Тошко Йорданов: Не съм пращал аз Дончева в офиса на Руди в 17:30 ч.

ДПС, ГЕРБ и БСП в момента се подиграват с всички българи, казва той
8 сеп 2021 11:06, Нели Христова
141
Тошко Йорданов: Не съм пращал аз Дончева в офиса на Руди в 17:30 ч.
Снимка: БГНЕС

"Не съм пращал аз Татяна Дончева в офиса на Руди в 17:30 вечерта - вероятно му иска адвокатски услуги. Тя да си понесе последствията за това, което е говорила. Радостин Василев е готов да отиде на полиграф, за да докаже думите си“. Това каза лидерът на ПГ на ИТН Тошко Йорданов във връзка със скандала и твърденията за подкуп от страна на Татяна Дончева.

Той коментира и скандалите във връзка с бюджета на ДОО и пенсиите.

„Това, което се вижда в парламента, е, че абсолютно не им пука за хората с това, което направиха вчера. Едно наддаване, маскирано под формата на грижа за пенсионерите, а всъщност се залагат едни разходи, които ги няма“.

Той даде следния пример: „Ако България е едно семейство с майка, баща, две деца и двама пенсионери и са с 2000 лв. месечен доход. В момента това семейство решава да си купи хотел на морето за 1 млн. лв. Откъде ще дойдат парите?“

"Единственият вариант е да се вземе заем и после този заем, плюс храни и всичко останало, трябва да се поддържа с 2000 лв., което е невъзможно", каза още Йорданов.

„Бюджетът е ясен - има едни 2 млрд. лв. повече, които евентуално могат да бъдат събрани, а разходите, които се залагат, са много повече“, допълни той.

„ДПС, ГЕРБ и БСП в момента се подиграват с всички българи“, каза Тошко Йорданов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво може да помогне полиграфът тук не е ясно, но ако тоя ситния го подложат на на полиграф сигурно ще излязат някакви проблеми в интервала 0-7 години, я едипов комплекс, я кой знае. Айде по-добре да няма полиграфи, че какво ли би показал за дългия чалгаджия с нашарената гърбина. Егати смешковците, гласувайте пак за тия тиkвеници и следващия път може и да създадат сериозни проблеми на България
92
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама той "Руди" каза, че не му е предлаган никакъв подкуп, тъй че Тошко, какво точно ще "доказваш"?
91
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЕЙ ОВЧАР, ВЗЕМИ СЕ ОБЛЕЧИ, ТОВА Е БГ ПАРЛАМЕНТ БЕ! СТИГА СИ СЕ ПОДИГРАВАЛ С БЪЛГАРИЯ! ЧАЛГАДЖИИ, ОПРАВИ ЛИ ВИ СЛАВИ? ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НЕГО, ДА ВИ ДООПРАВИ...
90
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
стига си критикувал бе! Поеми отговорност! цъ рувл!
89
0
 
22
 
! Отговори
Бдбф преди 2 години
Стига сте ни занимавали с личната престъпна партия ИТН на Орлин Алексиев и Маджо.
88
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
и заплахата към Ивчето ти не си я поръчал, а иначе й четеш пощата
87
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нима си мислите, че червения октопод ще си остави хората зад борда в беда? Съвсем скоро и многострадалната героиня Импексова ще се включи в "сериала" бранейки Дончева.
86
0
 
15
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Я изкарай записа от камерата да видим кой лъже :)))
85
3
 
12
 
! Отговори
Toy преди 2 години
Това говорене ва вдигане на доходи през бюджета е много опасно. Добре, че на господин Тошко и ИТН им светна лампата. Много хора си мислят, че бюджета е бездънна каца. Бъркаш вземаш. Вземаш това което си сложил обаче. Ако не можеш да го напълниш с данъци, какво ще вземеш? Пенсиите и другите плащания могат да бъдат в такъв размер, ако се вдигнат данъците или се вземат заеми. И двете не са опция обаче.
84
1
 
5
 
! Отговори
Тошко преди 2 години
Точно и на място.останахме пенсионерите и за малкото са каилни.и те ще отидат да гласуват за тях.но има и умни пенсионери който не се поддават на това.ние парите ще си вземем ама няма да гласуваме за тях.
83
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
как точно ще докаже полиграфът твърдението, че Дончева драскала цифри на листче, което не е дала на никого, за да може да го покаже, не е снимано и не е видяно от трето лице? И как ще докаже полиграфът твърденията, че драскането по листчето е предложение за подкуп? Тоя уже адвокат, а се държи като ученичка с фалшво медицинско (пардон, исках да кажа "като сценарист на Слави").
82
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много е дразнещо как се правят на нови, необремени, символ на промяната и как след като ги отрязаха почнаха да плюят по всички. Съжалявам вече и ИТН са от статуквото, време е за нови!
81
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вчера гледах на живо цирка в Н.С. Тоше, не обвинявай ГЕРБ в популизъм, те гласуваха САМО за предложението да се даде по 120 лв. на пенсионерите до 01.01.2022 година, а бюджет да прави бъдещото редовно правителство, което е близо до тяхното предложение да се даде по 100 лв. за пенсионерите. За сметка на това ИТН, мутри вън-вътре, Дай България и БСП гласуваха всичко предложено, и по няколко пъти. Тоше, България не е в Африка, разграничаваме колци от домати, и лъжи от истина...
80
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя тоя път нагази лука ,тоест Дончева няма да остави тая работа ,а хората които гласуваха за итн ,полувината ще се обърнат срещу тях ,нивата партия на Кирил ще ги разцепи )то който търси намира ,за трети път циркове с избори ,имаха възможност и я пропуснаха ,от голяма алчност за власт )
79
0
 
18
 
! Отговори
до 32 преди 2 години
До Анонимен....Руди бе адвокат на Гриша Ганчев и "Литекс", защита им беше по делата за техните далавери.
78
2
 
35
 
! Отговори
Tошко е б.ок.л.ук преди 2 години
Ще бъде сбъдната мечта, вие, ИТН, да сте пета или шеста политическа сила на другите избори. Доказахте се какви сте шоумени и НИЩО друго. Направо да се разпадате! И да се връщате където ви е мястото, в 7/8 и НИКЪДЕ другаде.
77
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз май нещо се обърках: Първо РУДИ (моля, забележете!) казва, че са му предлагали подкуп. После същия този РУДИ твърди, че не бил казвал такова нещо. Та сега кое ще доказва полиграфът? Или сме на принципа, че лоша реклама няма?
76
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
итн и мутрите влязоха в огровни корупционни схеми това виждам аз, а тошко нека лъже още хората вече не ви вярват
75
2
 
26
 
! Отговори
Анонимeн преди 2 години
Говори си Тошко, на никого не пречиш !
74
2
 
19
 
! Отговори
.!. преди 2 години
До Анонимен 76.. Моля, нямат стари муцуни в ИНТ. Те са си НДСВ лайт. Николай Василев и още към най-малко 6 човека от НДСВ бяха тяхното предложение за кабинет. Ей, много къса памет бе. Недейте така, все пак това се случи преди има няма 2 месеца. Ако толкова бързо забравяме това, ще забравим и фалиралите икономически кръгове, които стоят за НДСВ. Просто немога да повярвам, колко глупави и наивни хора има. Поради тая причина няма начин да спрат никога измами като пирамиди, заради късата памет!!!!!