 36 септември, това е гавра
Кадър: bTV

Ако искат БСП да държат мандата и до 36 септември, това е гавра с политиката и държавата, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред bTV.

Още по темата

“Нинова вече трябваше да е върнала мандата. В петък ѝ казаха, че не я искат, ние сме казали, че не я искаме, тя не иска с ДПС. За какво го държи, като няма да прави правителство. Това не е механична играчка да си играе с него. Освен да угажда на Радев да могат да се протакат и да не се проведат избори 2 в 1”, добави той.

По думите на Борисов всичко се прави по сценарий.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
3
 
2
 
! Отговори
ние преди 2 години
не сме от ва6то село нито от вас
107
18
 
11
 
! Отговори
Сър Меноф възмутен преди 2 години
Бойко като заговори за пенцйонери, а-ха да се разплаче, а сега е на диета, и му залежалипет- шестОтин поткови, Суджуци, и не си и помислил, на бедните старци да ги подари , та плесенясяли, а Неговите кучета ги отказали, и ги разнасяли по другити села, около Банкя .
106
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига си ривал! Га ядохте кифтетата с ГЕРБ, не ривахте.
105
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
У наше село Банки казват : от играчка, плачка.
104
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
127 не ми пука за тебе. Пишеш като комунистичешко ча аве от чужбина. ДБеец ли си? Виж, за народа ми пука. Защото колкото и да го плюете и наричате пр.ст , народа е добър. Хората са бедни, защото ги ограбиха нагло преди 30 г и с парите им заминаха в чужбина точно тия ДС ченгета, дето сега ни ги пробутва Радев. Тъкмо започна народа да си стъпва на краката, ЕС казаха че се дадат пари и лакомата комунистическа лама изкочи пак. Тоя път обаче няма пак да ограбите народа. Втора 1997 НЕ!
103
2
 
2
 
! Отговори
е преди 2 години
не очакваи чак такава отдаденоствсе пак не всичко което посочи6 или иска6 е твое
102
12
 
7
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
Споко бе ***,кат се приеме...бюджета от НС,тогава ще го върне Нинова.Преди това ще състави...кабинет и ще се гласува по реда в НС.След 18-сет дена,Тиквата ще е...изстрелян на...пистата за нови избори.Както е казал народа: Нови избори,нова Тиква,или...обратното;накрая,все...тиква се...получава...
101
0
 
3
 
! Отговори
на преди 2 години
а=ала
100
16
 
20
 
! Отговори
до 130 преди 2 години
Прието е да се държи до 7 дни или 1 седмица мандата. Всичко извън този срок е протакане и бавене на държавата с цел да се откраднат още 2 милиарда лева. Точно толкова изчензаха за последине седмици. Правителство няма да има дори и да го държи до 36 декември. Нинова съсипа БСП и това задържане сега ще им струва много. Ще бъдат четвърти или пети на следващите избори. Но като е уговорено с Радев да правят далавери - така става.
99
13
 
17
 
! Отговори
смях преди 2 години
Ха,ха,ха......Браво Нинова!
98
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
86, под срина какво имаш предвид? Това, че 3 дни се чудеха как да натъкмосат резултатите, че ГЕРБ да не излезе първа сила и накрая с бюлетините от чужбина дадоха на Слави 0,5% отгоре? Ако това е сриване, питам се това дето БСП претърпя какво е? Слизане до центъра на земята?
97
7
 
21
 
! Отговори
до 120 преди 2 години
Тя пък щото Нинова фиданка. :D Христо Иванов си носи разкопчани саката - не се побира в нито едно сако. Онзи с него Иво Мирчев, където върви като бодигард е станал двойник на Шиши. Бабикян и Капон заедно са 300 кг. :D пу-пу да не дава Господ!
96
16
 
15
 
! Отговори
тя преди 2 години
Ще го държат , колкото е по закон, ти не мож им каза !
95
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 120Свръхтеглото не е добре за здравето. Лошото е,чекомунягите пак ще ни турят на диета,както беше през Лукановата зима ,и през ЖанВиденовата зима.
94
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тюлена изглежла разбира от механични играчки с латексово покритие
93
7
 
16
 
! Отговори
Кака Мара преди 2 години
Репликата към Нинова, че мандата не е механична играчка,звучи доста игриво! Нещо като тишината в спалнята на Дончева, стига соцлидерката да е разбрала намека :-)
92
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 40-ти да го държи!!!
91
14
 
5
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
По-добре да няма избори 2 в 1, защото ще доведат до същите резултати.
90
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Крюела Нинова с нейните 36 далматинци какво правителство ще прави?
89
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чакайте зимата. Тогава друга песничка ще пеете всички. Тия новичките вече изпапкаха целия бюджет за 3 месеца. Тока и парното са с 20% нагоре, бензина също. А от тях следва домино. А и болниците дишат тежко, лекарите са обидени заради освинването на Кацаров, полицията е оплюта, въпреки опита да ги палят и бият с камъни, майките само чакат да наложат тестове на децата, че да излязат със сопите. Гледайте само какво зима идва. Дано бесепарите да са си подсигурили двойно гражданството.