Стоилов зове: Да не пропилеем постигнато!

Партиите трябвало да отстояват националните цели
40
Стоилов зове: Да не пропилеем постигнато!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Най-важното е да не пропилеем това, което беше постигнато в последните 2-3 месеца, коментира служебният министър на правосъдието Янаки Стоилов по повод на сложната политическа ситуация в страната.

„Да не зацикли процесът на промяната в страната. Много трудно е всеки да покаже своите разбирания, партиите да бъдат различни помежду си, а в същото време да имат такива национални цели, които да отстояват. За съжаление през последните години нашите цели предимно се задават отвън, те не са осъзнати, изстрадани и последователно отстоявани“, каза той, цитиран от БГНЕС.

„Напоследък ние рядко употребяваме думата нация, а всъщност съвременните държави съществуват като национални държави. Особено в този глобален свят, ние не можем да пренебрегнем нито нациите, нито ролята на цивилизациите. Въпросът е как да свържем това, което е важно за всички хора по света с това, което ни прави българи“,  заяви служебният министър на правосъдието  по повод 6 септември – Денят на съединението.

„Много от хората загубиха волята да полагат самостоятелни усилия за това, което искат да постигнат. Загубиха част от трудолюбието и може би част от това обикновено човешко достойнство, което изисква от всеки един да тежи на своето място и да отстоява своите разбирания“, смята Стоилов.  

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: Янаки Стоилов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
12
 
7
 
! Отговори
Терор в България преди 2 години
Защо ДАНС, Прокуратурата и МВР не разследват ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА в град Перник, а се занимават с критици на Гешев и Борисов!
9
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Да поздравим хаоса, който донесе 9,6% растеж на БВП и вбеси дебелокожите"
8
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А какво е постигнато? Хм! Май само те си знаят!
7
7
 
24
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
И какво точно постигнахте бре другарю Стоилов, заедно с "прокурора" Ви рашкоФ, при едно Ваше предишно правителство фалирахте банки, предизвиквахте инфлации, а мутрите в лицето на Илия Павлов и Васил и Георти Илиеви си имаха държава, която Вие любезно им предоставихте ... сега иамаме неработещ парламент изпаднал в пълна несъстоятелност, държава в пълен застой и едно служебно правителство на една кремълска хунта, част от която сте и самите Вие ... !!!
6
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стоилов, да не пропилеете създаденото последните 10 години. През вашите 3 месеца не разбрахме какво направихте за България. Нито един приет закон и нито един обект не открихте.
5
7
 
20
 
! Отговори
Преводач преди 2 години
"Да не разпилеем заграбеното"
4
10
 
22
 
! Отговори
Янков преди 2 години
Какво си постигнал ,бе Гаврош?
3
8
 
11
 
! Отговори
До 2 преди 2 години
Гумене ти ли си бе?
2
23
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това правителство трябва да остане. Не ме интересува как са назначени хората там, а какво вършат.
1
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прав е Стоилов, супер постижения има по комунистически стандарти. Назначиха техни хора навсякъде да крадат и цените на всичко скочиха. А в парламента влезнаха неграмотници по зле и от партизаните едно време.