Борисов: Превърнаха парламента в място за лични вендети

Според него новите избори са предрешени
Обновена: 14 сеп 2021 14:55 | 14 сеп 2021 14:55,
223
Борисов: Превърнаха парламента в място за лични вендети
Снимка: БГНЕС

“Превърнаха парламента в място за лични вендети. Чудовищна контрабанда на всичко в момента върви. Месеци на хаос, безвремие и нищо. Искам едно нещо да се покаже, което е свършено от това правителство - аз не го виждам. Цените вървят отгоре", коментира бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в Кръстова гора.

"Чакаме вече трети избори Бойко Рашков да каже какво сме подслушвали", допълни той.

Според него предстоящите избори са предрешени.

Още по темата
"Не машинното лъже, а след това стават лъжите. 99.2% от гласовете на изборите преброиха за ден, а 0.8% за три дни", заяви той.  

"Голямата съдебна реформа е да дадат на техния приятел Янаки Стоилов Бюрото за защита. И да излъжат пенсионерите за 3 месеца. Да сме здрави, пък все ще се преборим някак", коментира Борисов.

Лидерът на ГЕРБ посети Кръстова гора на днешния празник Кръстовден. Срещата му с Пловдивския митрополит Николай, който ръководи празничните богослужения за Кръстовден и с вярващите, пристигнали на свещенното място, беше предавана на живо във Фейсбук профила на Борисов.

"Миналата година започна строителството на новото крило към манастира "Света троица", за което правителството на ГЕРБ отпуснахме 300 000 лева. Сегашният кабинет няма нито един заделен лев в актуализацията на бюджета за пътища, за религиозен или културен туризъм", посочи Борисов.

Румен Радев докара България до абсолютно безвремие, страната ни се превърна в царство на хаоса. В ситуация на свръхдефицит България няма никакъв шанс да влезе в Еврозоната, за разлика от Хърватия ние ще останем в чакалнята. Това означава, че вратата на сигурността и стабилността е затворена за страната ни. Всичко това се случва заради липсата на пилот в самолета", коментира още Борисов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари