Йорданов: ГЕРБ е мафиотска фигура, Атанасова: Липсва му елементарна култура

Шефът на ПГ на ИТН отнесе забележка
446
Йорданов: ГЕРБ е мафиотска фигура, Атанасова: Липсва му елементарна култура
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Отново сблъсък ИТН-ГЕРБ в пленарната зала и лични нападки. "ГЕРБ е мафиотска фигура“, обвини председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов, заради което шефът на НС Ива Митева му направи забележка.

Реакцията на ГЕРБ не закъсня.

Още по темата

"Госпожо председател, не позволявайте на хора, дошли тук с тениски все едно са на фитнес, да правят квалификации на моята партия, аз не съм мафиот“, скочи Александър Ненков от ГЕРБ.

Председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова поиска от Митева да отстрани Йорданов от пленарната зала заради обидите.

"Това, че г-н Тошко Ви е партиен шеф, не означава, че трябва да му позволявате да обижда ПГ или някой друг. На същия този Тошко му лисват не само елементарни познания за Правилника, но култура. Г-н Тошко вчера нарече ГЕРБ най-отвратителната партия, но зад партия ГЕРБ стоят 600 000 души“, отсече тя.

Ива Митева й отговори, че Йорданов не й е партиен шеф, защото не е член на ИТН. Освен това му наложила забележка и съгласно Правилника друго не можела да направи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


446
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
332
1
 
0
 
! Отговори
Кико преди 2 години
Всяка жаба да си знае гьола,всяка *** клона!
331
1
 
1
 
! Отговори
Фактите преди 2 години
Е с това бело, Славчо го изкарахте като Старецът от планината който праща хашишините на мисий. Били са му много предпазни.
330
2
 
5
 
! Отговори
САМО ГЕРБ преди 2 години
Е, добре че беше ГЕРБ да България да бъде забелязана и в чужбина. Иначе си стояхме някъде там в ъгъла
329
7
 
1
 
! Отговори
Симеонов преди 2 години
Сопо.и като Сашо и Деса,са най подходящи за партията която губи височина! Единия й "мотор"е отказал,другия започна пуши,а земята "наближава".Тези две кучета мъжко и женско,ако не лаят по някой от итн,то на президента Радев,няма да му се размине. Балбути,не "стреляйте"по президента!Всички знаем,че той е в съня ви,но не като добър вестоносец,а като пратеник на Всевишният,който иска да сложи ред в хаоса,сътворен от управлявалите ни,до преди шест месеца.
328
9
 
4
 
! Отговори
Л.Иванов преди 2 години
Е, най- после Тошко да каже нещо абсолютно вярно- ГЕРБ е абсолютно мафиотска структура, ръководена от най- големия мафиот на Балканите! Кражби като за последно, корупция на ента степен, дори и БКП бледнеят пред тях.И питам младите, които членуват в ГЕРБ- този ли ви е модел, този ли ви е пример в живота,като него ли искате да бъдете?
327
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
браво Тоше,направо къртиш.Защо не се сбиеш с Десислава Атанасова(от категорията ти е)да покажеш какъв каратист си,или да пребиеш някоя друга жена от парламента?Кърти Тоше,изчегъртвай много жени има за биене в парламента,ясно е че с мъже те е страх да се заяждаш,но ти си смел и опасен каратист и много жени ще пребиеш
326
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Г-н Тошко е най-комплексираният човек,който съм виждала.Или баща му като малък го е изнасилвал,или децата в училище много са го били,или слабоумието и малкият му ръст са го комплексирали.Но по-смешно и жалко нещо в парламента отдавнаа не сме имали
325
7
 
1
 
! Отговори
Герб преди 2 години
Лицемерният език на герберастите им служи само за близане. Те си знаят на кого и какво. Особено финансовите им лидери като Горанов, Мавродиев, Ананиев, Менда Стоянова и останалите. Честито на икономистите от БНБ и на тези от Бойко Борисов Раздава. Те като, че ли започнаха да разбират как стоят нещата с парите в държавата. Повече от година страната е в чакалнята на еврозоната, а те продължават да си дават данните в левчета.
324
3
 
16
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 2 години
Просташкият език на чалгарите лъжесценаристи няма граници и дъно и е много жалко,че голяма част от българите се подведоха по техния плоскодънен сценарий,режисиран по също тъй глупав и просташки начин от гл.чалгар трифУнов.България в момента е превърната в сцена на долнопробен театър с долнопробни артисти,но глупавата ни сбирщина от чалгари харесвет точно това и превръщат държавата ни в посмешище, а ибгни-идват с братя галеви, с васил божков, с ванко-1 и други подобни забогатели ***.
323
2
 
11
 
! Отговори
Данчо от Елин Пелин преди 2 години
Я лично подържам написаното по долу от Стойне от Чукурово. Моем само да допълним: да си праат партии и хижарите по планините, и бензинжиите по бензиностанциите и рибарите от Черно море - та белким,чунким,санким съ пооправат нещата у таа забравена от Бога страна и народ...оти нема никаква управия!
322
3
 
24
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
След това което сътвориха Учиндолските месии и техните пророци в Парламента, лъсна цялата им несъстоятелност и се видя какво не трябва да се прави в политиката, така че това което те неистово отричат и изчегъртват май ще се окаже единствената здрава част от организма на българската политика и обществен живот, незасегната от тумора на вдигнатите юмруци и произтичащите от тях Сестри галеви, бойкикевци и тошковци - всички те продукти на червената ДС-номенклатура от преЦедентството на фигуранта.....
321
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 383 "...голямо плюене и борейки се с мафията на ГЕРБ". Плюенето е очевидно - от ПЕТ години през стиснатото устенце на руския наместник в страната не сме чули нищо освен комунистически лозунги и клишета и ПРИЗИВИ за тотална РАЗРУХА и хаос. Е, с мутро-пари ПРЕВРАТЪТ му най-после успя! Да де, и какво имаме в резултат? Нито Америка, нито Русия обръщат каквото и да било внимание на едно МАЗНО НИЩОЖЕСТВО, ама то все още щъка и продължава да ИМ СЕ МАЗНЯВИ и да ни ЗАГРОБВА!
320
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гусине Тошко, навремето си България я веселяха ТРИМА тошовци: Тошко Козарев, Тошко Колев и Тошко Живков. Сега Ти си САМО един - тошко слаФчУФски, което означава НЕ "СМЕШЕН", а ***, само по себе си "ЧАЛГАДЖИЯ" е синоним на ЯЛОВОСТ- трийсетгодишно опростачване на бездруго опростачените комуно-едноклетъчни. Лесно е да опростачиш вече опростачен "суверен", я се пробвайте с непромитите все още homo sapiens-май са останали още няколко въпреки лютата ви чалга-юмрукчовска ПРОПАГАНДА. С гнусньо НАПРЕД!
319
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
вън комунистите на Славчу от парламента оставкаааа
318
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПРОДЪЛЖЕНИЕ КЪМ 384...И когато едно дете се окаже ЧИТАВО и е наясно с лицемерието, злобата и хищничеството на разните му там злокачествени тумори - тошовци и мун...ьовци, то се оказва аутсайдер. И после - младите им били криви! ЗАЩО младите не бягаха от страната през последните ДЕСЕТ години, а сега всеки стиска зъби и се чуди дали да не хукне нанякъде, където НИКОЙ не го пуска?
317
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
голямо плюене и борейки се с мафията на ГЕРБ обединените крила на БКП отвързаха цената на тока за бизнесса вдигнаха парното водата вдигнаха и горивата .. бензина до пролетта ще стигне 3 лева .. страшна борба страшно обиране на народа под лозунги и демагогия
316
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 383 "Щом българи са гласували за Мая ,Хаджигенов и Тошко , то те се определят с тях. Извода е : много глупав народ." Поздрави за поста! Не бива да забравяме обаче, че този "суверен" е промиван в продължение на 75 години от комуно-чалгарска помия. Чисто генетично тук-там все още има и непромит мозък - и тъкмо на такива жална им майка! Съзнателно не съм говорил на децата за простащината като официална държавна ПРОПАГАНДА - от СТРАХ за оцеляването им, но те се оказаха ЧИТАВИ.
315
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Случаен минувач 381 "Затова наистина трябват мажоритарни избори!" Добре, че и хал-хабер си нямаш от "мажоритарен вот". По-простичко речено - който има повечко пари, той пИчели. Така ДУПЕдавците се купуват на кило - кой колкото си купи, и кой каквото си иска, това си прави с плебса. Ама нищо де, след като изчегъртахте "Бокото", водете се по акълчето на гнусньо - мазни се на хАмериката (те дори не го забелязват), пък го е страх да не би Решетников да му спретне някоя салатка с "новичок".
314
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом българи са гласували за Мая ,Хаджигенов и Тошко , то те се определят с тях. Извода е : много глупав народ. Цяло чудо е че има поети и творци изобщо.Били сме най - интелигентните , но не сме се развили заради исторически и географски особености.Като гледам за кого се гласува май развитието ни си е лично наш проблем свързан единствено с личната ни глупост, простотия , липса на елементарен такт.Аз лично 10 г бях началник на българи и 10 г на азиатци. Има ли нужда да ви казвам с кого предпочитам
313
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 372"Всичко случващо се в момента работи в полза на Герб, ще има неприятно изненадани сценаристи." ГЕРБ НЯМА да се върнат скоро: продължават да печелят изборите - и на 4.04., и тези на 11.07.- с КАПИТАЛНА мутро-инжекция, макар че Чалга-юмрукчовщината се води УЖ "първа сила" - толкова "първа", колкото и "първата дама". НЯМА да се върнат, защото този път Те НЕ искат,чакат да ни дойде акъла. Първо да огладнеем достатъчно, юмрукчото си е чист комунизъм, не е шега работа, я!