Печелят ли българите от това, че няма кой да носи отговорност?

Коалицията ГЕРБ-СДС доказала, че е стабилна
27

"Трябва редовно правителство да направи такава реформа, каквото е пенсионната реформа. Ние предложихме 100 лв., но се прие по-голямата сума. Много е лесно да направиш една индексация, която няма да плащаш ти", каза за "Денят ON AIR" депутатът от ГЕРБ-СДС Румен Христов.

По думите му коалицията е стабилна и е показала своя капацитет и възможности.

"Борисов направи крачка встрани, но нали видяхме какво излезе от разговорите, които се водиха в 45-ия и 46-ия парламент? Печелят ли българските граждани от това, че няма кой да носи отговорност? Още една препоръка към колегите - да приберем големите "брадви", подчерта лидерът на СДС пред Bulgaria ON AIR.

Според него препирните, които се водят в НС, свалят репутацията на парламента.

"Когато поговориш с гражданите, те не правят много разлика между новите формации, които трупат все още опит. Ще бъда много любопитен по отношение на големия бюджет - в крайна сметка всеки си защитава намеренията. Не знам какво ще се случи в парламента", допълни още народният представител.

Събеседникът коментира и оповестените огромни нарушения в строежа на АМ "Хемус" и 10 язовирни стени.

Румен Христов е на мнение, че ако има нарушения в строителството, не бива да се спира цял един бранш, а е редно да се дадат сигнали на прокуратурата.

"Спряха цялата тази дейност, която кипеше", изтъкна той.

"Нормално е да имаме общ кандидат за президент срещу Радев. Ако парламентарните избори са на 14 ноември, тактиката ще е една, ако са на 21 ноември - съвсем друга. Кампанията ще е много активна, важното е да изберем подходящия кандидат, който да получи подкрепа", коментира лидерът на СДС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: Румен Христов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
3
 
! Отговори
Вин преди 2 години
Както беше се изгаврил БСП депутатът, наследствен номенклатурчик Боков, в България вина и отговорност се поемат само с мезе! Някой да е чул за политик в затвора?!
20
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"няма кой да носи отговорност" че кой е носил отговорност до сега?
19
5
 
2
 
! Отговори
Герб-Сдс - уууу! преди 2 години
Герб-Сдс била стабилна коалиция?! Уууу... Чушки! Откакто Герб се хванаха със Сдс - власт не са видели ))) Нема и да видят, ако не се откачат от тоя стар воденичен камък Сдс! Ама да не им давам акъл, щото аз немам нищо против Герб повече да НЕ Е във властта! )))
18
1
 
4
 
! Отговори
6 преди 2 години
Че няма кой да им потърси отговорност!
17
12
 
11
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
Голямото носене на отговорност на бойко и компания беше когато някой се издъни да го преместят от кресло 1 в министерство 1 до кресло 1 в министерство 2. Лилянка е живия пример как я прехвърляха от министерство в министерство и на всички места блестеше с невероятните си качества! Тя се оказа по мултифункционална от швейцарско джобно ножче, на всички позиции експерт и 1 нещо не направи като хората!
16
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че кой от мафията герб е в затвора ? За ква отговорност може да говорим след извръщенията на герб без съд ? герб убиваха млади българи за да не развалят пашалъка на дърт душмани взели много пари в рекет за живот.
15
2
 
4
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
До отговорност ли ?!Доста си неграмотен.
14
7
 
9
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Казва се "нищоНЕправец", от израза "нищо не правя". В българския език има двойно отрицание. Тази конструкция, дето я роди тьпата глава на Ту лупа, е лингвистично некоректна.
13
3
 
17
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Не съм видял досега български политик да е понесъл НЯКАКВА отговорност за извършеното.А повечето напълно заслужават да висят по стълбовете...
12
4
 
8
 
! Отговори
Bai Asen преди 2 години
Да попитам през тези над 30 години вече, някое правителство да е носело отговорност? Отговорност е като сгафиш и в пандиза, един осъден няма, а се е крало като за световно! 1944-та не знам дали е било за народен съд, ама сега си плаче за такъв!
11
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това в момрнта е хаос и пълна анархия. Отговорността е на жадният за власт Румен Радев.
10
8
 
8
 
! Отговори
До 10 преди 2 години
"Искара", "фтори"... Явно за да си гербав е напълно задължително да нямаш завършен и трети клас? Няма такава потресаваща неграмотност! Срам!
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 9 "Най-добре за всички ще е да стане стабилна извънпарламентарна сила :D" Както Доган, нали? : D
8
12
 
15
 
! Отговори
отговорност ли ?! преди 2 години
всички партии искаха да махнат Борисов , той си искара мандата и вече не е премиер , и правителството не от ГЕРБ . сега , тия нарекли се партии на промяната :) , заедно с бсп или без тях , що не направиха правителство ? ами щото не знаят как нито имат представа как се ръководи държава , а и ги е страх да носят отговорност . в България в момента е пълен хаос благодарение на един фигурант - най големия нищоправец , но стремящ се към фтори мандат .
7
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-добре за всички ще е да стане стабилна извънпарламентарна сила :D
6
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някои българи печелят, тези дето продават държавата за стотинки на руските си кукловоди.
5
2
 
15
 
! Отговори
Средна класа преди 2 години
Отговорност значи, че ако сгафиш - ще сърбаш попарата! Аз до сега не съм чул някой политик да е виждал решетките от близо! Хвърлят оставка и всичко е розово! Само разтягат локуми уж много ги е грижа за простия народ!
4
3
 
5
 
! Отговори
ф преди 2 години
Отговорност ли? Че откак ни налази т.нар. демокрация в България такова нещо няма. Ако евентуално някой се нагърби на отговаря за нещо направо отива на кучето в ауспуха.
3
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Народа винаги е губещ!!!Погледни статистиката на бедните и богатите в света;)Лесно и просто е ,няма нужда от думи.Някой изкарал и взел малко повече , какво значение има ?!Богатите станаха още по богати.Вие се хванахте за мизерният народец ;)
2
17
 
19
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Никога повече стабилност от ГЕРБ-СДС.Всичко друго е по-добре от крадливата шайка.