Симов: Маските падат - покупко-продажба на човеци в името на власт и пари

Депутатът си обяснява защо натискали БСП сама да се откаже от третия мандат
Обновена: 5 сеп 2021 14:13 | 5 сеп 2021 14:11, Елка Василева
97
Симов: Маските падат - покупко-продажба на човеци в името на власт и пари
Снимка: архив, БГНЕС

Покупко-продажба на човеци в името на власт и пари на всяка цена,  написа във Facebook соцдепутатът Александър Симов по повод твърденията на Тошко Йорданов от „Има такъв народ“, че Татяна Дончева от „Изправи се БГ! Ние идваме!“ е правила оферта от 500 000 лв. за купуване на депутати от ИТН.

Още по темата

Ето пълният текст на поста на Симов:

Ето как маските падат: много време се чудех защо Христо Иванов, Атанас Атанасов и Мая Манолова толкова натискаха БСП да се откаже сама от третия мандат и той да отиде при Мая. Задавах си въпроса откъде идва тази медийна страст и политически шантаж. Мандат при ИБГНИ изглеждаше абсолютно обречена кауза, тъй като Слави Трифонов ги беше отрязал тотално и нямаха никакъв шанс за мнозинство. Сега аферата започва да се изяснява.

От думите на Тошко Йорданов, че Татяна Дончева предлагала пари на депутати от ИТН, разбрах каква завера са били замислили тези с новия морал на промяната: притискат Корнелия сама да се откаже да получи третия мандат. Получава го Мая. Подкрепят я Демократична България. Мислят си: БСП ще ни подкрепи, няма къде да мърда, иначе ще ги пришием за статуквото, купуваме си депутати за 500000 лв. от ИТН и ето ти мнозинство и стабилност.

Тези наистина надминаха и Бойко Борисов.

И той цепеше групи, ама тези го удариха в земята. И той правеше парламентарни схеми, ама тези го задминаха само за няколко месеца.

И това ми било промяната.

Изчегъртване, ама някой друг път.

Досегашното задкулисие ряпа да яде. И сега имат наглостта да винят Нинова, че ги отрязала и не пожелала да води с тях тайни разговори за тази сделка, а ги поканила на открити разговори пред камерите. Пред камерите било пиар, казва Христо Иванов и отказва среща.

А зад камерите какво е, бе?

Покупко-продажба на човеци в името на власт и пари на всяка цена.

Отвратителна работа“, написа Симов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да не забравяме, че Нинова въведе на бял кон неизвестният генерал Радев в Президентството. Много активисти от БСП се отдръпнаха от този злобен кариерист.
78
0
 
5
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 2 години
Манолова има опит в тази сфера ,беше назначена за омбудсман от самия Борисов
77
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И коя е тоя депутат дето са го изложили на стоковата борса,че от кое чекмедже е превода в ценни книжа и акции покриващи сумата за придобиването му.
76
1
 
7
 
! Отговори
Врял и кипял преди 2 години
Нали Маямата беше просила пари при Божков! Ето откъде са 15-те милиона за които говори Боко.За Черепа 15 милиона са джобни пари,а Боко тия работи по купуването ги разбира защото е врял и кипял в тях.
75
2
 
20
 
! Отговори
999 преди 2 години
ДОКАТО СЕ ДРАКАМЕ ПОМЕЖДУ СИ, ДЪНДИ ПРЕШЪС МЕТЪЛС НИ ИЗВОЗИХА С 12 200 ТОНА ЗЛАТО СРЕЩУ 1% КОНЦЕСИЯ, ЧЕСТИТО НА ОКРАДЕНИТЕ!!! ТАКА СЕ ПРАВИ!
74
4
 
10
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
АЙДЕ СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ С ИЗМИШЛЬОТИНИТЕ НА ЛЬОЛЬО - СЦЕНАРИСТИТЕ ОТ ИТН!!! КОЙ ЩЕ ДАДЕ ПОЛОВИН МИЛИОН ЗА ШНОРХЕЛИ И БОЛОНКИ?!! МЕЧТИИИИИИ....
73
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
пуделчето на нинова
72
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Симов, внимавай! Маските падат, ама ще дойдат ония от РЗИ пак да ви глобят!
71
21
 
16
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Не разбрахте ли, че само Бойко Борисов си купува успешно депутати от други партии, че и цели партии. Там играят много милиони, а не някакви жалки 500 хиляди. 12 години грабеж е това, не е шега, това са милиарди и то много
70
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко пак ще управлява и то съвсем скоро, за ужас на тошковци и прочее дребна г*а*д, защото Бойко даде чувство за сигурност на българина, за пръв път от комунизма насам.
69
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голям срам трябва да бере Радев, защото подкрепи тези стари муцуни, готови на всякакви схеми и номерца за власт и европарите!
68
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Можеше тази *** буря да ни отмине, ако не беше Радев с вдигнатият юмрук и открито да подктепи общата Мая, знаменосецът Христо, лесбито Хаджигенчо!
67
2
 
19
 
! Отговори
Вярно казва Симов преди 2 години
"Тези наистина надминаха и Бойко Борисов. И той цепеше групи, ама тези го удариха в земята. И той правеше парламентарни схеми, ама тези го задминаха само за няколко месеца."
66
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изяжте се един друг, дано после настане мир и благоденствие. Щото явно тези дето гласуват нямам грам разум. Как можеш да гласуваш за същите и да чакаш друг резултат.
65
6
 
23
 
! Отговори
Селянин с колело преди 2 години
Писна ми,Симов!Не само ще Ви изритаме,но и сопата ще ядете.Никой и никога не се е ебавал така с народа.
64
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
'' Герб няма алтернатива! '' ......................... в държави като България само лидерска партия има шанс за успех ... и кой може да конкурира Бойко в това - Слави, SpongeBob или зеления чорап ? Затова Бойко пак ще управлява. Мнозинството от народа или подкрепят Бойко или са индиферентни, тези които пишат против него са 100% партийни под*логи
63
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Новите коминтерновски матрьошки почнаха да стават все по малки, все по кресливи, все по дребни душици
62
4
 
19
 
! Отговори
Жорж преди 2 години
Е брат от к...омунисти,какво може да се очаква....Промяна друг път. Стани да седна
61
1
 
21
 
! Отговори
Аа преди 2 години
Ето къде били пачките,скоро ще намерят и кюллчетата,които ги търсеха толкова време!
60
2
 
29
 
! Отговори
Трифон преди 2 години
Много е прав Симов. На некадърните и жадни за власт все някой им виновен. Бяха ГЕРБ, патриоти,ДПС сега БСП. Ами то не останаха партии с които да се оправдавате. Циркаджии