Борисов: Защо Йорданов чак сега сподели за колосалния подкуп?

Радев нарушава конституцията ежедневно, заяви лидерът на ГЕРБ
5 сеп 2021 14:29, Елка Василева
439
Борисов: Защо Йорданов чак сега сподели за колосалния подкуп?
Снимка: архив, БГНЕС

В условия на диктатура, в каквато е България, Радев нарушава конституцията ежедневно. Има си срокове, няма значение, той казва - тук толкова, рекетьорски. Всичко зависи само от диктатора, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

В държавата има само хаос, скандали и корупция. каза Борисов, който е на посещение в Бургаския регион.

Още по темата

Борисов коментира и заплахата за живота на председателят на Народното събрание Ива Митева. Според него тя е била измислена, а целта - да се отклони вниманието от сериозните проблеми пред страната.

Борисов коментира пред журналисти и твърденията на председателя на ПГ на "Има такъв народ" Тошко Йорданов, че Татяна Дончева е предлагала 500 хил. лв. за "покупка" на депутати от партията.

"И аз се чудя как този блюстител на правото министър Рашков, намразих си името покрай него, не се самосезира, не прати БОП, не отиде ДАНС, Радев. И премиерът не се намесва. Той казва, че е на листче пред камери за депутат, кой е тоя депутат, къде е това листче, къде се случи това? Защо г-н Йорданов, който говори за ГЕРБ, че е мафиотска структура, като истински мафиот мълчи дни наред и чак вчера споделя за този колосален подкуп от половин милион за депутат?", попита лидерът на ГЕРБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


439
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
307
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Извинявам се, забравих, че комплексирана кадъна е *** в сайта.....хахахаха :))) Просто забравям, че това е неприятелски сайт, требва да внимаваш постоянно.....хахахахаха :))) Еми понеже си кадъна, гласувай за партията на ромчето, явно не си доволна от услугите на ДС агента Доган......хахахахаха :)))
306
7
 
7
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Така де, не разбрахте ли, че само Бойко Борисов си купува успешно депутати от други партии, че и цели партии. Там играят много милиони, а не някакви жалки 500 хиляди. 12 години грабеж е това, не е шега, това са милиарди и то много
305
2
 
12
 
! Отговори
Надблюдател преди 2 години
Тролчета мили, не Борисов драпа за власт, а вашата алчност, некадърност и цинизъм ще го върнат във властта! На него не му се налага нещо да прави, просто да остави хората да ви се нагледат, да оцелеят Радевата зима която се задава, и тогава некадърната опозиция сама ще го потърси, да им спасява зацапаните з-ци! Този филм го гледаме от повече то 30 години!
304
11
 
6
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Много нагъл бившия, много.
303
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боко Йоца Амстердам а питал за теб.Защо ли?
302
9
 
7
 
! Отговори
Активист на БСП преди 2 години
За теб тези са джобни пари,другарю БУДА !!!
301
6
 
4
 
! Отговори
до к.311 преди 2 години
До Ха-ха Тоя номер с Лукановата и Виденовата зима не минава.Основните опозиционни сили са ИТН и ДБ, първите са аполитични сценаристи, а ДБ - костоваците на ген.Атанасов и върло десните на Лодкаря. Така че си признай откровено, че лъжеш. Новите десни ще бъдат млади хора, обединени от ексминистрите А.Василев и К.Петков, както и мигрантите от чужбина. Срещу тях - олигарсите на Борисов, тези от държавната и общинска администрация с 30% увеличени заплати,селяните от затънтените села, ресторантьори
300
12
 
6
 
! Отговори
Сатрапа Борисов преди 2 години
Борисов кажи си за терористичните ти групи които вилнеят в Перник, Пловдив и други градове които убиват хора !
299
4
 
6
 
! Отговори
До 317 преди 2 години
Мата Хари, ти ли си?
298
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разбий червените мутри Бойко - народът има нужда от теб!
297
16
 
9
 
! Отговори
До 291 преди 2 години
Правителството на Борисов беше разчело бюджета само до края на април.Ако служебното п-во не беше преструктурирало отделните пера в бюджета,сега нямаше да има пари за нищо.Преди да паднат харчеха и крадяха като за последно.
296
7
 
11
 
! Отговори
Отговор преди 2 години
До Крадлив морков Най-нещастни са сините и червени комунисти, които Борисов държа десетилетие, далече от държавната ясла! Какво беше преди него...,още има оцелели, а какво ще е след него...идва зима , всички ще видим!
295
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Уооооу, минусчета от малцинствата......хахахаха :))) Изберете ромчето Киро, гледам другите медии подготвят почвата за новия месия, не стана с Чалгаря.....хахахахаха :))) Проблема е, че Кирчо не мяза на нищо, плюс това ми изглежда на джебчия с фалшива диплома (хващал съм много джебчии, Кирчо дори има "близнак", много си приличат), обречена на провал е целата работа ":))) Радев да преосмисли нещата, щото дори Рашков млъкна....хахахаха :))
294
13
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До РАДЕВ, ЗАЩО МЪЛЧИШ??..остави го Радев!..Кажи ТИ защо ПИЩИШ?
293
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баце, умните хора след толкова години управление преминават един мандат в опозиция, докато се разсее лошата миризма,която те са причинили с близките си олигархични кръгове,комбините с бизнесмени, спечелили милиони от привилегии с такси, или пък натрупали много пачки от банкноти по 500 ?, че и златни слитъци,жестокото разпръсква- не на протестиращи млади хора и т.н. Ти се втурна отново да управляваш. Това ще ти изиграе лоша шега. Хората вече прогледнаха и стотиците хиляд държ.чиновници няма да те
292
1
 
5
 
! Отговори
Цар Белот преди 2 години
Защото коз-овете се вадят най накрая
291
8
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Истината..Първото ти изречение е 100 процента истина и не се нуждае от коментар...Второто,обаче,..поражда въпроса:..-НАИСТИНА ли се отървахме от него,или..просто вълкът си смени козината?
290
8
 
3
 
! Отговори
сравнението преди 2 години
Бацка щото Тоше сега е получил кадро на което е Дончева спяща на дивана с глок до главата и чекмедже пълно с евраки и кюлчета!Бацка две кюлчета давам да ви пуснат кадрото с Дончева голи препасани с глокове и с по чекмедже в ръцете!Направо еднояйчни близнета!
289
4
 
18
 
! Отговори
ЧОВЕКА НА ЧЕРЕПА... преди 2 години
РУМЕН РАДЕВ - МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ 5ОО ООО-ЗА ПОДКУП......РАШКОВ ДА РАЗСЛЕДВА..??.... АМА НАДАЛИ......
288
6
 
19
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Борисов ни бил "закопал" в блатото? Майтапчии бе! Издигат лъжата на неимоверни висоти! А как красиво се живееше в Лукановата зима, във Виденовата зима, а сега се задава Радевата зима! А Борисов ще стои и ще ви гледа сеира, колко сте неграмотни и политически импотентни! Проблемът е ,кой ще плаща този сеир накрая!