Тошко Йорданов: Дончева е размахвала едни листчета с едни цифрички

Прекали с разни приказки да лъже по нас, допълни той
Обновена: 5 сеп 2021 22:59 | 5 сеп 2021 22:50, Анисия Иванова
275
Тошко Йорданов: Дончева е размахвала едни листчета с едни цифрички
Снимка: БГНЕС

Председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов отново коментира скандала с Татяна Дончева, която отрече неговите твърдения пред БНР, че е опитвала да подкупи депутати от ИТН с цел да разцепи парламентарната група.

"Казах, че има запис, че е била на тази среща, да размахвала е едни листчета с едни цифрички, заяви Йорданов и добави: "Дончева най-добре да спре да говори. Тя прекали с разни приказки да лъже по нас, а всъщност тя е човекът, който прави такива неща. Тя е водила някакъв разговор, в който се е опитала да разцепи групата, да ги убеждава да напускат, да ходят евентуално като министри в третия мандат, така че това е грозна работа".

Аз не съм разследващ орган, има си разследващи органи, има си закони в тази страна, каза той по повод заплахите към председателя на НС Ива Митева.

Още по темата

"Деянието не е за похвала - оттам нататък си има органи в държавата, които трябва да се занимават с това, подчерта Йорданов в Чирпан, където бе по повод празниците за Съединението.

На въпрос дали заплахата би могла да е поръчка, той отговори: "Има странно съвпадение кога се случи това - когато два дена подред се занимаваме със Закона за НСО и ГЕРБ, БСП и ДПС се опитваха да го саботират през цялото време".

 "Дали някой от тях е засилил този човек, защото знаете, че хора, които са общо взето встрани от обществото са лесно манипулируеми, не знам, за това си има разследващи органи. Сигналът го оповестих със съгласието на г-жа Митева, така че нищо лошо не се случи от това и е по-добре нещата да са пред вас и пред българските граждани", каза още той.

За първи път имаме заплаха към председател на НС, към г-жа Ива Митева, която е един професионалист, единственият й проблем е, че ние се занимавахме със Закона за НСО и се получи тази заплаха, допълни Йорданов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


275
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
186
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоше, Тошко, я кажи приоритетите на ИТНъто та да се посмея сутринта още.
185
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За три дни - две мега-лъжи ("атентатът" срещу Ивето и компромата срещу "ТАНКа"), белким не забележим, че НИЩО не вършите! Абе чалга-лъжльо, посмалете малко темпото, че се давим от смях, както от Татово време не сме се смели - тогава тошковците, дето ни разсмиваха бяха трима (Тошко Козарев, Тошко Колев и Тошко Живков), с тебе станаха ЧЕТИРИМА!
184
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква партия на протеста е тази на Слави и Тошко?! Те не бяха на протестите! Но обраха гласовете на протеста!! След като Дончева нарече Митева булонка и спретнаха куку номер, тя може и ще ги осъди! Тошковците работят за ГЕРБ, факта, че тръгнаха срещу Василев и Петков е ясен, какви са! Факта, че не поискаха да направят правителство цели три пъти, също!
183
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва да се измете ноември и много бързо да се забрави, че такъв позор е стъпвал в Парламента! Има ли по-голямо дъно???
182
3
 
23
 
! Отговори
едно мнение преди 2 години
тоя *** тошку го раздава голем революционер , преди години скъса снимка на плевнелиев в ефир , сега ше вкарва несимпатичните му от НС в затвора :) . това дете инат , трябва да бъде върнато на село , да сложи каскетче , да облече ТКЗС _арска престилка и да изнася речи на площада .
181
8
 
13
 
! Отговори
Геро преди 2 години
Колко ли още посредствени хора ще вкарат московците в парламента за да държат властта и нацията вечно разкрачена???
180
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тошко африкански духа тиквата на плета-голям лъжец си бе простако
179
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПОЛИТИЧЕСКИ ***!
178
2
 
15
 
! Отговори
и те така преди 2 години
като искаш да обидиш някой , тошку му кажи .
177
2
 
11
 
! Отговори
СМЕШНИЦИ... преди 2 години
Купувате се и се продавате---на кило....НИЩО НОВО!ЗАЩО ЛИ НЕ СЪМ УЧУДЕН....ХАХАХАААА....???!!
176
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тлъстачката яко мята пачки, найна...
175
2
 
21
 
! Отговори
Генгерлик преди 2 години
Славчоу, заради голямата уста на тоя псевдо Волен ТРОЛшко Йорданов партията ти пропада
174
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дончева е мутраМутри вън!
173
2
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Той човека ясно е казал всичко-Дончева се разприказвала за тяхната псевдопартийка та са решили да й отмъстят и да спретнат евтин компромат.То те друго могат ли?!Смятах Митева за по-интелигентна от основната маса в ИТН,но и тя,уви,се оказа замесена от същото тесто.Отделно,че изобщо не става за председател на парламента-неуравновесена и истерична е.
172
0
 
13
 
! Отговори
Мотиката преди 2 години
Кой, настъпа котето!
171
4
 
35
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Кога ще ни пуснат записа с листчетата и цифричките ?Едни само празни приказки - била там Дончева и размахвала на наш човек листчета с цифрички. Друго е да се види както в онова филмче с даването на пликче с пури и уиски за благодарност.
170
0
 
15
 
! Отговори
Серго преди 2 години
Блажите ли, мушмороци?
169
6
 
14
 
! Отговори
Матматик от Щаба преди 2 години
А в Чекмеджето натъпкани едни салфетки и мокри кърпи.
168
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дончева е старо мафиотско куче, знае си работата още от " прехода"
167
16
 
10
 
! Отговори
Анимал Планет преди 2 години
Аз пък чакам за българската ваксина, където Борисов наля едни милиони(не писани на салфетка) в един разградски склад.