Стефан Тафров, ДБ: Не се притесняваме от Петков и Василев

Важното е да се работи за промяна, заяви той
14 сеп 2021 22:45, Александър Попов
40

"Коалицията e нормална демократична процедура. Видя се, че когато тази дума е набедена за мръсна, започват различни смущения. Коалицията предполага подписано споразумение, което е добре за избирателите, за да знаят с какво се ангажират", заяви депутатът от "Демократична България" (ДБ) Стефан Тафров пред Bulgaria ON AIR.

Българските политици трябва да черпят от опита на германските, смята той.

"Ще видите как след изборите в Германия ще започнат преговори именно за коалиция между различните партии и тези преговори ще приключат с много подробно коалиционно споразумение. Така се управлява Германия вече десетилетия и в това няма нищо странно и нередно", обясни депутатът от ДБ.

Тафров се надява от партията на Слави Трифонов да подходят по-зряло към възможността за коалиция в рамките на 47-ото Народно събрание. Дипломатът също така заяви, че от ДБ не се притесняват от проект на служебните министри Кирил Петков и Асен Василев.

"Кирил Петков е един от създателите на моята партия "Да, България!" и очакваме техните решения с Асен Василев. Важното е да работим в една посока към промяна. Промяната не може да се случи, ако не съхраним демократичната общност", изтъкна депутатът от ДБ.

Как ДБ ще се явят на президентските избори?


Гледайте целия разговор във видеото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: Стефан Тафров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
Мартин преди 2 години
Тоя колко е долен...
27
0
 
0
 
! Отговори
Десислава преди 2 години
А точно от тях трябва много да ви е страх
26
0
 
0
 
! Отговори
Радоев преди 2 години
Видя се, че ДБ не стават за нищо и тотално разочароваха своите избиратели.
25
0
 
1
 
! Отговори
Асен преди 2 години
А има защо, тъй като ДБ ще останат извън следващия парламент!
24
0
 
2
 
! Отговори
Дани преди 2 години
Поредния дървен философ от обкръжението на Ицака
23
0
 
2
 
! Отговори
Явор преди 2 години
Само ги ухажвате и ви текат лигите за ползите и изгодите ако ви подадат ръка :)))
22
0
 
2
 
! Отговори
Красен преди 2 години
Нов политически проект на Кирил Петков и Асен Василев със сигурност ще ощети "Демократична България"! Най-малкото ДБ ще получават по-малко финансиране от своя щедър спонсор - олигарха Иво Прокопиев, защото по-голямата част от сумата вече ще отива за финансиране на Петков и Василев!
21
1
 
5
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Нова партия Спартакус :)))
20
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Споко бе, знаем че сте проект на ДС за обиране на гласовете от вън. Киро и Асен са обучавани точно за това. Само дето учителите им са им казвали, че ние тука в България ядем доматите с колците, та решиха че могат да лъжат все едно сме деца в първи клас. Е, не сме. Проблемът на българите е, че твърде дълго мълчат и за това ги мислят за тъ пи чки. Няма вече. Нали ви обещахме, че повече няма да се правим на залюхани.
19
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До пияница мистик При това крадат много повече и се разправят с привържениците на други партии като "бивши хора". Но, какво може да се очаква от провалени политици, преоблечени в бяло, джендъристи, слуги на мафията и фигуранта на черепа? Репресии, тормоз, инфлация, лъжи и кражби.
18
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано влошите резултати се! ***!
17
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как ще се притеснявате,тия са същите *** и слуги като вас!
16
1
 
14
 
! Отговори
Ясен преди 2 години
Заради такива като този Тафров не искам да гласувам за ДБ. Много неприятен човек, слагач и търтей от кариерата. Той ли ще ми защитава българския интерес? Смях. Най-много да излиже нечии зад.ник на Козяк.
15
1
 
12
 
! Отговори
Хахаха преди 2 години
ДБ са за ЛГБТИК+, педофил.ия.та, зооф.илият.а, мигрантите, и за национално предателство на България по въпроса с СРМ-БЮРМ.ДБ са против нормалните, хетеросексуални, бели данъкоплатци, и ако и имат деца, искат да им ги отнемат, за да ги продават на педо.фи.ли.ДБ са политически труп!!!
14
2
 
24
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Ама за каква промяна говорят всички не мога да разбера? Просто идват едни нови вместо ГЕРБ и продължават да крадат, но му викат "ПРОМЯНА"
13
18
 
7
 
! Отговори
Тц тц преди 2 години
Да не пресъхна чекмеджето, много слабо плюете?
12
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Демократична България се бори за узаконяване на еднополовите бракове в България и налагане на *** идеологията в детските градини и училищата при децата.
11
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този отдавна е приел Инстанбулската конвенция на дело и в сърцето си...
10
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че какво се притесбявате от Петков, като той ви е крило. И за него няма да се гласува. Същия евро-амазон-ваксино ориентиран либераст, който ще натрупа десетки милиони само от продажба на информация за Българите. Ууу !
9
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С ДБ е свършено до тук сте.