Кирил Петков призна: С Асен Василев ще бъдем част от промяната

След 2 дни ще ви кажем за нашите планове, посочи той
Обновена: 14 сеп 2021 13:43 | 14 сеп 2021 13:26, Красимир Ангелов
205
Кирил Петков призна: С Асен Василев ще бъдем част от промяната
Снимка: БГНЕС

"С президента съм имал много положителни разговори. Моята гледна точка, заедно с Асен Василев, е как да бъдем част от промяната. Със сигурност ще бъдем част от промяната".

Още по темата
Това заяви служебният министър на икономиката Кирил Петков във връзка с негов евенатуален политически проект или участието му в новото служебно правителство, което ще бъде назначено от Румен Радев на 16 септември, съобщава БГНЕС.

От думите на Петков стана ясно, че заедно със служебния финансов министър в момента обсъждат как да продължават да бъдат част от промяната.

"Като служебни министри ли да продължим или да направим нещо. Определено имаме идеи. След 2 дни ще ви кажа моите бъдещи планове", заяви още Кирил Петков.

Той обясни, че всичките си данъци през последните 12 години ги е платил в България и е горд, тъй като не са малко.

"Реално те са около един милион чисти към държавата. Те са платени на базата на експортни продукти, износ от България в чужбина и работната ръка е била 100% в България. Български са ми бизнесите, тук се работеше, плащал съм си данъците и съм плащал всяка една стотинка навреме. И съм горд да застана пред камерите и да го кажа", подчерта Петков.

"Благоевград има невероятно съкровище – и това са университетите в него. Ако до този момент се е гледало само като академична стратегия, че ги има, днес обсъдихме, че това може да е част от икономическата стратегия в Благоевград. Ако вземем само всички хора, завършили АУБ, те са част от някакви индустрии и биха били идеалните хора да рекламират общината и да привличат инвеститори. С кмета говорихме да се направи и икономически борд, който включва собствениците на големите бизнеси и университетите и те да дават състезания за икономически стратегии на студентите", каза министър Петков.

Той бе категоричен, че ако се използва тази енергия, Благоевград има шанс да дръпне бързо напред.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
2
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Подкрепа г-н Петков,Народа ни очаква да продължите да работите за България!!!...мафията ще ни плющи минуси,обиди и заплахи...не провеня нищо...да бягат!!!колелото се завъртя...и САЩ...каня Ви да се намесите...безкомпромисно моля...каня ви...милиони българи ви каним...помогнете ни да си върнем домовете и децата!!!да си върнем България!!!
164
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом мутрите вият, значи е на по-добро, ако тези министри направят партия.
163
4
 
3
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Божков ще оправи държавата.И на предишните и на сегашните избори пак ще гласувам за НЕГО!
162
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Двама нелицеприятни типове. Дано се изпарите и не ви видим повече.
161
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От тия промени след ГЕРБ, България е толкова назад и се разрушава.... Заблудени сте много, голяма обърквация сте
160
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано промените тапетите в хола си, мокета в спалнята си. Само не се занимавайте с управлението на държавата. За това си има специалисти вече.
159
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е нужна такава промяна. Вие сте пълен провал.
158
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дойдохте да КРАДЕТЕ! Такава промяна вече имахме! СОФИЯНСКИ БЕШЕ МНОГО УСМИХНАТ!ТОЗИ ЗАЛИЗАН ЛИГЛЬО РАБОТИ ЗА ОЛИГАРСИТЕ СПОНСОРИ НА РАДЕВ!
157
2
 
2
 
! Отговори
След Нова година.. преди 2 години
....тия 120-лв.дадени на пенсионерите , ще са само капка в горещия пясък на инфлационния процес в България.....ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ , КЪВ ВОЙ ЩЕ СЕ НАДИГНЕ ОТ ХОРАТА , АКО ГИ СПРАТ ТИЯ ПАРИ... И ТО, ПРЕЗ ЗИМАТА...??!
156
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Двамата палячовци ще правят партия...... Ай стига с тоя цирк
155
1
 
2
 
! Отговори
Ще вдигат данъци.. преди 2 години
Защото някой трябва да плаща за парниковите емисии от ТЕЦ-Мариците--1,2,3,... а , като прибавим и поскъпването на газта, парното и хран. стоки...нещата ще станат неудържими!
154
1
 
2
 
! Отговори
МОДЕЛА НА ПУТИН преди 2 години
ВЪПРОСЪТ Е --КОГА ДА БЪДЕ СЪСТАВЕН "НОВИЯ ПАРТИЕН ВАРИАНТ"---защото ако се направи преди изборите , ще разцепи цялото ляво пространство и най-вече самото БСП , като му отнеме чувствителен брой от гласоподавателите!Самият факт , ЧЕ СЕ ГОТВИ ПОДОБЕН ХОД--силно тревожи Нинова и "Тротоарната сбирщина ", защото ВОЖДОВЕТЕ ИМ ще загубят влияние, ПОСТОВЕ.....и пари...!
153
1
 
5
 
! Отговори
МОДЕЛА НА ПУТИН преди 2 години
Трябва да си много залупен , за да не вденеш , че всъщност СмРадев , разбра , че не може да разчита на Слави ИТН и тротоарните пройдохи , а трябва да си състави вярна Партия , която да му издига кандидатурата и да го подкрепя при избори!Разбира се този вариант не е измислен от него ---ТОВА Е ВАРИАНТА НА ПУТИНОВИЯ РЕЖИМ-и той с неговите съветници , просто го копира защото като всяко нещо в БКП/ДС винаги се ползва "БРАТСКИЯ СЪВЕТСКИ ОПИТ"! ---ВЪПРОСА Е--"КОГА ЩЕ БЪДЕ СЪСТАВЕН НОВИЯПАРТИЕН ВАРИАНТ
152
1
 
6
 
! Отговори
"НОВАТА ПАРТИЯ& преди 2 години
Е НОВАТА ПАРТИЯ НА ОЛИГАРСИТЕ - ВСИЧКИ ВИДЯХА СНИМКАТА НА БОБОКОВ ПРЕД МИНИСТЕРСТВОТО НА ИКОНОМИКАТА НА КИРИЛ ПЕТКОВ - ДАДОХА МУ ПАРИТЕ ЗА ПАРТИЯТА........... ОЛИГАРСИТЕ ВЕЧЕ ПРИТЕЖАВАТ ДЪРЖАВАТА С ПОМОЩТА НА "ПРЕЗИДЕНТА"
151
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Софиянски 2
150
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Плащал си данъците в България защото тук са само 10 %. Плащал заплати в България защото тук са ниски. От усмъхнатите измамници.... знаем ви
149
2
 
2
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
Промяна може да има, ако българинът я желае, но българинът в мнозинството си, не я желае, още повече, промяна може да има, ако българинът сам я извърши, т.е. тя е един негов вътрешен фермент, вътрешно движение. Евреите и Мустафа не могат да направят промяна с две инфилтрирани за целта юпита, представени пред вас като модел за личен и социален успех. Не успех е нужен,а узряване. Промяната е узряване, зрялост. Икономическият и социален успех може да се дължи и на идеологическа принадлежност и...
148
25
 
7
 
! Отговори
Време за промяна преди 2 години
Кадърни са, знаят и могат. Да им дадем шанс.
147
2
 
15
 
! Отговори
Новата кука преди 2 години
Презупцията продължава да е , че народа в безиходицата кълве на гола кука, стига да блести.Докога?
146
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква е тази промяна,бе?Търсят лапнишарани!Ще продава военнопромишления комплекс на олигарси или чужденци,без да му дреме за нац.сигурност.Още една соросна партия да дестабилизира ще бъде в повече.Човек който укрива двойно гражданство да запази привилегии не е за "промяна".Ще засегнат и македонския въпрос.В момента в СМ тече преброяване,а Радев още не е отправил официално апел към македонските българи за подкрепа и кураж,а това е много важно.А соросните партии ще подклаждат разделението.