Борисов: Превърнаха парламента в място за лични вендети

Според него новите избори са предрешени
Обновена: 14 сеп 2021 14:55 | 14 сеп 2021 14:55,
223
Борисов: Превърнаха парламента в място за лични вендети
Снимка: БГНЕС

“Превърнаха парламента в място за лични вендети. Чудовищна контрабанда на всичко в момента върви. Месеци на хаос, безвремие и нищо. Искам едно нещо да се покаже, което е свършено от това правителство - аз не го виждам. Цените вървят отгоре", коментира бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в Кръстова гора.

"Чакаме вече трети избори Бойко Рашков да каже какво сме подслушвали", допълни той.

Според него предстоящите избори са предрешени.

Още по темата
"Не машинното лъже, а след това стават лъжите. 99.2% от гласовете на изборите преброиха за ден, а 0.8% за три дни", заяви той.  

"Голямата съдебна реформа е да дадат на техния приятел Янаки Стоилов Бюрото за защита. И да излъжат пенсионерите за 3 месеца. Да сме здрави, пък все ще се преборим някак", коментира Борисов.

Лидерът на ГЕРБ посети Кръстова гора на днешния празник Кръстовден. Срещата му с Пловдивския митрополит Николай, който ръководи празничните богослужения за Кръстовден и с вярващите, пристигнали на свещенното място, беше предавана на живо във Фейсбук профила на Борисов.

"Миналата година започна строителството на новото крило към манастира "Света троица", за което правителството на ГЕРБ отпуснахме 300 000 лева. Сегашният кабинет няма нито един заделен лев в актуализацията на бюджета за пътища, за религиозен или културен туризъм", посочи Борисов.

Румен Радев докара България до абсолютно безвремие, страната ни се превърна в царство на хаоса. В ситуация на свръхдефицит България няма никакъв шанс да влезе в Еврозоната, за разлика от Хърватия ние ще останем в чакалнята. Това означава, че вратата на сигурността и стабилността е затворена за страната ни. Всичко това се случва заради липсата на пилот в самолета", коментира още Борисов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
13
 
12
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
До гостенка-1 Друго си е имот в Барселона.Къде е София,къде Барселона?
145
15
 
12
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 2 години
Против ДЯСНОТО в България от което част е ГЕРБ са три вида отпадъци: КОМУНИСТИ, ТЕРОРИСТИ, ПРОРУСКИ Г.ЛИСТИ.
144
8
 
12
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 2 години
ЕС, САЩ, ГЕРБ!
143
20
 
18
 
! Отговори
милиционер! преди 2 години
По лош парламент от този по времето на шайката Герб не може да има!
142
3
 
11
 
! Отговори
За Военен режим сме! преди 2 години
Свободата я обърнахме на слободия.Демокрацията на анархия. Им
141
16
 
21
 
! Отговори
българин преди 2 години
Този,за какъв се мисли още? Повръща ми се като го видя,от мазната му и крадлива физиономия мутренска!!!
140
16
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гешев и Буцата Бойко ги оправя само Магнитски.
139
4
 
10
 
! Отговори
За Военен режим сме! преди 2 години
Племето е крадливо и проклето.
138
15
 
14
 
! Отговори
dd преди 2 години
Години наред слушахме че за за всичко са виновни Станишев и тройната коалиция , после му беше виновна Корнелия Нинова , сега е Радев . Омръзна с този модел . Прав е хъша по долу - бива го да забавлява само кибици в селската кръчма , интелигентен човек не го слуша след втората дума
137
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
146 (ДА), колкото по-бързо забравиш тия дивотии, толкова по-добре за теб и компанията ти пред входа! Тия древни учебникарски "правила", отдавна не хващат дикиш! Това са промивки за студенти отличници. Светът отдавна е съвсем различен.
136
4
 
2
 
! Отговори
морски преди 2 години
Тихо бе!Сезона продължава успешно.Панелните мишоци млък!!
135
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ме интересува кой ще е следващия фигурант! Важно е Борисов да се върне и да направи правителство!
134
15
 
18
 
! Отговори
гостенка-1 преди 2 години
До Алекс: ей Рашков вече с 21 имота, вие в едната къща на Борисов се вглеждате! Само ГЕРБ!
133
1
 
10
 
! Отговори
Да преди 2 години
До Анонимен. Селско момче, ако слънчогледа скочи два пъти на световните борси, това че в твоето село го произвеждат по-евтино нищо не значи, защото ще бъде изнесен навън, за да се продаде на по-високи цени. Ако искаш да си купиш олио, ще трябва да вадиш повече пари от джеба, за да се конкурираш външните пазари. Разбрали сега как действа тъпата глобализация? Като пръднат в Китай, ти ще се насереш!
132
9
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Един месец Радев държа черната кутия на катастрофиралия МИГ. Един месец повреждаха кутията за да прикрият убийството на пилота. Кабелът бил скъсан, кутията се намокрила. Тя кутията е като щайгата МИГ. Радев е главния виновник, но не подаде веднага оставка.
131
6
 
8
 
! Отговори
Много поздрави има преди 2 години
тоя от Доган!
130
6
 
11
 
! Отговори
Ех Бойко Бойко преди 2 години
Имаше цялата власт в държавата и заради бъзливост и навика ти да намираш кусур в другите да разкарваш хора с които работеше да не ги защитаваш СЕ ПРОВАЛИ.Кой докара хората на Прокопиев на Власт,кой ни раздаваше постни ПИЦИ,кой ходеше на всеки Бизнес Форум да се кланя на Прокопиев?Какво ни пробутваш СВРЪХ ДЕФИЦИТ при положение че дефицита е 3,5% а в ЕС средно е 10-12% в Еврозоната 8-10%.Сега отново се криеш за избора на Президент и НЕ ИЗДИГАШ ДОСТОЙНИ ХОРА ЗАЩОТО В ГЕРБ НАЙ-ДОСТОЙНИЯ СИ ТИ НАЛИ?
129
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов е държавник! Останалото е плява и фигуранти.
128
9
 
11
 
! Отговори
хаха преди 2 години
И бай 2луп пак са го истипосали като главна новина. Вместо да иде в специализирано заведение, тук продължават да му дават трибуна на безсмислиците, който плещи.
127
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един отдолу твърди, че инфлацията била "внесена от вън". Нема такова нещо. Това да не ти е китайско карго. Високите цени са плод на работата на т.нар. служебен кабинет. Борисов да се връща незабавно!