ГЕРБ иска оставката на Кацаров, не се справял с COVID кризата

Провалил се при ваксинирането, не чувал бизнеса...
Обновена: 3 сеп 2021 13:18 | 3 сеп 2021 13:12, Камелия Цветанова
82
ГЕРБ иска оставката на Кацаров, не се справял с COVID кризата
Снимка: БГНЕС

Според депутатите от ГЕРБ здравния министър Стойчо Кацаров не успява да овладее кризата с разпространението на коронавируса и заради това настоява за неговата оставка.

„Настояване Румен Радев да поеме политическата отговорност като освободи служебния здравен министър д-р Стойчо Кацаров“, поиска бившият здравен министър Костадин Ангелов.

Като мотиви затова той посочи провала на ваксинационната кампания, несправедливата методика на разпределението на допълните средства за медиците на първа линия, кризата с наличието на „Ремдесивир“, както и недостатъчните количества запаси от кислород.

Освен това Кацаров не се вслушвал в опасенията на бизнеса, когато налагал нови ограничителни мерки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още по темата: ГЕРБСтойчо Кацаров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
2
 
0
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 2 години
До Анонимен 17: "опити за хитруване"? Това са си твои съчинения. Димитър Петров каза: "Може да има ваксини с изтекъл срок в някои болници, но в складовете на министерството няма" Къде е тук хитруването? .......................................................................................... Разбираемо е, че за гербаджийските *** е важно да представят нещата така, че при Бойко всичко е било наред, а без него нищо не върви както трябва. Но ниският процент ваксинирани го дължим именно на него
60
1
 
0
 
! Отговори
malart преди 2 години
Спомням си онзи техния плазмодий колко противен беше и веки сега изглежда по-справящ се от него
59
2
 
4
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Наи много починали от пандемията имаше миналата година когато управляваше - герб
58
3
 
6
 
! Отговори
Вики преди 2 години
Ха, ха, ха... Че вие нали много се справяхте! Май бързо забравихте, че по ваше време умираха по 150 човека на ден!
57
4
 
9
 
! Отговори
Гост преди 2 години
Е, ГЕРБ щото се справиха и спряха пандемията в БГ.Малеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее
56
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Лекарства има Ще видим колко "има" когато настъпи бума на вълната. А виждам и опити за хитруване: в складовете на министерството няма, но в други складове и по районните звена? Там как е? И други такива шмекерии на дребно, които ще лъснат когато дойде голямото "мяу". Тогава ще има други опити за опашати лъжи.
55
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До една Отвратителни сте тия, които се правите на неразбрали каква е разликата между ситуацията в началото на пандемията и сега!!!!
54
0
 
8
 
! Отговори
Лекарства има преди 2 години
Тази сутрин по БТВ зам. министърът на здравеопазването Димитър Петров каза, че има редовни доставки на Ремедесивир, спрян е износа на нискомолекулярен хепарин и има кислород навсякъде, Не е спрян износа на кислород, тъй като няма дефицит. Липсвал е кислород само в болницата в Хасково поради проблеми с доставчика, сега той е сменен с друг. Ваксини с изтекъл срок в складове на министерството няма, забавени са доставките на Астра Зенека и част от тях се пренасочват за дарения, а други - за продажба. Това е истината, другото са спекулации.
53
2
 
9
 
! Отговори
Манафейко: преди 2 години
Е те `щото ГЕРБавите изповаксинираха всичко живо!
52
0
 
8
 
! Отговори
грешка от бързане преди 2 години
Омразници!
51
4
 
12
 
! Отговори
една преди 2 години
Наглите гербаджии искат оставка на Кацаров!Май бързо забравиха как хора умираха на стълбите,без лекарска помощ,затваряне при десет болни,КПП-та,забрана за посещение на паркове и още и още.Да си затварят червивите уста,умразници!Ангелов забрави в какво състояние остави ,,Александровска",липси много милиони.Отвратителни сте!
50
1
 
6
 
! Отговори
Искат преди 2 години
за да сложат друг, който да затвори Държавата!!!!
49
4
 
19
 
! Отговори
пешо преди 2 години
Идеален е Кацаров, леко - леко, хем СЗО доволни, че има мерки, хем на практика всичко работи и децата ще тръгнат на училище :) Аз нямам рекламации. Виж, ботокса е яко противен и траверсите на Д.Петков го *** редовно преди, ама няма смисъл...
48
2
 
16
 
! Отговори
антиваксър преди 2 години
Ботокса да си поеме неговата отговорност за незаконните трансплантации, преди да иска чужди уволнения.
47
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз пък искам оставката на Ангел Кунчев заради *** му предписания за принудително налагане на мерки!!! Знаете ли какво е Швеция в момента бе??? Демокрация е във Швеция, истинска демокрация!!! Гледам клипове отпреди два дни - в молове, в магазини, в метрото в Стокхолм, никой не носи маска! Тук там се вижда някой заблуден с маска. Но си му личи че е турист или чужденец, щото повечето са черни или тъмнокожи!И няма трупове по улиците, странна работа! Няма линейки, няма страх и паника...
46
3
 
9
 
! Отговори
антиваксър преди 2 години
До Анонимен 46 На последните избори 642 165 души са гласували за герб, ама и сдс вътре. Защо тези 3 млн. гербави не гласуват за герб :)
45
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Костадин Ангелов е изключително корумпиран и това се знае в средите, слаб като лекар и голям интригант,.... Той би мразил всеки министър на здравеопазването, и би настройва хората срещу него от яд и злоба че не е той на поста!Министър Кацаров би трябвало да бъде предложен за най- висока награда за борбата с корупцията в здравеопазването и Болниците.. но това е само началото.... трябват му съмишленици и подкрепа! А в борбата с Covid е доста балансиран!
44
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кацаров не се справял. А бай Киро дори не можеше да прочете каква заповед е подписал. За Ботокса да не говорим.
43
3
 
7
 
! Отговори
SS преди 2 години
да де, ама ГЕРБ са 'мафиотска структура', както бе гласувано днес в парламента
42
1
 
18
 
! Отговори
Активист на БСП преди 2 години
Щото па техният счетоводител се справи!!!????