Борисов отговори: Толкова много неща мога да кажа на новия главен прокурор за Радев

Мен не ме е страх, заяви лидерът на ГЕРБ
6 сеп 2021 17:20, Нели Христова
468
Борисов отговори: Толкова много неща мога да кажа на новия главен прокурор за Радев
Снимка: БГНЕС

И в деня на Съединението, престрелките между експремиерът Бойко Борисов и президента Румен Радев не спират. Часове след като държавният глава коменира изказването на лидера на ГЕРБ, че живеем в диктатура по следния начин: "Единствените думи на Борисов, които имат значение, са тези, които ще произнесе пред следващия главен прокурор", бившият министър-председател също му отвърна остро.

Още по темата

"Толкова много неща мога да му кажа на новия главен прокурор за Радев и неговите приближени...", каза Бойко Борисов по време на посещение в Пловдив. "Очаквахме, че поне на днешния ден, този, който по Конституция е призван да потушава острия дебат на политическите партии - защото това е смисълът на демокрацията, целта на президентската институция, ще успее да потуши неразбирателствата... Имали сме такива президенти като д-р Желев, Петър Стоянов, Георги Първанов, Плевнелиев, които са успявали да намалят напрежението, да правят срещи и накрая да излезе държавата от кризата. Защото днес - когато сме в Пловдив - всички помним историята. Кой е бил против Съединението на България и кои имат изгода България да е толкова безпомощна", подчерта Бойко Борисов в отговор на острите критики на президента Радев.

"Днес президентът Радев казва, че най-важните ми думи щели да бъдат пред новия главен прокурор. Откъде знаеш кой ще е новият главен прокурор? Кой ще е той и защо точно моите думи? За твоите думи да попитат - за торбичките на Пламен Узунов. Може първо този нов главен прокурор тях да попита. Или за всичките ти там далавери на твоя кръг", посочи Борсов, цитиран от Нова тв.

Лидерът на ГЕРБ допълни: "Той отсега знае какви задачи ще даде и на главния прокурор. Затова е този зор да се сменят прокурорите. Мен не ме е страх. Толкова много неща мога да кажа на новия главен прокурор за Радев и неговата компания, че разговорът ще тръгне в друга посока", каза Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


468
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
281
4
 
21
 
! Отговори
ha ha преди 2 години
Явно Бати ни Боко газ *** (и явно е болезнено) може би и за това да е налял още педесетина литра в 'атлетическата' си фигура?
280
4
 
12
 
! Отговори
nekoj преди 2 години
Ако има какво да каже на 'този който сам си избра' ама не го е казал - на кого другиго ще каже? Оссвен това - ако знаеш за престъпление а не го кажеш - си е престъпление също! Май става прекалено сложно за детското картинно мислене на ББ?
279
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разединителят Рундю не биваше да участвва в честването на Съединениято! Туй си беше гавра!
278
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тоя *** като малките деца се надприказва пред публика и търси внимание.отделно ако знаеше нещо досега щеше да е оревал навсякъде какъв престъпник е неприятелят му.
277
1
 
14
 
! Отговори
Всъщност преди 2 години
ПО- ДОБРЕ Е ДА ГИ ЩАЖЕШ НА КЬОВЕШИ. И НЕЯ ИСКАХА ДА ИЗЧЕГЪРТАТ. АМА НЕ ИМ СЕ ПОЛУЧИ.
276
3
 
10
 
! Отговори
Ц до сата преди 2 години
Какви са тия бълнувания...? В делириум ли си?
275
2
 
7
 
! Отговори
О хо хо до вуйчото преди 2 години
Не знам кого имаш предвид, но Бог е този, който може да съди, НЕ ТИ!!!
274
4
 
3
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
Дотук 6 си признаха като платени ***....Айде платеняци - стегнете се - независимо от партията, която ви плаща.... Давайте още - така или иначе ще гниете в ада продажници.....В АДА - ПРОДАЖНИЦИ!!! ПОМНЕТЕ!!!
273
13
 
16
 
! Отговори
помнете за обединени преди 2 години
Който не помни заветите на Левски и е против милион и половина привърженици на ГЕРБ и ДПС и иска разделението на България на Ромелия и Северозападна губерния под флага на ислямиста фигурант Радев израсъл от с. Корашли с изцяло турско население според комунистическата уикипедия от 1944г.
272
9
 
6
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
Казвам го с чиста съвест....Който *** и се продава за пари, независимо за коя партия "Наказанието е СМЪРТ, СМЪРТ и САМО СМЪРТ!!!"Васил Левски.А аз ще добавя - да се замислят и за поколенията си, поне за тях да мислят продажниците!
271
3
 
23
 
! Отговори
О хо хо преди 2 години
ИЛИЯНА ЙОТОВА И РУМЕН РАДЕВ = ПРЕДЛОЖЕНИ ОТ БСП. ТОВА Е ТЯХНАТА ДВОЙКА. НЕ СТАВАТ И ЗА ТРОЙКА. :-) КАМО ЛИ ЗА НЕЩО ПОВЕЧЕ.
270
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
никога повече комунисти на власт.
269
16
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никога повече власт за простака Бойко Борисов!
268
11
 
15
 
! Отговори
О хо хо преди 2 години
БОРИСОВ НЕ Е ВЧЕРАШЕН. ПОДСИГУРИЛ СЕ Е СРЕЩУ РАДЕВИ ИЗЦЕПКИ. ИМА Д О К У М Е Н Т И И ЗАПИСИ. В ЧУЖБИНА СА, НЕ ГИ ТЪРСЕТЕ.
267
7
 
11
 
! Отговори
izh преди 2 години
Мутроприватизаторите извили ръцете на Б.Борисов да могат да си пробутат НАДЕЖДАТА за бъдещото управление /иначе няма да има и малкото данъци в хазната и ситуацията ще е както сега, но виновен щеше да е друг / почнаха да съжаляват. Нещата излизат извън контрол. Хаосът се надига ситуацията отива към неуправлемост. А мутромилионерите имат най много какво да губят тук. Е, сега Фуражката работи за наша сметка за предизборната кампания на ГЕРБ
266
6
 
15
 
! Отговори
ОБЪРКАН.. преди 2 години
КАК РАДЕВ ДА НЕ РУСКИ АГЕНТ-АКО ФАМИЛИИ, КАТО БОБОКОВИ, ВАСИЛЕВИ, МАРИНОВ, ГЕРГОВИ ГО ФИНАНСИРАТ И НАЛАГАТ...??....... ГОРНИТЕ ФАМИЛИИ СА НАЙ-РУСОФИЛСКИТЕ В БЪЛГАРИЯ...... ДА СМЕ НАЯСНО........ И СЕ ЧУДЯ НА УЖ ДЕСНИ ХОРА, КЪДЕ ИМ Е ИЗТЕКЪЛ МОЗЪКА, ДА ГЛАСУВАТ ЗА РУМЕН РАДЕВ....
265
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Змията съска най-силно преди да умре.Внимавай Боко.
264
13
 
21
 
! Отговори
Ненормалник преди 2 години
Реве Герберския Вожд !!! Буци.....трепери яко трепери.....
263
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пищенето на гербарските *** е музика. Радев ще ви перка с 200.
262
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боце Барбекюто, не сме забравили за кремвишите.