Ще забие ли Радев "нож в гърба" на БСП?

Крум Дончев: Хипотезите с нов проект на Василев и Петков са две
14 сеп 2021 22:02, Александър Попов
41

Ще подкрепи ли президентът Румен Радев проект на служебните министри Кирил Петков и Асен Василев и ще бъде ли предателство към БСП това?

"БСП не се притеснява от този проект. Ние говорим за идеология, ценности и идеали, и днес чухме от президента Радев, че подкрепя ценности, равенство, солидарност, насочени именно към социалистите. Тук хипотезите са само две, няма повече. Едната е, ако той не е уведомен от неговите министри -  това е нож в гърба му. Ако подкрепи този проект, е нож в гърба на социалистите, но да не забравяме, че социалистите го направиха президент", заяви пред Bulgaria ON AIR" депутатът от БСП Крум Дончев.

Дончев отрече да готвят друг вариант за кандидат-президент.

"Нашите хора вярват, че той ще остане лоялен към нас. Няма вариант БСП да не подкрепи Радев", категоричен е червеният депутат.

"В последните два парламента ситуацията е "ние много искахме да го направим, но те не ни дадоха". Ние трябва да разберем, че дневният ред на обществото и нуждите на хората са различни от това да гледаме театър всеки ден", допълни още Крум Дончев.

"Минахме през две кампании, показаха се платформи, но не видяхме реализация. Трябва да се приключи с участието на политици в телевизионни предавания и създаването на PR комисии. Това, към което трябва да пристъпим, е към реализацията на политики и идеи. Гражданите са свидетели какво се случва. Инфлационните процеси, които минаха и ще продължат, са много големи", допълни още социалистът.

Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: Румен РадевКрум Дончев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
4
 
15
 
! Отговори
Влади преди 2 години
Какъв нож, какви индианци, нали и Радев , и комунистите са на каишка на Кремъл. Може да е фуражка, ама има акъл за толкова, че да не сече клона , на който седи. Ще си иде с импийчмънт, но след гладна зима и икономическа криза, която ще налее малко ум на народа.
9
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От 2011г. гласувам само за БСП, но този път няма да го направя поради три причини: 1) Заигравките им с ГЕРБ и ДПС; 2) Много бързо забравиха че врага уж беше Борисов, и започнаха да се дървят на Радев; 3) Нямат ясна позиция против задължителна ваксинация срещу псевдовируса Ковид 19! Заради последната причина ще гласувам за ИТН, и призовавам всички противници на задължителното ваксиниране да направят същото!
8
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев заби нож на цяла БГ, саботира наред..
7
4
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Абе Нинова защо не му бие дузпата?! Радев иска да седне на два стола, ама така се пада лошо!
6
3
 
20
 
! Отговори
Убиецът Радев преди 2 години
Румен Радев готви уволнението на полк. Колев, който е бил на полигона в Ново село, когато е станал инцидента с ст. лейтенант Манчев. Той е отказал да поддържа версията на военния министър и е свидетел на тормиза над Манчев от замесените лица.
5
3
 
18
 
! Отговори
Ай Сиктир преди 2 години
За мен няма нужда от кръвопролития. Президентът Радев отдавна е в свредел.
4
2
 
7
 
! Отговори
Ай Сиктир преди 2 години
Ще забие ли БСП нож в гърба на Президента Радев?
3
2
 
10
 
! Отговори
Ай Сиктир преди 2 години
Ще забие ли Асен Василев нож в гърба на Президента Радев?
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не само нож.
1
2
 
12
 
! Отговори
Ай Сиктир преди 2 години
Ще забие ли Кирил Петков нож в гърба на Президента Радев?