Борисов: Няма да има правителство, докато диктаторът Радев не бъде преизбран

Видно е, че си ходят на гости – и Мая Манолова, и Корнелия Нинова, и Христо Иванов, заяви лидерът на ГЕРБ
29 авг 2021 14:10, Красимир Ангелов
696
Борисов: Няма да има правителство, докато диктаторът Радев не бъде преизбран
Снимка: БГНЕС

"В петък г-н Трифонов обясни колко "прозрачно и ясно" вървят преговорите. Те и сега няма да направят правителство. През май предупредих, че няма да има такова, докато диктаторът Радев не бъде преизбран", заяви по време на общото събрание на Младежи ГЕРБ лидерът на партията Бойко Борисов.

"Какво мнозинство им трябва повече от това, което имат в момента. Видно е, че си ходят на гости – и Мая Манолова, и Корнелия Нинова, и Христо Иванов. Само едно е възможно и то е, че президентските избори трябва да ги проведе служебният вътрешен министър и служебното правителство на Румен Радев", добави той.

Още по темата
Борисов даде оценка на служебното правителство, като по думите му в никой сектор кабинетът не се справя успешно, а мерките са закъснели, съобщава Bulgaria ON AIR.

"Целта е да има още един мандат за президента Радев. Не им трябва актуализация за изборите, за тях има пари. Слагат отново напред пенсионерите, ние всеки месец давахме 106 млн. лв. на всички пенсионери, пък не се хвалихме. Само след 5-6 месеца парите ще свършат и трябва да се повишат данъците, за да има пари за пенсии и заплати. Когато залагаш дългосрочни мерки, трябва да кажеш кой ще е отговорен за събирането на парите – тогава някой ще си отиде за Канада, друг за Англия и пак някой ще трябва да се оправя", заяви Борисов.

"Ако не можете, потърсете ме, ще ви свърша пак работата", завърши лидерът на ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


696
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
457
1
 
0
 
! Отговори
Цитирам: преди 2 години
"Работиш, работиш, работиш и накрая успяваш" Христо ЯвашевВ България в момента е така, работиш, работиш, работиш и успяваш да се задържиш на работа, защото много искат да не работят и да си платят мястото и да вземат това дето е за тебе, да вземат 10000 лева от конкурс в който е участвала с работа на Магрит - дорисувала една фигура и не учила в България даже, или си плати местенцето за асистент да го раздава "На къв ми се правиш"... Правя се тоя дето ви би и чиито награди вие изкунсумирахте
456
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя дъртият глиган кой беше?
455
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Еее, бай ви *** бил жив бе!
454
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти си на много сериозни наркотици ??? Главната психиятрия ли ти ги предиса ????
453
8
 
1
 
! Отговори
Мене ми се струва: преди 2 години
Че подмяната на нещо, което си имаше своите проблеми, но те се решаваха постепенно с нещо, което потроши всичко постигнато като цивилизация и гражданско съзнание за феодализъм и мафия...Съжалявам, че трябва да ви го кажа, но приемете истината за периода 1878 -1945 няма България има колониален режим под Сакскобурготите и Батембергите. 1945 -1990 има България, но Плъхоубийчето реши да я няма. 1990- 2021 все още има България ама ако продължава така корена на злото да се правите, че го няма ....
452
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До "протестиращ"Ти специално ще гризнеш на тиквата питоня.
451
8
 
5
 
! Отговори
Протестиращ преди 2 години
То е пределно ясно че Другарката ще си играе с камиончето докато не се намерят пари за Юмручния ! А вижте как се държи ДПС които не коментират нищо ! Ние понеже много ги разбираме нещата ще гризнем дръвцето !
450
4
 
8
 
! Отговори
Бай Петко преди 2 години
Сина ми се отказа от канадско гражданство. След Левски и Ботев никой друг не е правил такава жертва за България. Дано го оцените, ако сте разумни и мислещи хора.
449
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само да попитам Георгчо ли е "младежи герб"? Че те "младежите" на герб по-дебели и от старейшините бе. На Гьоргчо всеки момент ще му се пръсне копчето на ризата, а за панталона не смея и да си помисля. То яло, яло, па се .
448
6
 
17
 
! Отговори
Дйдййд преди 2 години
И този психопат е бил министър председател толкова дълго време.
447
0
 
5
 
! Отговори
Мисълта ми е: преди 2 години
Че целта на цялата "Демокрация" беше социалистическия режим да бъдат корегирани пропуските и нещата, които не работеха. Хората се вързаха типично по "Перестройка" на Горбсчов. А то к'во излезе - огромни парични суми и ресурси липсват, обществените сектори са в пълен погром, цялата държава е похристиянчване и порелигиозване, чужденец да си в България, но не и българин. Прилагат се нацистки и дискриминативно практики в образованието против науката и бизнеса и докажи че твърденията ми са неверни.
446
6
 
9
 
! Отговори
Хитър Петков преди 2 години
Завършил съм Харвард и ми се полага да съм поне министър. Това е добър, скъп университет, и който го е завършил трябва да управлява и да се разпорежда с държавна пара. Бизнеса ми не потръгна, но за три месеца вече съм напред. Влезте в групата ми и ме подкрепете за министър-председател. Ще успеем още повече. Супер съм сигурен съм в това.
445
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я се кандидатирай та румбата да те приключи окончателно ...нали си ербап
444
10
 
6
 
! Отговори
до 520 преди 2 години
Пука ми че тоя фъфляк и Деса ще живеят добре на гърба на народа
443
1
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
(5) Ако не се постигне съгласие за образуване на правителство, президентът назначава служебно правителство, разпуска Народното събрание и насрочва нови избори ..Е?...КЪДЕ ИЗЛЪГАХ?...Можеш ли изобщо да четеш и да ОСМИСЛЯШ написаното?...КЪДЕ ИМА УПОМЕНАТ СРОК ЗА ТРЕТИЯ мандат?..-Ами НЯМА!...ТОВА Е ПРОПУСК в текста на Конституцията,няма две мнения,но така или иначе той има силата на ВЪРХОВЕН ЗАКОН..
442
5
 
9
 
! Отговори
кво ти пука преди 2 години
Тебе три пъти те "преизбират".Няма лошо и Радев да бъде преизбран още веднаж.
441
1
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Анонимен..да продължим:-"(3) Ако и в този случай не бъде предложен състав на Министерския съвет, президентът в срока по предходната алинея възлага на някоя следваща парламентарна група да посочи кандидат за министър-председател.(4) Когато проучвателният мандат е приключил успешно, президентът предлага на Народното събрание да избере кандидата за министър-председател."(5) Ако не се постигне съгласие за образуване на правителство, президентът назначава служебно правителство, разпуска Народното
440
1
 
1
 
! Отговори
След като: преди 2 години
Царска Бистрица е на сол потрошена, Плъхоядчето ще стопли какво е направил с държавата той и хората му.Всичко е потрошено и нищо не работи както трябва... И пари за цивилизационни и много важни работи няма ...Ще рече човек, че това тука е селце и квото става в читалището е единствената култура дето ще видите ...
439
1
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Анонимен...Добре,въпреки нежеланието ми,да си поиграем на ЦИТАТ!..И Така:"Чл. 99. (1) Президентът след консултации с парламентарните групи възлага на кандидат за министър-председател, посочен от най-голямата по численост парламентарна група, да състави правителство.(2) Когато в 7-дневен срок кандидатът за министър-председател не успее да предложи състав на Министерския съвет, президентът възлага това на посочен от втората по численост парламентарна група кандидат за министър-председател."
438
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спокойно , няма да те търсим, може да излизаш в пенсия. Пардон, след като минеш през чистилището на съдебните процеси. Нищо лошо спрямо Борисов, като цяло не изглежда лош човек по начало, но д астои на власт и то цели 12 години му беше много, прекалено много.