Стоилов зове: Да не пропилеем постигнато!

Партиите трябвало да отстояват националните цели
40
Стоилов зове: Да не пропилеем постигнато!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Най-важното е да не пропилеем това, което беше постигнато в последните 2-3 месеца, коментира служебният министър на правосъдието Янаки Стоилов по повод на сложната политическа ситуация в страната.

„Да не зацикли процесът на промяната в страната. Много трудно е всеки да покаже своите разбирания, партиите да бъдат различни помежду си, а в същото време да имат такива национални цели, които да отстояват. За съжаление през последните години нашите цели предимно се задават отвън, те не са осъзнати, изстрадани и последователно отстоявани“, каза той, цитиран от БГНЕС.

„Напоследък ние рядко употребяваме думата нация, а всъщност съвременните държави съществуват като национални държави. Особено в този глобален свят, ние не можем да пренебрегнем нито нациите, нито ролята на цивилизациите. Въпросът е как да свържем това, което е важно за всички хора по света с това, което ни прави българи“,  заяви служебният министър на правосъдието  по повод 6 септември – Денят на съединението.

„Много от хората загубиха волята да полагат самостоятелни усилия за това, което искат да постигнат. Загубиха част от трудолюбието и може би част от това обикновено човешко достойнство, което изисква от всеки един да тежи на своето място и да отстоява своите разбирания“, смята Стоилов.  

 


40
Още по темата: Янаки Стоилов
Още от Политика
Петър Стоянов: Разделението заради икономически интереси и сенки на олигарси
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 3 седмици
Как да не е постигнато нищо, 31! Високи цени на тока, инфлация и ръст на заразените! Е, за последното и ние си имаме вина, защото много хора не носеха маски и се юрнаха на море!
33
2
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 3 седмици
Ех, Янаки, та ти пропиля времето си в служебния кабинет, в изчегъртване и омраза! За да угодиш на Радев! Язък, винаги си бил умерен и приличен човек, въпреки че си от БСП!
32
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Янчо, хайде не казвай всичко постигнато...кажи поне едно, което си заслужава да се брани!
31
1
 
9
 
! Отговори
Че кво преди 3 седмици
Ще пропиляваш бе Яначко, то нищо ново не се направи, а вече и за чагъртане и за харчене не остана.
30
2
 
6
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 3 седмици
Нищо за хората, които очакваха "промяната".За тях-ДА!
29
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
В страната за последните 2-3 месеца нищо не е постигнато, но за сметка на това доста поражения се направиха. Явно господин БСПара желае да продължим да затъваме. Те червените винаги това са и правили.
28
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Комунистите остаряха, грохнаха, ФИНИТОООО!
27
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Постигнал ли си ! Че кво си постигнал, бре ?
26
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Аз яко бях собственик на такъв сайт като този, щях да забраня думата "зове"!!! Думата "зове" = "***"!!! Също така щях да забраня думата "антиваксър"!!! Думата "антиваксър" = "***"!!! ПРАВЕТЕ СИ СМЕТКАТА!!! Много сме! Силни сме!
25
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Начкооо вдигнатия палец знаеш де да си го втъкнеш, няма да бъда циничен да те подсещам скумрио замразена!
24
7
 
3
 
! Отговори
Мдааа преди 3 седмици
Е с кой бре Янаки ще се борите срещу ТУЛУПА и Доганя, как да се запази постигнатото... със Славча и тошко ли, с майчето ли, с гаргамела и ГНОМА ли... при нарисувано мнозинство тия ПЕЗЕВЕНЦИ пропиляха всички шансове за правителство ... предадоха протеста и народа... явно само едно БСП не стига!!!!Народе???? Не спи народе!!!
23
3
 
16
 
! Отговори
Верно е, преди 3 седмици
постигнато в докопваме на кокала! Във ваксинирането ли постигнаха нещо, че сега даряваме ваксини на Македония и Бангладеш, а сме на последно място по ваксинация? В социалната сфера ли постигнахте, при положение че цените хвърчат нагоре, или в икономиката, като обрахте парите за магистралите и вече потънаха някъде? Във плана за възстановяване ли постигнахте ,където сте последната страна ,която още не са го внесли, или във външната политика, където Фигуранта Радев го изхвърлиха от Естония?
22
1
 
10
 
! Отговори
МДААА А преди 3 седмици
Ами при тия случайници назовали се кат партии на подмяната... за къде ще сме!!!
21
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"Брутния вътрешен продукт през периода април - юни е нараснал с цели 9,6% след спад с 1,8% през първите три месеца на настоящата година, когато все още Борисов и ГЕРБ бяха на власт. Това е най-силният икономически растеж от началото на 1998 г."
20
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Просто нямам думи. 45години ни надуваха главите какво са постигнали даже съдеха и пращаха по затвори тези, които са се усъмнили в постигнатото. Бай Тошо накрая им каза, че са отгледали "недоносче". И сега пак за "постигнато" говорят. За комунистите да постигнат е да се докопат до нещо, което могат да окраднат. Колко пъти фалирахте държавата за 70 години, Стоилов?
19
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Какво е постигнал янаки, че нещо не се сещам?
18
2
 
14
 
! Отговори
Накратко преди 3 седмици
Постигна се една пълна илагация. Не разбирам за какво да жалим.
17
2
 
16
 
! Отговори
?!? преди 3 седмици
То някой знаели какво се постигна последните два три месеца. Освен, че едни пари ги няма и трябва актиализация, за да си платим заплатите на медеици, стройтели, учители. А може да визира и родата в държавната администрация? Голем успех би казал Тато.
16
5
 
18
 
! Отговори
Това,което постигна преди 3 седмици
Стоилов бе,че си плю върху физиономията.Преди да стане министър,той бе един от трезво мислещите партийци на БСП,встрани от нейното омазано с далавери ИБ. Когато говореше,неговите изявления имаха повече тежест от тези на Нинова и монстрите и.За съжаление Стоилов се поддаде на изкушението и заради обещания, че ще му се даде възможност да се развива на друго поприще,направи компромиси чрез които стана като тези,които осъждаше.Той вече има паметник в пантеона на омразните политици.
15
4
 
24
 
! Отговори
чшшшш , чиба ! преди 3 седмици
е какво постигнахте бе янаки , освен уволнения назначения в опита си да осигурите втори мандат на фигуранта ?!