Борисов: Няма да има правителство, докато диктаторът Радев не бъде преизбран

Видно е, че си ходят на гости – и Мая Манолова, и Корнелия Нинова, и Христо Иванов, заяви лидерът на ГЕРБ
29 авг 2021 14:10, Красимир Ангелов
696
Борисов: Няма да има правителство, докато диктаторът Радев не бъде преизбран
Снимка: БГНЕС

"В петък г-н Трифонов обясни колко "прозрачно и ясно" вървят преговорите. Те и сега няма да направят правителство. През май предупредих, че няма да има такова, докато диктаторът Радев не бъде преизбран", заяви по време на общото събрание на Младежи ГЕРБ лидерът на партията Бойко Борисов.

"Какво мнозинство им трябва повече от това, което имат в момента. Видно е, че си ходят на гости – и Мая Манолова, и Корнелия Нинова, и Христо Иванов. Само едно е възможно и то е, че президентските избори трябва да ги проведе служебният вътрешен министър и служебното правителство на Румен Радев", добави той.

Още по темата
Борисов даде оценка на служебното правителство, като по думите му в никой сектор кабинетът не се справя успешно, а мерките са закъснели, съобщава Bulgaria ON AIR.

"Целта е да има още един мандат за президента Радев. Не им трябва актуализация за изборите, за тях има пари. Слагат отново напред пенсионерите, ние всеки месец давахме 106 млн. лв. на всички пенсионери, пък не се хвалихме. Само след 5-6 месеца парите ще свършат и трябва да се повишат данъците, за да има пари за пенсии и заплати. Когато залагаш дългосрочни мерки, трябва да кажеш кой ще е отговорен за събирането на парите – тогава някой ще си отиде за Канада, друг за Англия и пак някой ще трябва да се оправя", заяви Борисов.

"Ако не можете, потърсете ме, ще ви свърша пак работата", завърши лидерът на ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


696
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
437
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оня ден най-после показаха филм, който не е по-стар от 10 години. И по какво познах? Актьорите носеха маски. Страшен филм, разбивач на ковида!
436
5
 
2
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
До Сата НАТОЗащо трябва да се сезира прокуратурата, заради истината ли? ----////----- Защото това е клевета срещу Държавния глава, следователно е посегателство срещу Държавата.
435
8
 
5
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Другарят Винету освен това рекетира държавата с бежанския проблем. Очевидно е заложил някакво задкулисно сътрудничество с Брюксел и Анкара, за да завземе властта. Моля Прокуратурата да влезе в ролята Си.
434
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ПроСоТо НЕ ЛЪЖИ!!!"Чл. 99. (3) Ако и в този случай не бъде предложен състав на Министерския съвет, президентът в срока по предходната алинея възлага на някоя следваща парламентарна група да посочи кандидат за министър-председател." А ТОЧКА (2) ГЛАСИ: " (2) Когато в 7-дневен срок кандидатът за министър-председател не успее да предложи състав на Министерския съвет, президентът възлага това на посочен от втората по численост парламентарна група кандидат за министър-председател."
433
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той си признава че го снимали до шкафчето с кюлчета, те разправят няма доказателства.
432
9
 
8
 
! Отговори
Bobi преди 2 години
До Сата НАТОЗащо трябва да се сезира прокуратурата, заради истината ли? И малките деца разбраха, че Радев е диктатор и майцепродавец. Колко още време ви трябва?
431
15
 
12
 
! Отговори
Bobi преди 2 години
Прав е Борисов. Не му бях фен, ама напоследък май само той се оказа, че става за нещо. Радев е пълен фейк, както и подчинените му министри. Успя да ни излъже преди 5г, повече не. Само Борисов знае изобщо къде се намира - другите са болшевик парти.
430
11
 
15
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Господин Гешев, самосезирайте се по посод изявленията на лицето Винету, наричащ Президента на Републиката "диктатор". Това е клевета и углавно престъпление.
429
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов, хич не те е еня, че ще свършат парите за пенсионерите след 6 месеца. Признай си, че те е еня, че свършват парите за шкафчето. Ако те беше еня за хората ти нямаше 12 години да ни държиш най-бедни, да доведеш България до най-корумпирата страна и на последно място по свобода на словото. С какво права след като срина България правиш оценка на тия грамотни момчета? Засрами се и изчезни на минутата от всякакъв ефир. Ти и най-вече ти си виновен за нашата бедност.
428
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хайде новата опорка завъртяха, няма доказателство за открадното. Оня раздавал милиарди предварително за магистрали без срок. 8 самолета ни купи дето ги няма.
427
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още са живи, още мърдат стероидните привърженици на борисов. Каква само жизнеспособност!
426
8
 
9
 
! Отговори
леле преди 2 години
След това му изказване мога само да кажа: Боже, прибери си вересиите."
425
13
 
9
 
! Отговори
чико преди 2 години
Много жалко,че има хора които вярват на Радев и неговите протестъри.Ясно прозира целта на БСП и Радев.Мандат за увеличаването доврието в БСП,а Нинова официялно да даде подкрепа на независимия Радев.Жалко за надеждите възлагани на Слави,нищо положително,освен това,че ГЕРБ известно време няма да управляват.
424
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БУДА НЕ БЪДИ СКРОМЕН, Я КАЖИ С КОЛКО ЗАЕМИ БЪЛГАРИТЕ ЗАДЪЛЖИ И ПОСЛЕ ГОВОРИ ЗА ДРУГИТЕ ЩО ХАРЧЕЛИ ТВОИТЕ ПАРИ!!! И САМО ЕВТИНИТЕ *** КАТО ИВАН ЙОРДАНОВ КОСТОВ СЕ ПРЕДЛАГАТ ПО ТВОЯТ НАЧИН... ХАЙДЕ ВЪРВИ ДА СЕ ЦУНКАШ С НЕГО...
423
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тез лъжливите комунисти едно доказателство не успяха да му изкарат на бойко. Ама то и корупционните реактори и източеното КТБ са все милиардни далавери на комунистите.
422
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя кога си извади ръката от джоба, мое и да се заслушам кво дума. Но докато ръката е в мазния джоб-не!
421
0
 
0
 
! Отговори
Има много причини преди 2 години
За ниско относително трудното, за 14 години дето са ме цакали с дребния шрифт, за пълните безобразия, за отмъщение, да си купя мотор и най-вече да си заслужа мястото сред ония дето си не продадоха гъ*те и влязаха през оная черна врата през която минаха Дьолакроа, Жерико и още много други ....
420
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не им обръщай внимание на лилипутите Бойко - всичко ще си дойде на мястото.
419
7
 
8
 
! Отговори
Kit Chelin преди 2 години
Първа новина по БТВ и Нова е срещата на др. Борисооф с младежкото герберче. Това ли е най важното в момента в България. Дали герб са първа, или втора политическа сила медиите непрекъснато ни облъчват с обиколките и срещите на ББ из страната. Той сега е никой, защо никога не е първа новина някоя среща на президента, премиера или политическите обстановка в България. Все Бойко е в устата на журналята. Нямате срам господа, но трупате омраза към себе си със своето слагачество. Той освен да обвинява и
418
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Арестуват го тоя наркотрафикант, че никой не го понася вече.