Хаджигенов: Шоуто на Тошко и Татяна ще им се получи по-добре

От другата протестна партия ДБ отказаха коментар
5 сеп 2021 21:30, Анисия Иванова
168

Кой е представителят от ИТН, който е получил бележката с предложението Татяна Дончева да се отцепи от партията на Трифонов, но и да привлече със себе си Ива Митева и Иван Хиновски - все още отговор на този въпрос няма. Депутатът от ИТН Любомир Каримански заяви, че не знае за случая.

"Най-вероятно и тя бълнува нещо или пък не знам как ѝ се привиждат нещата. Но друго е по-важно, не мога да премина с мълчание обидите и нападките към Ива Митева. Смятам, че са непристойни", посочи той.

Още по темата

Днес Дончева отказа да коментира темата, но в телефонен разговор за Bulgaria ON AIR заяви: "Да си гонят топката, която си ритнаха сами".

Коментар по темата направи и адвокат Николай Хаджигенов.

"Ако трябва да сме сериозни, според мен Тошко Йорданов и Татяна Дончева трябва да се вземат ръка за ръка и да започнат да живеят заедно. Шоуто ще им се получи по-добре", посочи той.

От другата протестна партия ДБ отказаха да вземат отношение дали скандалната история, разказана от Тошко Йорданов, ще се превърне в повратна точка и ще разруши евентуална коалиция за съставяне на правителство в следващото НС още преди да е избран 47-ия парламент.

Повече по темата вижте в репортажа на Иван Кънчев по Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименКъде ще отидеш, да дойда с теб?
108
5
 
18
 
! Отговори
Митко митев преди 2 години
Не трябва да им се връзваме повече ние обикновените хора трябва да се обединим да забравим за разединението кой за Радев кой за Борисов кой за чалгаджията Славун те на това се надяват политическите *** ние да сме разидинени ако сме заедно само тогава можем да ги изправим до стената и да ги принудим да направят нещо хубаво за нас за народа ние ги храним тези *** а те ни се подиграват
107
4
 
24
 
! Отговори
КараПутин преди 2 години
Честито ви Съединение!!!
106
12
 
36
 
! Отговори
Коко преди 2 години
А дали пък не е този шут Хаджигенов човека с пачките
105
5
 
35
 
! Отговори
Loyko преди 2 години
Някой хора рушът и му казват чегъртане. Много по лесно е да плюеш и разрушаваш,отколкото да създаваш нещо добро за държавата. Омразата към управниците и институциите се е превърнало в омраза между самите нас.Разбира се,че има нужда от промяна към по добро,но тези които избираме просто не могат и не разбирам защо им се доверяваме след като доказаха,че просто нищо смислено не могат да направят.Дано народа е прогледнал,че и солена сметка му предстои да плати.
104
1
 
13
 
! Отговори
Добро утро преди 2 години
Добро утро.
103
3
 
31
 
! Отговори
Бунгар преди 2 години
Тези ли мизерници ще чегъртат? То и за това се иска акъл. За два месеца не свършиха работа за два лева.Това е може би най -хубавото,защото от тях не очакваме нищо умно и смислено да направят в името на хората,обществото и държавата.Нито един полезен закон,а само интриги и простотии.Подобни пишман политици нямат място в Парламента. Сега мислете когато гласувате....Няма да е лошо
102
1
 
10
 
! Отговори
наблюдател преди 2 години
Забавно е.
101
4
 
18
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
това е поредния сценарии ама колко хора гледат тяхната телевизия тази кобрадончева как си я представяте с листчето да обикаля по коридорите на нс това етакава прос=таш-ка изцепка на тези некадърници че няма накъде повече няма давлязат в нс
100
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къш бе психопат
99
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До случаен минувачНе забравяй най- големия подвиг на ХаджитУ. Как наби една баба с бастуна й,защото не го харесвала . Той ХаджитУ така води диалог- с тояга
98
3
 
32
 
! Отговори
ДОЛУ ВОЕННАТА ХУНТА преди 2 години
Долу НЕГОДНИЦИТЕ!
97
4
 
35
 
! Отговори
ДА ИЗЧЕЗНЕ РУНДЬО.. преди 2 години
....С НЕГО И ЦЕЛАТА БАНДА ОТ НЕГОДНИЦИ , ТРОТОАРНИ ПРОСЯЦИ И ПОЛИТИЧЕСКИ КЛОШАРИ....
96
4
 
30
 
! Отговори
Ххгхх преди 2 години
Ти си побъркан ти и Дончева трябва да изчезнете
95
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хахаха госпожите с 5% се скараха помежду си.
94
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
въобще няма да отида да грасувам да си рискувам здравето .а вие да мишкувате и да се гаврите с мен.подготвям се за емиграция.продавам всичко и се махам.те мигрантите проумяха нещата преди мен.
93
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ха така..разединиха ви и свършихте.остават Герб.сорос органидация ДСБ.старата БСП и ДПС.всички други оттичат в канала.
92
1
 
28
 
! Отговори
Лилия преди 2 години
Аман от тия нищоправци! Да си грабват куклите и парцали те и сбогом! Време е младите да си направят партия и да ги изметат! 56016
91
5
 
47
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Хаджигенов, забрави ли, че точно ти миналата година правеше шоута на открито? То не беше лежане по паважа, то не беше преграждане на кръстовища, то не беше бой с полицаи... А когато твоят приятел Бабикян изключи тока в метрото? В коя друга държава щяхте да продължавате да се разхождате на свобода? Че отгоре на всичко да станете и депутати?
90
1
 
30
 
! Отговори
Много преди 2 години
*** има в парламента,най-много са от ,,НАВЕДИ се,,